Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (828. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Firefighter06 , Qushi
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.405
Cevap
1.390
Favori
3.541.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • altugbank kullanıcısına yanıt

    Evet. Onu yazmayı atlamışım.  

  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt

    cihazlarda ppf dogru sonucu engelliyor. sokturmeden kimse boyasiz garantisi vermiyor maalesef.

    e kasa aracimda sokum sirasinda vernikleri atti, sebebi en kalitelisi de olsa kaput ve camurluk filmi.

    3 senede max yeniletmek lazim.

    ha uzun yol cok yapiliyorsa bence kaputa en azindan yapilmali, tas izlerine baska cozum yok.

    sadece amblem sokseler yine iyi, basinda durmazsaniz 3-5 sene sonra yapan adama kizmak sorunu duzeltmiyor :)

  • avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Mail ile ilk önce talep ardında da bir onay maili verip kargo da yapıyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • makdeniz NHE6J M kullanıcısına yanıt
    Turkey_Service@tesla.com

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mavi adaptör nerden satın alabilirim?

  • the verge
    Tesla rolls out an updated Model Y in China but keeps the same starting price
    https://www.theverge.com/2023/10/1/23898419/tesla-model-y-updated-china-ambient-lighting-long-range

    Tesla Model Y'nin güncellenen versiyonu Çin'de satışa çıktı!


    🔋Arkadan itişli #Tesla Model Y artık 545 yerine 554 kilometre menzille geliyor. (CLTC) Uzun menzil ise 660 yerine 688 km menzil sunuyor.


    💨En ucuz versiyon olan Model Y RWD, ayrıca 0-100 km/saat hızlanmasını 6,9 yerine 5,9 saniyede tamamlayabiliyor.


    🚗İç tarafta ön konsol kaplamasını yeni Model 3'e benzer bir kumaş görünümlü malzemeyle değiştiren Tesla, yine yeni Model 3'teki ambiyans ışığını da Model Y sürücüleriyle buluşturmuş.


    🟢Çin'de yaklaşık 36 bin #dolar seviyesinden başlayan fiyatlarla satılmaya devam eden yeni Model Y, son olarak giriş seviyede 19 inç siyah Gemini jant ile geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emreq E kullanıcısına yanıt

    Selamlwr, Almanya uretime baslasin o zaman alinmali. Su an ben de arac almazdim. Ufak guncellemeler gibi gozuksede bir ambiyans aydinlatmasi ve yeni 19 kapak jant tasarimi guzel olmus. Ayrica deri koltuklara sanirim ortasi delikli kumas bir alan eklendi. Terlemeyi onlemek icin. Daha once bahsetmislerdi. Bakalim arac youtube’da bir ciksinda gorelim. Bence guzel guncellemeler. Artik yenj Model Y’nin yani Juniperin biraz daha gelisi ertelenmis oldugunu soyleyebiliriz. Hayirlisi bakalim.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    kasım 2024 yollarda yeni model3 benzeri. bunu cost düşürmek ve eski ön konsol üretimine devam etmemek için yaptılar hemen

  • Radiologist R kullanıcısına yanıt
    Selam.Dediğiniz gibi yaptım ve çözüldü dc de ama biraz uğraştım doğrusu. Bakalım inşallah saçma sapan bi yerde başıma gelmez bir daha.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malesef saçma sapan ve hiçbir mantığı olmayan bir yasak bu. Heryer açık/gizli güvenlik kamerası dolu, isteyen istediği yere kamera koydurmuş, ultra zoomlu speed dome kameradan geçilmiyor etraf bunlar Kvkk'ya aykırı olmuyor aracın temel ve çok önemli bir güvenlik önlemini yasaklıyorlar. Yahu sokağa/otoparka vb bırakıyoruz aracı milletin yatak odasının/wc.sinin içine değil.!!

    Halbu ki bazı hırsızlık,cinayet,gasp vb suçları tespit için ciddi bir kaynak olup akıllıca değerlendirelebilirdi.

  • makdeniz NHE6J M kullanıcısına yanıt
    Ben mail atalı 1 hafta oldu daha dönen eden yok bu kadar ciddiyetsiz bir firma görmedim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt

    tesla kesinlikle premium araç. Sen kafanı bulandırma. Bir kere sim kartından birçok teknolojik özelliğe açık hangi markada bu var???? Premium tepesinde bence. Tesla sahipleri çok şanslı

  • irresponsible kullanıcısına yanıt

    audi tesla nın yanında araba mı esamesi okunmaz

  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt

      

  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt

    Görüşler tabiki subjektif olacaktır. Bu birazda önceki otomobil deneyimleri ile alakalı olması doğal.


    Hali hazırda 2011 model A6 aracım ia göre yol konforu ve malzeme kalitesi Model Y ile mukayese olmaz, Audi kaliteli bir üretime sahip, Model Y daha olgunlaşması gereken bir otomobil olduğunu düşünüyorum.


    Diğer yandan eşimin eski aracı X6 ' yı 12 sene kullandık, X6 ile benzer yanları var Model Y ' nin özellikle arka tasarımı çok benziyor, direksiyon kutusu çok benzer tepkilere sahip, süspansiyon sertliğini yakın buldum. X6 çok iyi yol tutan bir otomobil, Model Y' yine daha deneyimleyemedim. Malzeme kalitesi BMW kadar iyi olmadığı kesin, ancak 12 sene içinde X6 çok az yıpranmıştı, Model Y ' yine 12 sene kullanabilir miyim bilmiyorum, zaman gösterecek.


    Son kelimeler ile belki tartışma çıkabilir, subjektif bir değerlendirme olacak, Renault Zoe aracımı aktif kullanıyorum. Türkiye şartları değerlendiğinde, menzil, fiyat performans, kullanım kolaylığı, işletme maliyeti unsurları topladığınız zaman Zoe rakipsiz bir otomobil, tek ve en büyük kusuru marka algısı .

    Tesla ile kıyaslamak değil amacım. Emin olduğum konu elektirikli otomobil müşterisi gelirine göre otomobil almıyor, ihtiyacına göre seçimini yapıyor, Tesla istisna bir otomobil, ihtiyaçtan değil tamamen merakımdan satın aldım, sanıyorum bu düşünce ile alan çok forum üyesi vardır. Markanın yeni algısı geçtiğinde bu olgu da değişecektir.


    Zoe mantıklı bir seçim, Tesla fütüristik bir deneyim.


    Zaman otomobilleri de şekillendirecek, bizde yeni tasarımlar ,üretimler görerek ihtiyacımızı karşılayan otomobiller satın almaya devam edeceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt

    bence imkan varsa kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir araç. Diğer aracım da donanımlı bir araç. Onun da koltukları deri ama Tesla koltukları daha konforlu ve daha az terletiyor. Genelde Tesla'yı kullanıyoruz. Aracın güçlü olması sebebiyle uzun yol yapmak daha zevkli ve daha az yorucu.



    Ses sistemi kalitesi çok çok iyi. Ben malzeme kalitesini son yıllarda yapılan premium araçlardaki malzeme kalitesi ile karşılaştırınca beğendim. Aracın montajında bazı sorunlar var (benim sağ arka kapı bitişi çok hafif yukarıda duruyor) ama çok kafaya takılacak şeyler değil.



    Diğer premium marka olarak geçen aracı yeni aldığımda (etrafta bolca rastlanır olması da etkili tabiki) o kadar ilgi ve beğeni almamıştı.


    Bu arada kullandığım kadarı ile uzun yolda bile aracı %80 seviyelerinin çok üzerinde şarj etmeye gerek yok. 100 pct olduktan sonra 1-2 dakika içinde %99 seviyesine sonra da %90 seviyesine çok hızlı iniyor. Frenleme geri kazanımı sanırım %95 den sonra devreye giriyor.


    O yüzden şarj sırasında %80 pct üzerine çıkmak için harcanılan zamana değmez diye düşünüyorum.


    Yaklaşık 25 günlük kullanım sonucu genelde görüşüm "olumlu"





  • mertshop kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, Priz şarjında kaç KW'ları görüyorsunuz acaba?

  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle; bende en fazla %95 yapıyorum.


    Yol ve planıma uyuyorsa, daha az...


    %100 yaptıktan sonra frenlere dikkat; geri kazanım olmadığı için kısa bir süre dikkat etmeli.


    İnsan çabuk alışıyor frensiz kullanmaya...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 2 Ekim 2023; 13:45:52 >
  • Toros kasa sipariş tarihim 11 mayıs... Yakın zamanda Toros kasa siparişi onaylanan arkadaşlar sipariş tarihleri hakkında bilgi verebilir mi?

    Teşekkürler,

  • Benim plakaya da çeki demirli diye yazılmış ama araçta çeki demiri yok. Birkaç gün önce konuşuluyordu forumda neye karar kılındı en son?

    Bugün gün boyu özel plakalaya geçiş için satış alış sigorta şeyim işlemleriyle uğraştım. Allah cezanı versin Tesla!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.