Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (827. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 31 Misafir (6 Mobil) - 29 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.428
Cevap
1.389
Favori
3.543.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı uygulama benim araçta da yapılmış.Fatura sistemde gözüküyor.

Bu arada geçen haftasonu ilk uzunyol deneyimini İstanbul-Kemer gidiş geliş olarak yaşadım. Araç genel anlamda başarılı. Ancak kesinlikle silecek sensörünün daha hassas olması gerekiyor. Ayarı var mı bilmiyorum.

Bozüyük tarafında tünel çıkışında aniden karşılaştığım sağnak yağmur bir anda ön camı bloke etti. Silecek olayı anlayana kadar önümü göremez oldum. Alışkanlık, elim sağ taraftaki vites koluna gitti. Sol koldaki düğme o an aklıma gelmedi. Gözlerimi yoldan ayıramadığım için ses ile sileceği aktive etmeye çalıştım. Aradan 4-5 saniye geçmesine karşın silecek hala devreye girmedi. Sonra otopilotun devreye girince gerekli gereksiz silecek çalıştırdığı aklıma geldi. Otopilota alınca silecekler çalıştı ama 5-6 saniye önümü görmeden kullandımki hızlı olsam kaza yapmak için yeterli bir süre.

Araç yol tutuşu gayet iyi ancak yağmurda lastikler pek başarılı değil. Isparta -Antalya arasında virajlı ve güzel bir bölüm var. O bölgeden yıllardır farklı araçlar ile defalarca sorunsuzca geçtim. Aracı hiç zorlamadım ancak yağmurda 2 kez savurdu ve sonrasında toparladı.

Şarj istasyonu ve yolculuk planlaması düşündüğümden çok daha rahat oldu. Heryerde sarj istasyonu var ve gördüğüm kadarı ile sayı hızla artıyor. Bazı mola yerlerinde paketli şekilde kurulmayı bekleyen yeni istasyonlar mevcuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 2 Ekim 2023; 9:38:10 >

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Aracı ilk teslim aldığınızda hemen tıra bindirip seramik ve ppf yapan bir yere götürmeliydiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslan.B kullanıcısına yanıt

Camda ki bant izi benim araçta da vardı. A sütununda. Sizinkini gene temizlemeye çalışmamışlar.

benimkini temizlemişler. Daha b.k olmuş. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Bulabilirseniz, izopropil alkol ile temizleyiniz.

O tavandaki el izi de muhtelemen, aracı teslimden önce sildiriyorlardı bez ile. çoluk cocuk siliyordu.

muhtemelen bantı falan sökerken. destek almak için, içeriyi avuçladı kirli eliyle.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 2 Ekim 2023; 10:1:22 >

• VideSupra kullanıcısına yanıt
    Bu bant izlerinin esprisi nakliye esnasındaki koruyucu folyo paketleme vs. için mi acaba? Başka bir olasılık düşünemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt

Olabilir. Araçta başka birşey gözüme çarpmadı bu hariç.

Diğer araçlarda da az çok vardı.

Bence problem. Temizlikçilerde.

Yanımda bir araç vardı, siyah koltukta ayak izi gibi toz vardı. Muhtemelen ıslak tozlu bezi koltuğa koymuşlar gibi bir hali vardı.

Girerken görmüştüm, 15-16 yaşında çocuklar siliyorlardı araçları dışarıda. Yaya tüneline girmeden sol tarafta.

• Herhalde hasardan çok taşıma esnasında aracı korumak için yapılan kaplama işleminden kalma bant izleri bunlar, sadece benim aracıma özel bir durum değil anlaşılan, paylaşım için teşekkürler.

Araca gelirsek; ilk izlenim , malzeme kalitesi vasatın bir tık üstü, tek ekran kontrol gereksiz , kullanıcı ile instlaşmaya gerek yok, en azından temel kullanım fonksiyonlarının fiziki tuşlara yapılması gerekir, ( far, silecek ayarı, havalandırma yönlendirmeleri gibi)

Çok süratli ve direksiyon turu kısa , spor araç, acemi sürücüye tolerans yok, kullanımı zor.

Uzun dönemde daha farklı düşüncelerimiz olabilir, zaman gösterecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makdeniz NHE6J M kullanıcısına yanıt
    Günaydın
    Benim aracım da QS Performans lastik havaları 38 civarında idi soğuk lastiklere 43 hava basıp basıncı 42psi düşürüp aracı hareket ettirerek sabitledim

• yurtdışı videolarında live sentry mode u cep telefonundan tıkladığınızda canlı aracın kameralarına ulaşım sağlayığ görebiliyorlar . ancak denedim telefonumdan aracın kameralara ben ulaşamadım . bir püf noktası varmı acaba

• orchidem O kullanıcısına yanıt
    Evet aracın ön cam civarında ve şase numarası altında var

• Sanki biraz fazla abartıyoruz bu araba işlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunatek kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de kapalıymış. Ben de açılmasını bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tunatek kullanıcısına yanıt
    Kvkk sebebiyle Türkiye’ de bu özellik kapalı, belki mevzuat değişikliği ile ileride açılır diye ümit ediyorum.

• inşallah . gzl bir özellik

Bazı kullanıcılar malzeme kalitesi, sürüş, genel deneyimi yere göğe sığdıramıyor sizin bu yorumunuz şaşırttı beni.

Premium araçlardan farkı yok diyen çok. Tesla' ya Premium diyen de çok.

Keşke herkes biraz daha ayakları yere basan yorumlar yapsa da böyle (yorumlar arasında) uçurumlar olmasa.

Hangi yorum doğru, Model Y' yi yakından takip ediyorum ama araç hakkında ne düşüneceğimi şaşırdım.

İlla alıp kendimiz mi tecrübe edelim anlamadım ki. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Yeni modellerde sinyal kolu ile vites kolu da olmayacak. Alışmışız onlarca gereksiz düğmelerle gözlerimizin boyanmasına :) Ben 2 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum bu sadeliğinden.

Şunu da ekleyeyim. Araca biner binmez farları ve silecekleri otomatiğe aldım ve iki haftadır hiç bi şekilde onların ayar menüsüne girmedim. Simple is the best :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 2 Ekim 2023; 10:47:24 >
  • Tesla wall boxı nerelerden alabiliyoruz?

• avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu ben de sormuştum avrupa yakasındaki servisten dediler :) orası neresi ben de bilmiyorum. 20750₺ civarında tek çekim visa veya nakit satılıyormuş dendi.

• avkatbey A kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Servisten temin edebilirsiniz. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Servis otomol mü hocam?

Haha ben audi sahibiyim, özellikle tesla sahiplerinin bu işi abarttığını düşündüğüm için ironi yaptım :))

• 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.