< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (275. sayfa)

-
-
zes kutu takana, dışarda zes lerde şarjda bir indirim yapsa yüzde 3-5 cazip olur. öbür türlü hiçbir cazibesi yok rakiplerine göre.
-
İnsanlarımız çoğunlukla son kullanıcı olmak istemiyor, araçlarını Porsche Taycan ile kiyasliyorlar. Ileride Porsche gibi değerli olacağını düşünüyor. Ve sattıklarında kar edeceğini sanıyor.
Bence bu büyük bir hata, marka kalite hedefi , stratejisi ve üretim kapasitesi olarak Porsche ile Tesla kıyaslanamaz.
Porsche ürün gamindaki tek araç taycan, Porsche'nin dünyayı Elektrifikasyon rüzgarı ile donatmak gibi bir gayesi yok.
TESLA ise kendini otomobil ureticisi olarak tanımlamıyor, kişiselestirilebilir elektrikli ulaşım çözümleri sunuyor.
Bu iki firma kendini bu farklar ile kıyaslarken facelift ve kasa degisimi beklemek komik olur,
Akıla şu sorular gelir,
Model X kasası ne zaman değişti?
Model S kasası ne zaman değişti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Haziran 2023; 9:58:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Berlin hw4 çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi var mı?
cmts pazar onayladın, pazartesi-cuma 5 iş günü içinde ödeme yap diye. bu kötü mü?
şimdi ptz salı gönderse herkes soracak cumartesi pazar ödeme gününden sayılıyormu. tesla dolandıradak dünyada 1. olmamıştır diye düşünüyorum. şüphecilik iyi ama herşeyin fazlası zarar.
-
Tescil temmuza kalırsa ötv artabilir.
Dediğiniz gibi hemen ödeyip randevu tarihi almak çok mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zenginin biri, 2 dilenciden birine para vermiş, diğer dilenci, zengini kıskanacağına para alan dilenciyi kıskanmış.
ötv yi artırana şikayet etmek gerek. 5 yıldır her yıl ötv arttı. devlet yerine hata millette mi? konuyu baştan ele almak gerek. önce ilk düğme düzgün iliklenecek sonra gerisi düzgün olur.
-
Herkese hayırlı olsun,kazasız belasız,araba kullanmaya anadolla başlayan benim için böyle bi araca sahip olacağımı hiç tahmin edemezdim,hayaldi gerçek oldu😂😂
bmw i4 m50 hayatta satamaz buraya yazıyorum. 3,9sn 225km son sürat. tesla 3,7 250. normal i4 zaten üstüne para vermesi gerekli.
mersedes eqs lerde balon. 700dediği menzil 300e düşüyor.
https://www.mercedes-benz.com.tr/passengercars/models/saloon/eqs/overview.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 3 Haziran 2023; 10:42:22 > -
Performance modeli içinde herhangi bir kablo, mobile connector vb. çıkıyor mu?
-
Hocam herkes diyor ya iphone gibi diye. Şarj aleti hariç tüm kabloları içinde.
bmw suv fiyatlarında saçmaladı zaten normalde bmw mercedesten bir tık ucuz olur şimdi aynı fiyatı çekiyor tr de.
bmw 2 serisi alacaktım durmadan zam yapıp duruyorlar keşke geçen yaz sıraya girseydim fiyatı çok değişmemişti şimdi aralığa veriyor sırayı aralıkta 2.5 milyon olur bu gidişle 2 yede 2.5 milyon vermem gider 4 serisi yakalamaya çalışırım az km de
-
Çok saçma, mavi LR seçtik diye cezalandırılıyoruz resmen. Ben de tercihimi beyaza çevirdim. En başta beyaz seçseydim, şimdi sıra gelmişti bana da. Zaten böyle giderse yeni potansiyel zamlarla 2 milyonu bulacak, maliyet düşürmek de mantıklı geldi bir yandan.
Benim merak ettiğim hw3 olması ile hw4 olması arasında yurdum otopilotu kullanan için çok büyük bir fark olup olmaması fsd için anladığım kadarı ile hw4 birçok sorunu çözecek lakin standart oto pilot hw3 ile düzgün çalışıyormu çalışmıyor mu? arabayı sipariş ettiğim günden beri araştırıyorum hw2 den beri bu otopilot doğru düzgün çalışıyormuş bir geceleri iyi aydınlatılmamış yollarda bırakıyormuş ki genelde benim kullanımımda ışıklar yanmadan evde olma gibi bir adetim var :) madem benim konfigürasyonun gelmesi Kasımları bulacak bari hw4 olsun istiyorum lakin Giga Berlin anladığım kadarı ile en son hw4'e kavuşacak. Birde model S deki gibi airmatik olsa ne hoş bir ilave olurdu millet sırf P yere daha alçak diye çekiniyor ben dahil.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnN.LmS -- 3 Haziran 2023; 11:13:4 >
-
Hocam motor numarasına nereden bakıyorsun ?
P bekliyordum sizden bu kadar isyanın üzerine 😁
Gözünüz aydın, hayırlı olsun.
Amerika sitesinde 2022 den sonra mobile connector çıkmıyor diyor ama geçen hafta Hollanda'daki arkadaşımın sıfır aracında mobile connector çıktı. Satılan markete göre değişiyormuş sanırım o nedenle sordum teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X