Bende motor no çıktı onaylayınca yok oldu anlamadım. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (274. sayfa)

-
-
-
Midnight Cherry gelen yok heralde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Model Y LR 04.04 8.47 siparişim için bu akşam kesin fiyat onay ekranı geldi. Sanırım Vınn atandı.
Hocam selam sizi youtubeda takip ediyorum bir sorum olacak aracın simkart neresinde ve internete nasıl bağlanıyor ? Ücretler falan nasıl
teşekkürker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1790 civari biseydi diye hatirliyorum
Vın ataması ne zaman yapılacak
Uygulama dan sigortayı yükle diye ama
Şase motor numarası yok
Dolubataryatwitter
Dolubataryahttps://twitter.com/DoluBatarya/status/1664613497257197569?t=Wjsd4YbolHe04-2OJ2liMw&s=19
Model 3/y ye ipad benzetmesi yapan arkadaslara katilmamak elde degil. Adamlar surekli bir seyler ekliyorlar degistiriyorlar. Diger markalar 5-6 senede bir modeli yenilerler arada bi de makyaj gorur. Takvimi ongormek kolaydir. Teslada siparis verdikten sonra elinize ulasana kadar neler degisecegi belli degil. Ipadde de apple bazen bir sonraki versiyonda guzel bir ozelligi kaldirabiliyor yada guzel bir ozellik ekliyor. Ama insanlar illa en guncelini kullanmak istiyor. Ama ozunde kullanici icin inanilmaz farklar olmuyor tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Size fiyat sabitleme geldi mi hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi kontrol ettim 2 adet Motor numarasi var bende ama vin yok.
Email yollayacağız yada telefon ile arayıp bize atacaklar ekrana çıkmazsa pazartesi ye kadar.
Ben fiyatı kabul ettikten sonra 2 adet motor numarası yazdı. Bunlar vın numarası zaten başka numara atanmayacak.
Yapı kredi şirket için faiz oranı nedir , ilerleyen oldu mu ?
Bizdede çıktı onay verdikten sonra ekrana düşmedi.
VIN= Şase No.
On ve Arka Motorlar için No elbette var.
Bütün arabalarda var bu durum sadece tesla kullanıcısı daha genç bir kitle daha heyecanlı. Yoksa 4 senede bir makyaj gelir mercedes-bmw araçlara 8 senede bir de şasi değiştirir. Model 3, 2019 yılında çıktı 2024 yılında makyajlanması gayet normal. Aynı şekilde model y, 2021 yılında çıktı 2025’de makyajlanacak. Geçen hafta yeni bmw 5 serisi tanıtıldı kimse bmw ipad gibi sürekli yenileniyor demedi. 2020 modellerde lazer far yoktu, şerit takip yoktu 2021 modellerde geldi. Kimse ne oluyor arabamız eskidi demedi. Bir tek teslacılarda gördüm bunu.
%3.39
biraz kötüleyenlerin olması iyidir, yarın bir gün tesla bir hata yapar, mum dibine kör yanar misali biz görmeyiz, ayakta uyuruz, bunlar bizi uyandırır. erkenden haber verirler. o yüzden iyi yazılanda kötü yazılanda faydalıdır. tabi doğruluğunu incelemekte okuyana düşer.
-
aslında range rover ların hepsinde var vale modu. vergiler adaletli olsa ülkemizde aynı fiyat ikiside.
-
Araç tesciline kadar ötv zammı gelirse tüketiciye yansıtılır. O yüzden en hızlı şekilde ödemeyi vs halletmenizi öneririm.
Herkese hayırlı olsun.
Eyvallah, normal araba üreticilerinden Facelift ve Model degisimi olması normal. Sorun Tesla vaatlerinin uzakken, gerçekleştirdiklerinin, endüstri standartlarının altında olması. Sürekli vaatlerini tutturmak için her çeyrek araba guncelleniyor.
Gençlerin aksine bilinçli kullanıcılar Facelift aralıkların kisaltildigini bilir.
Mesela VAG grubu bunu 2 seneye düşürdü
Sorun TSLA bunu FaceLift ya da Kasa degisimi olmaksızın temel değişikliklere gidiyor.
Ornek Tesla Vision,
2022 Ekim araçta Arka bagaj ic tasarımında değişiklik oldu.
2022 Kasım aracla birlikte şarj aleti gelmemeye başladı.
2022 Ekim sonrası çıktı aynı model araçlarda Ultrasonic sensor kayboldu, kameralar değişti hW3 geldi.
2023 Ocak sonrası Suspansiyonlar değişti
2023 mart DoubleWishbone değişikliği oldu
2023 araç ile birlikte şarj aleti geri geldi
2023 Haziran an itibariyle HW4 konuşuyoruz ve Tesla Vision yetersiz olduğu ortaya çıktı.
Araç sürekli guncelleniyor bunların bazilari major bazıları minör.
Bunun nedeni cevik geliştirme yontemi uygulanması,
Elon Musk kafasinda tek bir yol var, sadece Arabadan değil apple gibi ekosistem üzerinden sürekli para kazanmak.
Tekerlekli iPad bu benim değil kullanıcı gruplarının kendi terimi. Hatta Apple ile Tesla Aynı stratejiyi guduyorlar.
Tesla da görevlilerin geçmişine bakarsaniz çoğu apple eski çalışanı.
Bu güncellemeler Aracın Konforunu ve Fonksiyonlarını direk etkiliyor.
Tesla'nin 10 yıl evvel FSD(tam otonom surus) duyurdugunu ve ModelX 2016'dan itibaren satmak icin sahte bir video yayınladığını da unutmayalım. Günümüzde Halen FSD satılmakta ancak tam surum olarak vaatlerinin kullanilmasi mümkün değildir.
https://techcrunch.com/2023/01/17/tesla-engineer-testifies-that-2016-video-promoting-self-driving-was-faked/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Haziran 2023; 9:33:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X