Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2701. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: boras06 , BlackFire248 , Gukidoki , Liveboy34
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil
5 sn
54.233
Cevap
1.385
Favori
3.629.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26992700270127022703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt

Hocam ben işyerimde dolduruyorum haftada 2 defa %50 -> %100 şeklinde, dünya malı düşünme o sana hizmet edicek 😅

Yazlıktan dönerken Gelibolu Malkara arası Canakkale1915 otoyoluna girdim. Hız sınırı 140 km. Cok boş bir yol. 110-120 neyse otopilotu açtım. Hiçliğin ortasındayım. Bir anda zınk diye fren yapıp 50ye indi. Hiç bir şey yok yolda. 250 m ileride üst geçit var, onun gölgesini gördü sanırım. Tekrar açtım otopilot 2-3 dk sonra bir daha aynı şey oldu . kapadım otopilotu, manüel geldim. Hafta sonu 2025.32.3.1 yükledim, inşallah düzelmiştir.

Olmaz hocam. Sadece Turkiyede degil yurtdisinda satilan premium baglantilarda da ulke disina cikinca baglanti kesiliyor. Cogu o andan itibaren telefondan baglanip isini goruyor. Tum youtube videolarinda oyleydi.

Aliskanliklarla ilgili bu durum birazda. Eger %80 civari bir sarj bir hafta yetiyorsa o donguyu 2 yada 3 haftaya cikarirdim. Dogru LPG sarj dongusu NMC den daha fazla hatta yaklasik 3 kat kadar fazla ama amac kullanici olarak dogruyu yapmaksa bu sekilde daha mantikli olur. Bu arada sizin yaptiginiz gibi alacaginiz sonucla benim yaptigim gibi alinacak sonuc arasinda belki 200k km de 20-30km menzil farki olacak. Bu kadar. Cokta takilacak birsey degil aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 15 Eylül 2025; 11:30:8 >

Sırf bu yüzden otopilot kullanmıyorum. Çok can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sanırım üst geçitleri kamyon olarak gösteriyor bazen. Geçen yıl benim de başıma gelmişti. O zaman araştırmıştım. Hala düzelmemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 15 Eylül 2025; 12:53:6 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

uygulamanın kendisi zaten haftada bir %100 yapın demiyor mu? uzmanların uyardığı konu arabayı uzun süre kullanmayacaksanız %20 altında ya da %80 üstünde bırakmayın. gerisi önemsiz. ben de genelde her cuma 80-100 yapıyorum. rakamlara çok takılmıyorum işim çıkıyor bazen çekip çıkıyorum.

10 gün sonra yazlığı kapamaya gideceğim. Tekrar denerim bakalım 3.1 ile düzelmiş olacak mi ?

Yaşadığınız aynı durumlar iki eski versiyonda bile başıma gelmişti. O yüzden sanmıyorum ki bu güncelleme ile de düzelsin. Sanırım düzelmesi için avrupada FSD'nin onaylanması dolayısıyla otopilot versiyonunun güncellenmesi gerekmekte. Bu yüzden özellikle geceleri üst geçit köprü altı gibi yerlerin altında geçerken temkinli olmalıyız ki özellikle oralarda başıma geldi benimde.

Selamlar,

Sahler derim. Fiyat performans bence en iyisi. 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum.  

Bende olmuyordu böyle bir şey. Daha önce aynı yolda normal kullandım otopilotu.

Son güncellemelerin birinde bu olmuş demek ki.

Hocam sahler'e kötü yorumlar yazanlarda vardı sanki ondan tereddütte kaldım

• arkadaşlar araçta seyir halinde tv izliyor gibi yapmak için bir site yaptım. Görüşlerinizi beklerim. Ben kendim için yapmıştım ama faydalı bulan olursa daha da geliştirebilirim. İzleme 1FPS dir. bu nedenle görüşleriniz önemli:

www.tesla24.net
    TESLA TV — Home
    https://www.tesla24.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 15 Eylül 2025; 17:40:56 >

Tv izliyor gibi yapmak derken hangi amaca hizmet ediyor hocam bu site tam anlayamadım

siteyi seyir halindeyken tarayıcıdan açtığımızda kanalları izleyebilecek miyiz?

Evet izleniyor. tabi 1FPS hızında kesik kesik ama haber kanalları için ben sorun görmüyorum oldukça işime yarıyor. Geçen maçı bile istek üzerine koyduk.

30FPS değil 1FPS.. 5-10 yapabiliyorum ama deneme maksatlı 1FPS:

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.