Resmi olarak aciklanan 5 Eylule kadar envanter yok ama son 2 gundur gunun farkli saatlerinde envantere arac ekliyorlar. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2646. sayfa)

-
-
bu bir problem değil bunu kapatabiliyorsunuz tek yapmanız gereken otopilotu mevcut hız olarak değiştirmek böylece hız tabelasına göre değil sizin belirleyeceğiniz hıza göre hareket eder.
-
50 hız ve altı hız sınırlarına genellikle uyuyor. Onun dışındaki tabelalara uymuyor. Belki güncelleme gelir bu konuda ama şimdilik çözümü yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o şekilde de denedim hocam. ekrandaki sınır 50ye düşerse araç da düşüyor direk. yol aslında 82 ve 3 şerit.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kar amacı gütmeden kırmızı ya da gri çok az kullanılmış aracını satmak isteyen varsa yazabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok değişik bir sorunum var,
Arabayı parka alıp inerken istisnasız her seferinde kapıdan elektrik çarpıyor. ,Karanlıkta resmen kıvılcım görüyorum ve canım acıyor. Kapıyı kapatmaya korkar oldum. Bunu engellemenin bir yolu yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 13 Ağustos 2025; 14:9:47 > -
Statik elektrik olmadigina eminseniz servis kaydi acin. Istisnasiz her seferinde yapiyorsa aracta sase arizasi olabilir.
-
Muhtemelen ayakkabınızdan. Yalıtkan olduğu için statik elektriği boşaltamıyorsunuz ve o da arabaya ark yapıyor elden. Başka bir ayakkabı , terlik vs ile deneyin derim. Toprağa çıplak basmak vs de etkili olabilir.
-
Bende de sizin dediğiniz seçili ancak yine tabelaya uyuyor. Ama kafasına göre. Mesela tabelayı görüyor. Belli bir zaman geçiyor birden 50 ye düşüyor. Ama 30km gibi hızlarda sektirmeden birden hızı düşürüyor. Mantığını anlayamadım.
eski fiyattan mı ?
yeni fiyattan mı ?
-
Hocam aynı şey benimde başıma geliyor ancak bir ayakkabım var onu giydiğimde çarptığını farkettim. Muhtemelen sizde de öyle bir şey var deneyin isterseniz
-
YouTube mecrasına amatör olarak katılmış bulunmaktayım :) Tesla gelişmiş otopilot park özelliği ile ilgili attığım kısa videoların linkini bırakıyorum ayrıca bu akşam direksiyona hafif kuvvet uygulayın uyarısını ortadan kaldıran aparat ile ilgili de kanalıma video atmış olacağım saat 18:00 de. Destek olmak isteyen olursa şimdiden kendilerine teşekkür ederim.
Tesla Model Y Gelişmiş Otopilot Otomatik Park ( L park ) #juniper #otomatikpark #otopilot #teslaAleyna & Emre Can Zinciryoutube
Tesla Model Y Gelişmiş Otopilot Otomatik Park ( L park ) #juniper #otomatikpark #otopilot #teslahttps://www.youtube.com/shorts/n_hBgM4xd8Q?feature=share
Tesla Model Y Gelişmiş Otopilot Otomatik Park (Paralel park) #juniper #otomatikpark #otopilot #teslaAleyna & Emre Can Zinciryoutube
Tesla Model Y Gelişmiş Otopilot Otomatik Park (Paralel park) #juniper #otomatikpark #otopilot #teslahttps://www.youtube.com/shorts/vtvk402TLOc?feature=share
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
x (formerly twitter)
Arif (@arifkysgllr) on Xhttps://x.com/arifkysgllr/status/1955609848374305236?s=46
Mevcut hız da olsa, özellikle şehirlerarası bölünmüş yollarda kavşağa yaklaşırken, 90…70…50 tabelaları var ve kavşak var. Kavşak sonrasında 50’nin kalktığını ya da tekrar 110 olduğunu gösteren bir tabela yok. Tesla da bu yüzden tabelayı okuyarak uzun bir süre 50’de takılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İstanbul Ankar ayolunda sol şeritte zincirleme kazaya sebep oluyorduk bu hız değişikliği yüzünden.
Sol şeritte bir anda arabanın fren sisteminden beklemeyeceğim sertlikte bir fren ile yavaşlamaya başladı.
-
Bunun sebebi sadece tabelalar değil Z otonom sistem alakasız algılamaları tehtit görebiliyor. Daha önce yazdım. Gelişmiş Otopilot keşke daha iyi bir algoritma kullansa idi. Bende Otopilotta iken mutlaka ayağım gazda kullanıyorum.
FSD de bu şekilde tabelalara uyacaksa boşuna heyecanlanmışız.
Bu tabela işi yüzünden otopilot kullanmıyorum. Trafikte ciddi tehlike yaşattı . Dayak yiyecektik nerdeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında otopilotun şerit ortalaması, yol takibi diğer markalarla kıyaslanmayacak kadar iyi ama olur olmaz fren hastalığı yüzünden kullanmak eziyet.
Bu arada benim direksiyondanda derinden bir sarma sesi gelmeye başladı (çıtçıt sesi değil). Az önce başka bir yerde okudum bu sorunla ilgili servise giden bir arkadaşa bu direksiyon sesinin şu an için bir çözümü olmadığını eninde sonunda tüm araçlarda olacağı söylenmiş.
Direksiyon ve janttan gelen ses sorunları şu an için en yaygın sorunlar
Makara sesine benzer bir ses değil mi ? Bu ses için aile aracımızı servise gönderdik aynı şeyi söylediler ve olağan bir ses, kışın daha fazla duyulacak denildi. Şu an için bu konu "sorun / kusur" olarak görülmüyormuş. Fabrika bülten yayınlamamış bu konuyla ilgili.
-
Hocam, hiç bir şeyi bunlar sorun olarak görmüyor zaten . İşin kolayını bulmuşlar her şeye normal diyip geçiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X