< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2647. sayfa)

-
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim, 8 yıl ücretsiz olan standart paket içeriğini karıştırmışım.
Saygılarımla...
-
Elbette yeni fiyattan
-
Merhabalar, Tesla aracım için kasko yaptırma surecindeyim. Olası bir hasar durumunda aracın garanti kapsamindan çıkmaması için sadece Tesla yetkili servisinde tamirat vs. mi olması gerekiyor? Malumunuz bazı firmalar sadece anlaşmalı servisler diyor, bazıları ise muafiyetli seçenekler sunuyor. Sizin düşünceleriniz nedir onerebileceginiz bir kasko firması var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok 6 GB yetmedi. Bu akşam benden 3.5 , eşimden 5.5 GB çekti. Toplam 9 civarı. Anca ortalara geldi.
Ya benim arabada bir enayilik var. Başka şeylere internet harcıyor ( güncelleme sırasında navigasyon ya da müzik uygulaması açmıyorum) ya da telefonlar mobil veriye geçince olduğundan fazla gösteriyor. 10 gun sonra kota yenileniyor. 10 gun bekleyeceğiz artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hotspot çok değişik harcayabiliyor, bana dün 2025.26.7 geldi yetmedi bir de üstüne oyun güncellemesi derken ciddi kota gidiyor.
Bir de 2026.26.4 sürümünde iki kez gereksiz otomatik acil fren olmuştu bu sorun ortadan kalkmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bazı yerlerde 1-2 haftadır vardı ama şimdi bir düşük fiyat çekip arayana yüksek fiyat çekiyorlar. Umarım burda talebinize uygun biri çıkar. Makul bir şekilde anlaşırsınız alan razı veren razı olur. Galerici veya alsat çı kazanacağına.
-
Ben allianz'dan yaptırdım hocam, meslek ve kupon indirimi ile %15 civarı piyasadan daha ucuza geliyor.
-
Evet düşük fiyat yazanların hepsi telefonda 300- 400 bin TL fazla para istediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allianz bende 2023 lomg range e %50 hasarsızlık olmasına rağmren 40000 civarı cıkıyor . en uygun Gig ve Koru sigortada 28 bandında bulabildim şu an
Bana Tesla injure Alianz sigorta pahalı geldi birde yol yardım 2 kez dedi vs . Tek çekim sigorta ve tek çekim kasko, taksit kaskoya yapılınca fahiş bir fiyat farkından bahsetti. Bazı esneklikler ilaveler yaptırmak için sorduklarıma kaçamak veya olumsuz cevaplar verildi.
Ben KiaVE3 yaptırırken bunu araştırmıştım.
bir fiyat isteyin sanki imkanlarıda sunduklarıda güzel gibi.
https://www.axasigorta.com.tr/arac-sigortasi/elektrikli-arac-kasko-sigortasi
ayrıca
axa sigorta
AXA Sigorta’dan Elektrikli Araçlara Özel Kaskohttps://www.axasigorta.com.tr/basin-bultenleri/elektrikli-araclara-ozel-kasko
-
TESLA ŞUNU ÖNERİYOR - ALİANZ SİGORTA ÖZEL PAKETİ
https://www.tesla.com/tr_tr/support/insuremytesla
insureMyTesla, her biri batarya koruması ve şarj ekipmanı kapsamı gibi faydaları içeren üç tam kapsamlı sigorta poliçesi sunar.
Ayrıca, sigorta şirketi iş ortağımız Allianz Türkiye tarafından sağlanan Trafik Sigortası ürününü de satın alabilirsiniz.
Aşağıdaki Teklif Al seçeneğine tıkladığınızda, Sigortaladım'ın bağımsız platformuna yönlendirileceksiniz.
InsureMyTesla, Allianz Türkiye tarafından desteklenir ve Sigortaladim tarafından işletilir. Tesla, ne sigorta için aracılık sunar ne de sigorta sözleşmesi düzenler. Tüm haklar ve yükümlülükler, yalnızca denetime tabi sigorta şirketi ile müşteri arasında kararlaştırılır.
tr
▼
Tesla'nız için özel olarak tasarlanmış sigortayı seçin
sağlayıcı
ve yönetici
destekleyen
Trafik Sigortası Al
Kasko Al
Türkiye'de Tesla'nız için özel olarak tasarlanan ilk sigorta çözümü
Allianz güvencesiyle sağlanan zorunlu trafik sigortası.
Trafik Sigortası Al
Daha Fazla Bilgi
Lütfen poliçenizi satın almadan önce Trafik ürününe ilişkin bilgilendirme metnini okuyunuz
Güvenle yola çıkmanız için kapsamlı teklifler hazırladık.
Kasko Al
Daha Fazla Bilgi
Lütfen poliçenizi satın almadan önce Kasko ürününe ilişkin bilgilendirme metnini okuyunuz
Allianz Asistans Hizmeti ile Yol Yardımı Dahil
Neden InsureMyTesla ?
Sizi koruyoruz
Güçlü bir temel sigorta ürünü ve aracınızı kullanırken gönül rahatlığı sağlamak için özel elektrikli araç teminatı! Hasar talebi yapmak kolaydır, böylece hızla tekerleklerinizin başına dönersiniz. Tesla'nızla ilgili bir sorun olması durumunda, sizi koruyoruz. İster Allianz uygulamanız üzerinden çevrimiçi hasar sürecini takip etmekte rahat olun, ister hasar ekibimizden biriyle konuşmayı tercih edin, sizin için özel olarak tasarlanmış hızlı ve kolay bir hasar süreci oluşturduk.
Sunduğumuz hizmete yakından dikkat ettiğimiz için, çağrınıza 20 saniye içinde yanıt vermeyi taahhüt ediyoruz ve e-postalarınıza 1 iş günü içinde yanıt vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hasarınız 1 iş günü içinde değerlendirilecektir.
Tesla Güvencesiyle
Teslanıza Özel Ürünler
Güvenli Ödeme İmkanı
Güçlü ve başarılı bir ortaklık
Yaklaşık 70 ülkede 157 binden fazla çalışanıyla 125 milyondan fazla müşteriye bankacılık, sigorta ve varlık yönetimi hizmetleri sunan dünyanın en güçlü sigorta ve finans gruplarından biri olan Allianz Grup, Türkiye'de Allianz Trade, Allianz Partners ve Allianz Türkiye ile faaliyet göstermektedir. 1923 yılında bu topraklarda Şark Sigorta adıyla faaliyetlerine başlayan Allianz Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti kadar eski olup 2023 yılında Türkiye'deki 100. yılını kutlama onuruna sahiptir ve 2008 yılından bu yana Allianz Grubunun bir parçası olarak devam etmektedir.
sigortaladım.com olarak müşterilerimizin ihtiyacına en uygun sigorta teklifini online ve karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtiği ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almasını sağlayan bir platformuz. Otomotiv sektöründeki uzmanlığımız ile Türkiye'de farklı şirketlere sigorta danışmanlığı vermekteyiz. Başta trafik, kasko ve uzatılmış garanti sigortası branşlarında olmak üzere müşterilerimize ihtiyaç duydukları tüm Sigorta ürünlerini sunarken, her zaman doğru bilgiyi sağlama misyonuyla şeffaf ve tarafsızlık ilkesiyle hizmet veriyoruz.
Beloy, en hızlı büyüyen insurtech'lerden biridir. Kendi teknoloji platformu ve kurum içi uzmanlığıyla güçlendirilen Beloy, B2B müşterileri için gömülü sigorta teknolojisi çözümleri sunar.
Sizi koruyoruz.
Tesla'nız için sigorta çözümümüzle ilgileniyor musunuz?
Buradayız!
sağlayan
ve yöneten
destekleyen
Sıkça Sorulan Sorular
Ve bize her zaman ulaşabilirsiniz:
✉️
sigortaladim.tesla.turkey@sigortaladim.com
📞
444 9 832
-
Axa 139 bin verdiği teklif
benim %65 hasarsızlığım var idi.
fiyat teklifi değil ön araştırma için Teslayı aradım çünkü bazı bilgileri isteyip net rakam çıkartıyorlar. Hem Axa , hem Alianz , diğer firmalarda EV için ne paket /sigorta poliçeleri var araştırmadım.
ama 139 bin çok fahiş. Benim %65 hasarsızlığım ile dahi fahiş. Melseki indirim yok bende emekliyim.
-
hiç bir sigorta şirletinin verdiği hizmet ilave 50-60 bin tl sigorta primi ödemek iiçin değmez . benim şirket üzerine kayıtlı araç belki ondan daha yuksek cıkıyordur. gecen sene 25 bin civarı idi allianz da . bu sene hepsi uçmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunatek -- 13 Ağustos 2025; 23:0:49 >
Allianz’a kendi sitesinden mi baktınız hocam ? Çünkü acente bana 40k civarı çıkardı kendi sitesi 33k fiyat verdi.
hayır acenteden ancak . kiralık araç teminatı , imm , anahtar kaybo teminatlar yoksa belki o yuzden daha dusuk cıkmıstır
Hocam kendi sitesinde daha detaylandırabilirsiniz. İMM 5.000.000, İkame 30x2 gibi full özellikler ile güncelleyip 33k'ya geldi, hasarsızlık 0.
-
siz de şahıs uzerine ise o yuzden daha uygun cıkmıs plabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X