Önsiparişi başkasının kredi kartıla verme şansı olur mu ki ? Mesela ben almak istesem kredi kartlarım 100bin altı limitli, hani birader , kuzen vs onun kredi kartı ile önsipariş verilebilir mi, yada diyelim ki kardeş , kuzen önsipariş verse , envanterde yakalasa, aracı benim adıma aabilirmi ? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2492. sayfa)

-
-
Bu sıkıntı işte insanın midesini bulandırıyor. Atıyorum ÖTV yüzde 40 oldu tüketici hakem heyetiyle kaporayı geri alabilecekken mahkeme vs uğraş dur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten sorun şu bu fiyata Tesla varken 1 tane bile togg satılmaz,sadece togg değil hiçbir araç satılmaz şimdi Tesla ve tiguan tayron çıplak olarak aynı fiyata tr ye giriyor, birisi %10 ÖTV ile 1.900 diğeri %80 ÖTV ile 3.400 diğer firmalar bu şekilde haksız rekabeti nasıl sürdürebilirler mümkün değil, bunu bir şekilde çözmesi lazım hükümetin yoksa diğer firmalar hatta togg bile 1 tane araç satamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmaz. Ben eşim adına kendi kredi kartımla ödeme yaptım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bilgiler size ait oldugu surece kartin kimin olduguna bakmiyorlar
-
Park esnasında çarpma önleyici yok mu model y de? Özellikle geri manevrada epey faydalı bir sistem, 2017 tiguan bile yapıştırıyor freni geri manevrada bir engel varsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ab ürünlerine koyamaz. Farklı ülke ürünlerine koyabilir.
ev elektriğine zaten düzenleme yapıldı. tüketiminiz senelik 5.000 kwh'yı aşarsa, ertesi yıl her ay %100 zamlı
5.000 kwh olarak düzelttim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 28 Haziran 2025; 20:32:15 > -
Diğer firmalarda elektrikli araçlarını getirsinler. Örn. Ve, Skoda elektriklilerinin 2.nesilleri çıktıktan sonra ülkeye getirdiler. Firmalar değişen şartlara uyum sağlamalı. Renault halen en çok satacağı E-Scenic aracını getirmiyor. Neden Austral satmak istiyor.
Park esnasında yok. Yaya yada araç algilarsa duruyor. Hatta çoğu araçtan daha iyi ama park manevrasında maalesef öyle bir durum yok. Bende de SuperB vardı. Geri manevrada durma özelliği güzeldi.
5000kw toplam.
O dediğin öyle olmuyor pratikte hocam şimdi sen google a rakip yerli arama motoru yapabilir misin yada Apple, Windows vs. gibi bir sürü marka örneğin.
En basit örnek sen 1000tl ye Vestel telefon mu alırsın 1000tl ye Apple iPhone mu alırsın? Şimdi Vestel telefon satıyorsa iPhone 100 bin tl Vestel 10 bin tl olduğu için satıyor, Tesla bu fiyattan satarsa kimse rekabet edemez.hatta Tesla 2,5 milyon togg 2 milyon olsa bile haksız rekabet bence. Tesla varken kim ne yapsın diğer elektrikli araçları BMW mini bile rekabet edemeyeceğini anlayınca çekildi.
Diğer firmaların getirmeme sebebi zaten rekabet edemeyecekleri için, bugün xioami poco f7 aldım amiral gemisi poconun 23.000 tl iPhone 25 bin 30 bin olsa kim alacak o telefonu, şuan makasta sıkıntı var Tesla garip bir şekilde çok ucuza satarak piyasayı manipüle ediyor, diğer firmalar 1,5-2 milyon arası elektrikli satıyor dolayasıyla kimse almıyor, bence halen en az 100 bin arz var Tesla ya temmuz da da izdiham olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 28 Haziran 2025; 20:38:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1.olmak zorunda değiller hocam. Ben mal satmaktan bahsediyorum. PSA getirdi araç ve güzel afetlerde de satıyorlar. Uyum sağlamak böyle birşey. Yoksa Renault, VW Türkiye'de böyle devam edemezler. Onlarda farkında ama bakalım nasıl çözecekler.
ben her gün envanter açılmasını ve Berlin'deki üretimin yönlendirileceği bilgisini beğendim. Twitter'da pek çok kişi gene memnun olmamış. ben Temmuz ayında isteyenlerin 1.9 MTL'de alabileceğini düşünüyorum.
Al-satçılar, galericiler almaya devam ederse, arz (satış) arttığı için borsadaki "düşen bıçak tutulmaz" ifadesine uygun olarak stok yapanların elinde mal patlayacağını düşünürüm. şahsi görüşümdür.
bu arada, evet, visa kart limitim 175k TL'yi karşılayabilir.
Umarım son 2 aydır kullanmak için değil, satmak amacıyla alan herkes üzülmüştür.
-
-
-
Koskoca vw, Toyota, Renault 15 yıl önce olmayan bir firmanın yaptığını yapamıyorsa, zaten yok olmaya mahkumdur. Tesla yapıyorsa ve hatta yüksek karlılık ile yapıyor ise onlarda yapacak.
İd7 pekala %40 dilimde satılabilirdi.
Enyaq pekala 3 sene önce ülkeye gelebilirdi. Ve şu anda da %10'dan satılabilirdi.
E-Scenic geçen sene gelse e-3008 den de, e-5008 den de hatta iddia ediyorum, Austral'den de fazla satabilirdi.
İd4 pekala dhaa büyük batarya ile %10 dan satılabilirdi.
-
AC veya DC farketmezki. Kalibrasyon dedikleri pil %100 olduktan sonra yaptigi bir islem. BMS tum hucreler %100 olana kadar tek tek kontrol eder. %99 dan sonra bir yerlerde aracin aldigi guc cok dusmeye baslar. 1-2 kwh lara kadar. Bu islemde biraz uzun surer. 10 dk surenide var 15 dk surenide
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X