Biliyordum. teşekkürler... |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2380. sayfa)

-
-
İlk envanterde kaç adet satış olduğunu haziran başında açıklanacak otomotiv verilerinde mi göreceğiz? yoksa teslimata göre mi işliyor istatistikler?
-
Bir tık zam yaparlarsa zaten direk uzun menzil arkadan itişe yapışacak ve ellerinde patlayacak yeni modely o yüzden bencede zam yapmaları çok zor.Avrupa satışları yerlerde.Millet kendini boşuna parçalıyor.
-
Temmuzdan sonra alirsaniz tek mtv (temmuz-aralik taksidini) odersiniz. 2020 de birebir yaptigim bir olaydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben geçen sene eylülde modely aldım 2 taksitide aldılar hocam birebir şekilde.Belki banamı yanlış oldu desem herkes öyleydi sanırım
-
tescil adedine göre.
-
Şu kadar ki mükellefiyet; a) Takvim yılının ilk altı ayı içinde yeni kayıt ve tescil edilen taşıtlarda kayıt ve tescilin yapıldığı takvim yılı başından, son altı ayı içinde yeni kayıt ve tescil edilen taşıtlarda ise, son altı aylık dönemin başından itibaren
kaynak: https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuatmetin/1.5.197.pdf
-
Sadece 2023 yılında deprem nedeniyle ek-çift MTV ödendi. Eylülde üretilip satılan araca 2 taksit MTV alınmaz
-
Haklısınız ben beceremedim sanmıştım sadece ısıtma var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her aracı alan bu sefer çok rahattı diyor. hayır siz alabildiniz diye size öyle geliyor rahat değildi. yine sona kadar gelindi ve araç yok uyarısı alındı. herkes auto fill ile pc başında değildi. bu aracı 30 yaşında insanların yanında 65 yaşında insanlar da istiyor.
1) 18.30'da envanter deniyorsa 18.30'da satışa çıkar. herkes 45dk f5 yapacak durumda değil. insanların araba almak haricinde de bir hayatı var.
2) satılmayacak denip de araya lr araçları sıkıştırmak tam bir kurnazlık. o panikle lr alan da çok oldu. bunu çok iyi bilmelerine rağmen yapmaları insanı sinirlendiriyor.
3) artık şu teslimat noktası saçmalığına bir çözüm lazım. istanbuldan giriyorum satın al kısmına geliyorum teslimat noktası ankara çıkıyor. baştan filtreleme sistemi koy ve ben sadece nereyi istiyorsam orayı göreyim. hatta bazı satın alma sayfasında konum tespit edilemedi satın aldıktan sonra belirlenecek gibi bir uyarı veriyor. ben mecbur muyum bir bilinmezi satın almaya?
kimse bana sistem gelişmiş vs demesin. kimine biraz bekleyin ekranı çıkarıyor kimine satın alım ekranı. insanlar araç geldi yazıyor ben yeniliyorum araç yok. kimine 18.30'da geliyor kimine 18.33'te.
-
Hocam bende teslimat adresi izmir yazıyordu ancak sipariş özetinde istanbul yazıyor. Bence en iyi seçenek ilk aşamada sipariş ekranına bir şekilde geldiyseniz onu kapatmamak. Ben o şekilde ikinci partide direk bastım ve sipariş olarak aldı.
-
ekranı açık tutma meselesi çalışmıyor artık. ya 2. ya da 3. envanterden sonra kapadılar onu her araç farklı link ile geliyor.
-
Hocam dün akşam o şekilde aldım tam olarak. 18:33 te gelen siyah renklerden linki açtım doldurdum alamadım, 19.03te gelen ikinci partiden aynı link ile bastım ve oldu.
-
aynen bende denedim, olmuyor. Her envanterde 3 veya 4 araca kart bilgilerini girip sipariş ver tıklıyoruz ama olmuyor. hata oluştu veya araç mevcut değil. 200Mbit super online var aynı zamanda mobil veri ile de farklı cihazdan bağlıyım yine olmuyor. Galiba envanterdeki araca ilk kim ping atarsa alabiliyor.
Birde envanter herkese farklı zamanda görünüyor. Biri sipariş ekranını doldururken siz sayfa yenileyip araçları yeni görüyorsunuz.
Arkadaşlar ile konferans yapıyoruz herkese farklı zamanlarda düşüyor envanter.
-
Bu arada arkadaşlar yanlışlıkla fazla sipariş veren veya renk beğenmeyip vazgeçen olursa Stealth grey rengine talibim.
-
aynı gün diyorsunuz. ben farklı günden bahsettim.
-
Çok pardon.. Evet o şekilde farklı link geliyor olabilir..
-
Hocam farklı envanterlerde SG, Kırmızı ve QS için denedim olmadı araç mevcut değil dedi. son 3 envanterde olmadı kapatmış olabilirler.
-
o dünkü mesele zaten ilk defa oldu. önce siyah geldi sonra diğer tüm renkler. hepsi aynı anda gelse belki de alamayacaktınız.
-
Şuan yeni sr teslim alanlar artık zarar etmeye başladı sanırım paranın maliyetinden dolayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 29 Mayıs 2025; 11:25:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X