Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ohayyam
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
58.335
Cevap
1.397
Favori
3.946.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
105 oy
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün yeni bir telefona geçeceğim. Telefon anahtar uygulamasında yapmam gereken bir şey var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Amortisörlerden cik cik sesi bir Tesla klasiğidirTESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 . Amortisörlerde bir lastik parça varmış ondan geliyor. Benim araçta da 3-4 bin km sonra oldu. Servis kaydı açtırın. Trim sesi probleminiz varsa onu da belirtin. Yaklaşık 2 saat serviste kalıyor. Garantiden hallediyorlar. üstüne 25 bin'den fazla yaptım. Bir daha kuş sesini duymadım.

2m paranın aylık maliyeti nedir ? 1 sene teslaya binmenin maliyeti kabaca 1milyon tl😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ama parayla da geçen zamanı geri getiremezsiniz üstelik niceliksiz.

Mevcut aracını satacaklar için değişen pek bir şey yok

Ben Merter'de hallettim. Trim sesi için mobil servis isteyebilirsiniz. Daha önce forumda mobil servisle çözenler yazmıştı. Ama cik cik sesi pek mobil servisin halledeceği bir şey değil.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

araç çok hoş, alan kullanan herkese hayırlı olsun :)

sormak istediğim bir soru var.

kullanıcı profili olarak kendimi ayarladım. arabadan inerken koltuğun geri gitmesini, direksiyonun içeri çekilmesini nasıl ayarlayacağım? bunu bulamadım. tabi arabaya bindiğimde de otomatik sürüş pozisyonuna gelecek.

Hayırlı olsun.

Ayarlarda kolay giriş açık olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkür ederim

peki kolay girişi açınca ayar yapmaya gerek var mı? yani çıkma pozisyonu ayarlamak fln gerekiyor mu?

• Servis konuları geliştirilmesi gerekli, o kadar araç satıyorlar ama Supercharge ve servis konusu hala sınıfta 2 ay servis sırası bekleniyor. Bu sene yapılan satışlarla randevu sıraları 4 aya çıkacak gözüküyor, Togg da nefret ettiğim konu aynı şekilde Tesla da var TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Konuyu çok sıkı takip edemiyorum iş yoğunluğundan dolayı, illaki eski mesajlarda konuşulmuştur şimdiden özür dilerim Ankara da test sürüşü için form doldurdum, bugün istanbuldan aradılar haziran ayının sonuna kadar dolu dediler, araç almayı düşünüyor musunuz diye sordular halen yapı kredi üzerinden kredi kullandırıyor musunuz dedim evet dedi 12 ay vadeli 370.000 TL kredi kullanabilirsiniz dedi yalnız oranını sorduğumda o konuda bilgi vermedi. Bir de halı hazırda bulunan aracımı satılığa çıkarttım satamazsam alamam dedim, yetkili 4 haziranda envanter yenilenecek dedi siparişi verirsiniz satılmazsa 14 gün cayma hakkınız var 50.000 TL'yi geri alabilirsiniz dedi.

Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

-Kredi oranı ?

-50.000 TL konusunda 14 gün cayma hakkımız var mı ?

Gerçekten bu Tesla Türkiye ekibi tam bir türk kafasıyla satış yapıyorlar Aralık-Ocak-Şubat satışlarında 50.000 TL alamazsınız cayma hakkınız yok 50.000 TL alamazsınız dediler. İtiraz edenlere Mahkeme filan açtılar şimdide iade ediyoruz diyorlar, bu nedenlerden dolayı tekrar Tesla'yı tercih edesim hiç gelmiyor, arabada büyük sıkıntı olsa demek ki diğer distribütörler gibi salağa yatacaklar. Yurtdışında en iyi kullanıcı deneyimi, Türkiye gelince Türk kafasına bürünüyorlar Ah ülkemin vatandaşı Ah..

O aylarda envanter satışı mı vardı yoksa sipariş usulü mü? Sipariş usulüyse iadeyi ondan reddettiler muhtemelen, envanter satışı farklı.

• Envanter alanlarda vardı Mart ayında onlara da aynı şekilde vermeyiz paranız yanar dediler. Ek olarak özel sipariş verenlere de son aşamalarda sipariş değiştirtmeye ötv artacak korkusu yaptırdılar ellerindeki gelen stoklar sunuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 29 Mayıs 2025; 15:46:3 >

Yarın aracımı teslim almaya gideceğim, gittimde satın alabiliyor muyum hemen yoksa kargoluyorlar mı?

9 bin galiba, Ankarada teslimat yerinde satış yapıyorlar stok varsa, İstanbul'da tuzla servise yönlendiriyorlar aynı şekilde yine stok varsa hemen alıyorsunuz, yoksa kargo yapıyorlarmış gelince.

MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • Tesla stealth grey hariç diğer renklere ufak bir zam yapmış. Daha önce sipariş verip fiyat teklifi gelmeyen kişilere de yeni fiyattan mı teklif gönderecekler acaba .Bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.