Seneye de giyer :) Bence almışken 22kw almalı yarın araç değişikliği yaparsa büyük ihtimal o değerlere ihtiyacı olacak. Ben de 22kw aldım. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (236. sayfa)

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 15:14:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat paylaşabilir misiniz ? Bir de kurulum için özel bir prosedürü var mıdır normal elektrik bakım ustaları sorunsuz monte edebiliyor herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, HW3.0'da olmayabilir gerçekten. HW4.0 ile HD radar geliyor ama yeni üretim HW3.0'larda radar olduğunu teyit edemedim. Maalesef Tesla detaylı bilgi paylaşmıyor, böylece kendisini bağlayıcı bir durum oluşmasını önlemeye çalışıyor. Keşke daha şeffaf olsalar...
jalopnik
Tesla Is Adding Radar Back To Cars Next Year: Docshttps://jalopnik.com/tesla-is-adding-radar-back-to-cars-next-year-docs-1849864675 -
-
Bmw İ5 yılın 3. Çeyreğinde ön rezervasyona açılacakmış.
Hali hazırda G30 FL aracım var, yeni İ5 e geçiş yapabilirim.
Tabi ki önce Tesla model Y P ile elektrikli dünyasına giriş yapmış olacağım. Demem o ki bu elektrikli geçişi bir harika oluyor dostlar,
29.04 de sipariş vermiştim ekim-Aralık dönemini bekliyorum, ama hep burdayım nedense:)))
Şarj cihazı 19.000 TL
Elektrik panosu ve sigortalar işçilik 1.500 TL
Ana elektrik panosundan araca çekilen kablo hazırda vardı (4 x 32) bunun için ücret ödemedim.
Eğer yüksek kw kaldıracak ara kablonuz yok ise ona uygun kesitte kablo için metre fiyatına göre maliyet koyabilirsiniz.
-
Sanırım yanlış bir bilgi verdiniz Tesla 3.7 kw'tan 250 kw'ta kadar hızlı şarj cihazlarında şarj edilebiliyor.
Belki ev tipi bir şarj max 11 kw verebilir.Ama ben sanayi tipi elektrik kullanıyorum ve 22 kw enerji verebilen bir duvar tipi şarj cihazı ile aracı 22 kw hızında şarj edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKR_BSR -- 26 Mayıs 2023; 16:26:1 > -
Ac’de 11 kw kapasitesi var tesla’nın. Dc’de 250 kw’ya kadar çıkıyor. Gösterdiğiniz markanın dc şarj üniteleri de varmış, iş yeriniz müsaitse dc’de kurulabilir diye düşünüyorum ama pil sağlığı için ac daha mantıklı.
-
HW4.0 hangi araclar bilmiyoruz. Bazı yerlerde ocak ortası sonrası diyor bazı yerlerde mart ortası sonrasi diyor.
HD radar dedikleri kamera ile 2D scan.
Şeffaf olmuyorlar çünkü sürekli birsey gelistiriyorlar.
Son olarak üretim tarihini kaldırmışlar avrupa üretimlerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 17:2:6 >
Oldukça düşük gibi geldi bana kalitesi.
Meges diyor ustalar sanayide sanki bitirilmesi yapılmamış gibi. Paslanmazlik garantisine otelemisler biraz sorumluluğu.
31.04 de benim siparişim. 119040xxx siparişim. Sizinki nedir acaba? Aynı partide alacak olabiliriz araçları 😊
Moralinizi bozmak gibi olmayalım ama biz ilk gün verdik siparişi.
4.4.2023
Hala gelişme yok
Ben de 07.04’de verdim 118892xxx siparişim.Ekim-Aralık periyodunda görünüyor ama bi ihtimal bekliyorum işte😢
Moral bozacak bir durum yok üstadım Ekim-Aralık bekliyoruz zaten. Siz Ekimde biz Aralık’ta alırız belki. Beklemeye devam🙋🏻♂️
Çeki Demirli olanlar haricinde ilk teslimatlar Haziran ilk hafta başlıyor olacak sanırım. Bu durumda aracınızın kombini tutuyorsa Haziran'da ikinci gemi gelecekse Haziran son hafta veya Temmuz ilk hafta VIN alır teslimat programına girersiniz gibi geliyor bana. Ekim - Aralık görünen araçlar da Ağustos - Eylül teslim edilmeye başlanır sanki. Kur veya kredi sorunsali kaynaklı hakkını kullanmayanlar olursa süreç daha da hızlanacaktır Ekim - Aralık teslim görünenler için. Benim aracım da bu periyodda teslim görünüyor fakat rengi Midnight Cherry veya Deep Blue yapmadıkça geri atmasını beklemeyiz dedi pop uptaki arkadaş. Kur kaynaklı olası zamlardan ötürü marj kazanmak adına Beyaz'a dönmeyi düşünüyordum ancak Beyaz sipariş çok olduğu için dokunmak gecikmeye sebebiyet vereceğinden ötürü Quicksilver'dan devam.
Bakalım hayırlısı,en büyük temennimiz artık kur farkından darbe yememek oldu.
Benim siparişim 12 Nisan , bir miktar kur darbesini yiyeceğimiz garanti ama sizin gibi ilk gün sipariş verenler adına gerçekten sinir bozucu bir süreç şu an içerisinde bulunulan belirsizlik ortamı. İnşallah hayırlısıyla ilk sipariş verdiğimiz listeye yakın rakamlarla teslim alabiliriz hepimiz araçlarımızı.
Bir 35000 e daha razıyım fazlası benim içinde sipariş iptali anlamına gelecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X