Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.460
Cevap
1.390
Favori
3.546.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biri demeden ben diyeyim işte bunlar hep zengin dertleri :)

• cihanair kullanıcısına yanıt

Ever Ağustos 2021

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt

1.Sadece 3 kamera ile arabayı park ediyorsun. Arka ve yanlar.

2. Aracın önünde yani saat 10 yonunden 14 yonune kadar bir cok kor noktasi var.

suanki kameralara gore kör nokta var kaput egimi nedeniyle yanilabiliyorsun

3. Araç geniş

4. Hava her zaman güneşli değil.

5. Auto Summon, Summon, auto park gibi özellikler de aktif olamıyor bu eksiklik nedeniyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 13:44:35 >
  • Bundan 10 yıl önce kimsenin ehliyeti yokmuydu,hiçmi araba park etmediniz? Hepinizde sensörlü araçmı vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDeltaSierra -- 26 Mayıs 2023; 13:12:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HW4.5 gundemde. Bununla ilgili söylentiler;

Araca on icin Mikrodalga radar ekleniyor.

Kameralarin açısı degisebilir.

Hw3 ile hw4 farkı genisletebilir radar Portu olmasi soylentisi var

HW4.5 ile Radar eklenecek
    HW3 olanlar radar almayacak.
    Bundan sonra summon , auto park vs gibi ek özellikler daha kesin oullanilabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 13:14:22 >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Araci teslim almayıp değişim talep edebilir misiniz sormak lazım.

Ne olursa olsun,

PDI (predelivery inspection) raporuna ekletmeniz lazım.

Bundan sonra tüm haklarınız doğar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 13:19:31 >
  • Teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirmeniz için. Türkiye'de bunu yaptırabilecek miyiz emin değilim ama başımıza gelirse böyle böyle birşeyler var, bunun bunun yapılmasını talep ediyorum diyebiliriz en azından. Yanlış hatırlamıyorsam Akasya Pop Up stand araçları kapı dış kaporta birleşim yerleri sorunlu olarak paylaştığınız gibiydi. Aracı incelerken benim de dikkatimi çekmişti.

• Nasıl ya ? 2021 üretimi araba mı verecekler bize ?

• munadi M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstadım istediğiniz gibi olur umarım🙋🏻‍♂️

• cihanair kullanıcısına yanıt

Bunu ben değil teslim alanlar soyleyebilir.

Sanmiyorum ama en kotu ihtimal 12/22 11/22 olabilir. En iyi ihtimal 04/23 03/23 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 13:39:24 >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Yaptırmanız gerekiyor. PDI raporu yeni birsey değil 10 senelerdir var.

• wwwengin kullanıcısına yanıt

Kablo kalınlığı fark edecektir.

Kablo ısınırsa verimli şarj pek cok kez hata alirsiniz ve duzgun olmaz.hesabina uygun İyi bir iş yapılması şart.

Corolladan sonra dünyalar fark eder. Uzun yolda Biraz elektrikli sarj istasyonu bulmak dert 3-5 seneye cozulur.

Şase belliyse poliçe yaptırın bence secimlerden önce

Tek derdiniz şarj olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 13:48:6 >
  • HW4.0 oldukça kapsamlı bir güncelleme. HW3.0 olan araç 4 olamayacak ama 4 olan 4.5 olabilecek, belki 5 bile olabilecek. Dizayn her jenerasyonda değişmiyor.

HW4.0 araçlara ileride ilave kameralar takılabilecek. EAP yada FSD alımlarında bu kameralar muhtemelen yine ücretsiz verilecek. Bu ilave kameralar özellikle ön tampona(2) ve arka tampona(+1) gelecek.

Basitçe HW4.0 güncellemesi kamera çözünürlüğü yükselmesi ve bu görüntüyü işleyebilecek daha güçlü FSD işlemcisinden oluşuyor. Ben alır kullanırım, FSD EOP işim olmaz, park yardımcısına da ihtiyacım yok diyenler için ekstra birşey getirmiyor. HW3.0 ve 4.0 Otopilot için tamamen aynı performansta çalışıyor.

Bazı arkadaşlar radar yok falan demiş. Tüm Model Y'lerde önde 1 adet radar var. HW4.0 için bu HD radar oluyor. Yine FSD almayacaklar için bir anlam ifade etmez. Her şekilde Ultrasonic Sensör'ler yeni araçlarda kullanılmayacak. Tesla bu konuda son kararını verdi. Bunun yerine kameralardan gelen veri işlenmeye devam edilecek, HW3 ve HW4 için şuan durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnN.LmS -- 26 Mayıs 2023; 13:49:24 >

• Model Y hw3 mevcut araçta Radar yok.

Hw4te radar var mı daha konfirmasyon yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mayıs 2023; 13:49:59 >
  • Radar var, Ultrasonic radar yok.

https://www.tesla.com/support/transitioning-tesla-vision

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnN.LmS -- 26 Mayıs 2023; 13:51:3 >
  • wwwengin kullanıcısına yanıt
    30.000 tl yapiyor

• Dünyanın en fazla satan aracı olmuş, ilk defa elektrikli bir araç bu ünvanı almış

• Bu yazıdan anladığım kadarıyla Model 3 ve Y bir tür deneme tahtası. Buralarda tesla vision başarılı olursa Model S ve Model X'tem ultrasonic radarı kaldırıp tesla visionı getirecekler.
    Tüm dünyada model Y'nin fiyatının düşük tutularak satılmaya hız verilmesi, bir tür deneme araçları olması.
    Yine de benim aracımı erken versinler ben razıyım Elon kardeşten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar Legrand'ın 22 kw kapasiteli duvar şarjını ve içine sığacak olan duvar panosunu ile birlikte satın aldım.Bulunduğum işyeri sitesinde 2 firma daha bu şarj markasını kullanıyor onlara danıştım ve memnunlar tavsiye ettiler.(Birinde Bmw ix Birinde Porsche Taycan araç mevcut).Tesla'yı bekleyecektim fakat hala wall connector'un ne zaman geleceği belli değil dediler.Bende aracı alınca şarj istasyonlarında gezmek istemedim kafam rahat olsun işe gelir gelmez bağlarım diye düşündüm.İşyerim kurulum için müsait 3 faz trifaze elektrik kullanıyoruz.Elektrik idaresi (CK Boğaziçi) ile 80 kw anlaşmamız var bu yüzden şarj cihazını 3.5 kw ya da 7 kw yerine direk 22 kw tercih ettim.Herhalde %20'den %80'e ortalama 4 saat içinde ulaşır diye düşünüyorum.İşyerine Sabah 9 gibi geldiğimde hergün şarja bağlayıp %80 geldiğinde otomatik durması için kuracağım.Bu işlemi hem araçtan hemde Legrand'ın mobil uygulamasından da yapılabiliyormuş.Elektrikçimiz bugün müsait olursa kurulumu yapacak.Zaten ayrıca elektrik panomuzu daha önceden hazırlamıştık sigorta ve kaçaakım rölelerini kurmuştuk.Sadece bağlantısı yapılacak.Eğer yetişir ise onu da paylaşmaya çalışırım.Heyacanlı bekleyiş sürüyor.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKR_BSR -- 26 Mayıs 2023; 16:27:22 >

• LKR_BSR L kullanıcısına yanıt

Tesla 22kw kabul etmiyor, max 11kw

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.