orta konsol düzenleyicilerin tanesini 750-800 liraya satıyor. ön konsol ve kolçak içi için düzenleyiciler var. ikisini alsan 1500 lira yapıyor. geçen hafta temu dan aldım, hem ön konsol hem kolçak içi hem de kolçak altı düzenleyici ve bardak altlığı toplam 750 liraya geldi. kalitesi de oldukça iyi. bunlar kendilerini ne sanıyor acaba? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2308. sayfa)

-
-
Ya hocam bu nasip işi. Ben 25 inde 17:06 da aldım. İş yerinde cep telefonundan. Dün 15 yıllık bilgisayar ile alan var. Ya teslanın bir algoritması var yada dediğim gibi kısmet.
Gelen haftada çok rahat alıyordum denemek için girdiğim son aşamada basmadım tuşa bassam alıyordum.
En kolayı bana göre mobilden alınır. Ama kısmetinde yoksa naparsan yap. Bir kaça aya zaten istediğini seçe seçe alırsın bu gidişle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu çok mantıklı bi uyarı, buna uygun bişi bulunmalı ya da ppf/tpu gibi bi uygulama yapılmalı.
-
-
Eski my için paspas takımı aldım kullanıyorum. Çok kaliteli. Yıkandıktan sonra lastik parlatıcı ile silersen yeni gibi simsiyah oluyor. Yıpranma aşınma matlaşma yok.
Araca da çok güzel oturuyor. Yamulmuyor, ezilip büzülmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Standart bir araçta kimsenin umursamayacağı pasta cila ile geçecek olan şey
bu ufacık sürtmede matrix led far değişimine kadar götürür
tutanak bile tutturur...
-
Aynı dediğiniz yöntemle dün aldım.
-
adama demişler ki lumicle'la işbirliğiniz var sanırım adamlara söyleyin de şarj makinesinin üstünü kapatsın yağmurda güneşte daha güzel olur diyorsun. 7sn sürüyor zaten neyini söyleyim diyor. irite edici bir tip.
-
sonuçta tesla kara cuma indirimleri gibi bir satış politikasına hazır değildi. zaten bunu beklemek de anlamsız olur çünkü kocaman araçlar satıyorlar bu kadar talebi belki de beklemiyorlardı. ancak sepet usulü tıkladıktan sonra 2-3dk aracı size rezerve etse ve sakince bilgilerinizi girseniz ne olurdu? çözüm isteyen yol çok. deli gibi hareketler yapıp en sonda hata almak ya da araç mevcut değil yazısını görmek sinir bozucu. her hafta yeni bir mistik yol ortaya çıkıyor. az f5 yap sonra sipariş vere tıkla, yok f5e çok basıcan siparişe az basıcan, efendim o öyle değil hazır link var ona tıklıcan. bu ne abicim zaten ülkede her yer kalabalık sıra var internette bile izdiham oluyor hep stres. araba alırken insan heyecan mutluluk duyar. bizde sinir ve endişeye döndü. ben kendi adıma yaz sonuna erteledim süreci. kahvemi yudumlarken alacağımç. ötv artarsa da (-ki artsa bile neden zam yesin hatta LR RWD bile aynı paraya gelebilir) canım sağolsun açıkta değiliz şükür.
-
Alamadık ya la :)
Şimdi çirkefleşiyorum;
- Zaten Aplle Car play çalışmıyor
- Pil performansı kötü
- Cam tavan çok ısıtıyor içeriyi.
:)
-
- apple carplay'e gerek duyulmuyormuş
- tam şarj yenisinde yuzde 10 daha fazla km gösteriyormuş
- cam tavanı iyileştirmişler
İlk gün ilk siparişlerden biri denk gelince :))))
-
Paspas için Sahler'in üretim yapmasını bekleyeceğim. Başka marka almam şahsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim önceliğim tavan perdesi. Temuda çok makul fiyatlı olanlar var. Daha önce hiç yurtdışı alışveriş yapmadığından biraz mesafeliyim.
Dönüş çapıda kötü. ayrıca balina yavrusu gibi araba zaten
Hocam o kadar kamera, sensör var, dışarıdan temas dışında sürmez herhalde sürücü.
Beyaz kasa, beyaz koltuk vergi dilimine mi giriyor?
Juniper'de beyaz ücretsiz değil çünkü. Sadece SG kurtarıyor ücretsiz renk o olduğu için.
-
-
Vay arkadaş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X