Bunlar youtube'da esnaflık yapan insanlar. Dark side'a geçmeden bu seviyede gevşeklik mümkün değil. Ege gündüz sıcağında otomobili AC'den sarj ederken, otomobilin içinde oturun ve neredeyse tüm şarjın klima tüketimine gittiğine canlı şahit olun. O zaman bu youtube esnaflarinin videolarını ciddiye almamak gerektiğini farkedersiniz. Ne olmuş, son kırk yılda termodinamik yasaları mi değişmiş? Bu gevşeklik ayrı bir seviye. Yazdıklarım diğer youtube esnafları için de geçerli. Onlara kalsa tesla model y, model x vs'den bile iyi otomobil. Rahmetlinin dediği gibi "hadi oradan!!!" < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2307. sayfa)

-
-
Araç klima derecesi dahil koltuğun ve direksiyonun pozisyonuna kadar sürücüye özel profil oluşturarak kaydediyor. Oluşan profilinizle başka Tesla'ya binince de aynı ayarlar sizi karşılıyor. Araçtan ziyade Tesla profiliniz hafızalı demek belki de daha doğru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sr aracımı lastik değişimi için servise bırakmıştım, performans araç verdiler araca bindiğimde koltuk direksiyon aynayı bırak kendi evime yol tarifi almıştı.
Araç almayı düşünen kişiler. 25 Nisan da kendime 14.Mayıs da arkadaşıma araç sparişi verdim. Öncelikle mobilden ve araç ekranından denemeyin. 25 Nisanda hiç ekran hata vermiyorken dün Erişim engeli verip durdu. Düzgün bir pc açın karşısında bekleyin.
- Alacağınız aracın iç ve dış rengini kafanıza belirleyin, 2 seçenek varsa ilk geleni alın dün mavi ve stealth grey dışında benim ekranıma düşmedi.
- Google chrome a ayarlardan adres yazıp adres bilgilerinizi eksiksiz girin.
- Ödeme yazıp kredi kartı bilgilerinizi girin.
- TC kimlik numaranızı kopyalayın notepad e yapistirip altta hazir tutun.
- Sipariş ekranında ilk düzelteceğiniz telefon numarası, ikinci tc kimlik numarasını yazmak olacak.
- Access Denied hatasında yamyam gibi F5 e basmayın. 5 sn aralıkla basın.
Araç aciliyetiniz yoksa foma geçince bolca bulunacak. Ama beni ötv matrahı kısmı korkutuyor çok üst dilime geçmez ama devlet biraz yukarı çekebilir. Çünkü bu araç Almanya dan ucuza satılıyor Türkiye de.
Herkese bol şanslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth -- 15 Mayıs 2025; 8:39:20 >
-
Haklılık payın var. Arkası makyajsız da daha toplu duruyordu. Sanki plakalık yukarda kalsa daha güzel olacaktı.
Ama önden benim tercih etmememe neden olan tek şey kaplumbağa görüntüsü. O geçmiş duruyor.
-
ikisinide savunmuyorum ama 78 mezunu adamında çok bişi anladığını düşünmüyorum Makina Mühendisi Pil Teknolojisindan Ne kadar Anlar? Özel bir İlgisi yoksa neredeyse hiç anlamaz... ben endristri mühendisyim her mühendis pil teknolojisini bırakın anlamayı ilgisi yoksa çinko karbon pili bile ayırt edemez... ayrıca pil teknolojisi evet gelişiyor ama bu demek değilki bugün aldığın araba çöp olacak motor teknolojisi yerindemi durdu? illaki gelişecek ama aldığınız araba ihtiyaç karşılıyorsa gerisi boş telefon alıp kaç sene kullanan insan var 2 kamera için her yıl değiştirende var arabada böyle gelişecek diye 5 6 sene araba almadan bekleyecek halleri yok benzinlinin biteceği kesin en azından elektrikli alıp 5 sene sonra bütçeniz yeterse ihtiyacınız olursa uzun menzile geçersiniz bunu bugünden öcü gibi göstemenin anlamı yok. yoksa hiç bir şey alamasınız bu kafayla 800 km çıktığında 1200 km çıkacak diye bekletir bu kafalar inanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 16 Mayıs 2025; 20:57:44 >
-
Haklısınız hocam, benim tahammül bile edemediğim birisi kendisi. Maalesef bu ülkede hiç bir vasfı olmadığı halde ağzı iyi laf yaptığı için bir yerlere gelen çok insan var, o da onlardan birisi.
-
Evet başka bir araca geçerseniz de o araca da atıyor profilinizi
Bu söylediklerinizin tamamını 3 sefer için de söylüyorum eksiksiz olarak yaptım. Araç tükendi ekranı, sarımsak seçme ekrani, ağaç seçme vs kadar 3 defa geldim hatta ödeme hatası ekranında da bekledim ancak nafile. Bu süreç 2 şer saatten 6 saatime mal oldu ve artık bu aracı almaktan vazgeçtim. Birkaç ay daha bekleyip alternatiflere yöneleceğim. Benim için Tesla macerası başlamadan bitti.
Bidaha ki envanterde yine almayı deniyeceksiniz emin olabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Tparts juniper için ürünleri açıklamış.
Sizce fiyatlar uygun mudur ?
Tparts'ın kalitesi iyi midir ?
Şu an paspas için başka bir alternatif de yok gibi .
-
2-5 haziran teslim diyor. O zamanda kadar daha birçok aksesuar çıkar ortaya.
-
Yeni kasanın en iyi renk kombinasyonu sanırım
stealth grey / beyaz koltuk kombinasyonu
beyaz koltuk premium hissini çok fazla arttırıyor
araçlar gelince canlı da görmek lazım
beyaz koltuk başka renklerde geliyor mu hep stealth greylerde gördüm
mavi kırmızı renk / beyaz koltuk kombinasyonu da güzel durabilir..
-
Diğer renklerde gelemiyor çünkü vergi dilimini aşıyor. O yüzden sadece SG'de mevcut. Bazıları da koltuklar havalandırmadan dolayı delikli olduğu için temizlik zor olabilir diyor. Onu zaman gösterecek :)
-
Benim gibi 3 çocuklu iseniz ne kadar koyu renk o kadar iyi. Bende Eski kasa var. Kaplanabilecek her yeri uygun aksesuarlar ile kapladım. Daha önceki aracım bej renkti. Çok zorladı bizi.
Çocuklar büyüse veya insan evladı gibi davransa beyaz müthiş renk.
-
İnsan evladı gibi davransa kısmında sesli güldüm :d
Allah ömürlerini güzel etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 15 Mayıs 2025; 10:42:17 >
Tparts rakamları abarmış. Eski kasanın paspas takımını 2300 e satıp, yeni kasanın 4800 satmak bana kalırsa ayıp birşey.
Tabiki yeni bir ürün eski model maliyetini bir şekil de çıkardığı için ucuz olabilir ama iki katından fazla da olmamalıydı.
-
-
Bir de yeni kasada gördüğüm bir kusur var
farı tam olarak tampona almışlar
büyükşehirlerde yaşayanlar iyi bilir tam farın olduğu o nokta
dar parklardan dolayı tampon sürtmelerine en fazla maruz kalan yer oluyor
benim araçların tam o noktaları çizik içinde
bu aracı alanlar mutlaka far camı için koruyucu bir şey takmalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 15 Mayıs 2025; 11:3:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X