Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Senior.Planner , prok , Oswinaldo , berkolo88
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil
5 sn
52.860
Cevap
1.386
Favori
3.510.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok teşekkürler tam da aradığım deneyim sonucu buydu,

Elinize sağlık biraz detay bir bilgi ama çok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oswinaldo kullanıcısına yanıt

ben bugün sordum, 5.05 gibi bir oran verdi yapı kredi.

çok fazla bence. bu oranlardan kredi almak delilik.

• pfaff100 kullanıcısına yanıt

Elektrikli arabaların vergisi yükselse bile hala cazip olması için içten yanmalıların da aynı oranda vergisinin artması lazım.

Yani bir vergi artışı olacaksa makas kapanmadan olur mantık olarak.

Diğer elektriklilere ulaşılabilirlik düşer. TOGG kredi desteği ile gene satar..

TOGG' a özel vergi dilimi diyorlar ya al sana gümrük birliğini bozmadan TOGG' a özel vergi dilimi. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• selmel24 S kullanıcısına yanıt

Voltla uygulamasını indirin, üye olmanıza gerek yok. Ziyaretçi girişinden Hesabım -> Fiyatlar . Tüm firmaların güncel fiyatlarını görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar çok eğlenceli olmuş. 40 yıllık Tesla savunucuları şimdi Tesla'ya sallıyor, yok youtuber'lara haber verilmiş falan! Tamamen hurafe ve karalamaya yönelik açıklamalar. Neden? Ya kendileri sipariş veremedi, ya da yeni Model Y %40 ÖTV ile gelmediği için kızgınlar milleti kerizleyemedikleri için! Yüzlerce normal vatandaş var sipariş verebilen, ben mesela kaç saat uykusuz kaldım, Cuma günü işi gücü bırakıp envanter takip ettim.

Neyse, asıl sorun ne biliyor musunuz? Kullanılmış 2 yaşındaki araçlarına utanmadan sıfırının fazla 2 milyon üstü fiyat yazanlar! Bunların kalkıp Tesla'ya ya da başkasına ahlak dersi vermesi komik bile değil! Model Y %40 ile gelseydi şimdi ortalıkta uyanık uyanık gezecektiniz, o zaman Tesla'ya da toz kondurmazdınız. Bunu biz bilmiyor muyuz yani?

Aracınızı seviyorsanız keyfini çıkarın, otomobil bir yatırım aracı değildir. Bu konu da artık çok uzamasın bence, saçma çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frd0101 -- 28 Nisan 2025; 15:42:55 >

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

Hocam rastgele ihtiyaç kredisi çeksek zaten o kadar veriyor TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  dün yaklaşık 200k ₺ için 12 ay vade de 4,58 oran verdiler. Gerçekten kredi işinin suyu çıkmış..

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt

İşin trajikomik tarafı da o. 500 beygirlik ( 160 kw vers. 215 beygir ) araç yanında içten yanmalı Clio veya Egea daha değerli ve tercih edilebilir bir araç gibi konumlanıyor ülkede. Sanki herkes Xdrive veya Quattro min. 2.0 hacimli araç kullanıyormuş gibi Tesla Y lere burun kıvırıyor. Aracın hacmi, rahatlığı, sessizliği bile başlı başına tercih sebebi olmalı. Superb iç hacmindeki araca yapılan muamele karakomedi konusu olur.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Voltla ya bir baktım ama fiyatları doğru gösterdiğinden emin olamadım? Bir yerde ac 8.9₺ görünürken dc 8₺ görünüyor mesela böyle fiyatlar olması normal mi? Dc daha pahalı olmalı mantıken gibi geliyor. Sonuç olarak fiyatları doğru ve güncel gösteriyor mu siz kullanıyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Tesla Türkiye bizi (sr) ortamların alay konusu haline getirdi 😅.

Mevcut aracımı satmak, değerinin yükselmesine sevinmek gibi bir gayem hiç olmadı. Bir kere bile 2.el piyasasına bakmadım. Tesla bu arabayı bize, geçen yaz üst vergi dilimine girdi, girecek endişesi ile satın alma süreci yaşattı.

• Evde sarj için mobile connector alip direk prize tak kullan yaparsak kac kw enerji alabiliriz ? Faturada sozlesme gucu 8 kw yaziyor.

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

Şu an uzun vadeli devlet bonolarında fiyatlama sıkıntısı var, 1 aydır fiyat verilmekte zorlanılıyor belli bir vadenin ötesine. Piyasa çok yıkılmasın diye merkez bono almak zorunda kaldı.

Yani devletin borcunun fiyatı/faizi tam belli değilken, vatandaşın alacağı borcun da oranı biraz zor belirleniyor.

• Araç almış olan arkadaşlarım e-tebligat aktivasyonu yaptırdınız mı?

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Hocam paspaslar 1 cm ile uymamış. Birde eski ekran koruyucu kılıfı yeniye olmuyormuş telegramda foto falan atmışlardı. Şimdilik bu ikisini biliyorum ben.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    2 kw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frd0101 F kullanıcısına yanıt
    Neden sürekli taraflı yazmak zorundasınız ki

Aracı yüksekten satmak isteyen ile aracın fiyatı öldüren ölücüler bana göre aynıdır...

%40 tan gelmedi diye üzülmedik yenisine ulaşmak daha da kolaylaştı bizim için

Benim sinirim akbabalık yapıp fırsatçı davarnalara

Bunlar 10 senelik araçlar değil hiçbirin 1 senesi dolmadı daha

2 milyon altı arçlarda hiçbir markada sıfırı ile bi önceki sene arasında bu denli (400-500) bir fiyat farkı yoktur olmamıştır (ortalama 150-200)

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

%10 dan geldi diye şahsen daha çok sevindim siz ne kadar kabul etmesenizde önceden haber alıp satmamamıza rağmen

ama yazılanları okuyunca bazılarının derdinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu aşikardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 28 Nisan 2025; 16:17:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1907omur 1 kullanıcısına yanıt
    Evet mail de atmışlar yapın diye

• emocan21 kullanıcısına yanıt

Bu arkadasi cok ciddiya alma, ergen birine benziyor.

• selmel24 S kullanıcısına yanıt
    Bana da mail geldi ancak e-tebligatla ilgili bir bilgi yok nerden aktive ediyorsunuz ?

• Huseyinag06 H kullanıcısına yanıt
    Bana bu şekilde mail geldi gib gov dan yapılıyor

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt

İMZA....

• 
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.