Bende bunu belirtiyorum hocam, markaya güvenmediğimi ve işlerine nasıl geliyorsa yalan söyleyerek müşteriyi düşünmeden pazarlama yaptıkları için, bana %10 geldi diye üzülüyorsun %40 gelmedi hayal kırıklığına düştün diyor :) Ben renk konusunda yaşadığım sıkıntıdan ve kurnazlık yaptıklarına kızdığımdan markadan soğuduğumu belirtiyorum. Yoksa hali hazırda zaten aracıma biniyorum deli gibi de KM ekliyorum üstüne %10'dan gelse ne olacak %40 dan girse ne olacak, eski mesajlarımda zaten bu konuyu göz önüne alarak aldığımı yazmıştım. Hali hazırda da zaten aracım deli gibi KM yapıyor şirketimde kullanıyorum. İnsanlar tuhaf gerçekten.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 28 Nisan 2025; 18:17:30 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2188. sayfa)

-
-
ROTİLLİ KOL değişecekmiş çift olarak, tesla parça siparişini geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 28 Nisan 2025; 18:39:10 > -
Arkadaşlar bu teslaların Türkiye'ye özgü olan motoru aynı motor mu, nasıl bir işlemle 160 kw'nın altına indiriliyor bilgisi olan var mı?
-
Aynı motor. Obc ünitesi motora max 160kw enerji yollayarak sınırlandırıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzelim konu ne hale geldi. Bilgi edinip, bilgi paylaşıyorduk. Bayadır giresim yok konuya. Bı bakayım dedim. Geçmiş olsun. Bir müddet sessize alayım. Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. Aklınızdaki tüm sorular Şubat ayı ve öncesinde var.
-Peşinat ne zaman ödenecek,
-Nereden nasıl tesljm alacağım.
-Hangi şarj aletini kullanmalıyım. Nereden kaça alırım.
-Evime nasıl tesisat döşemeliyim. Kaçlık kablo kullanmalıyım.
-Kaporami geri alabilir miyim?
-Servis kaydı nasıl oluşturulur?
- Premium bağlantı almalı mıyım?
Vb.
Selamlar.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni Model Y LR Beyaz renk hemen teslim olarak tek tük giriyor envantere 3.5M TL'den. An itibarıyla da mevcut. Bunlar sanırım iptal edilen araçlar. Geldiği gibi de satılıyor. SR için umarım 2. partide kendimize yer bulabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 28 Nisan 2025; 19:10:55 > -
400.000 TL'ye kadar 12 Ay Taksit 4.99 orandan diye biliyorum
Agziniza saglik, juniper alan arkadaslar cok mutlular haklilar da, araclarini gule gule kullansinlar. Ancak biz Sr sahiplerine araclariniz 1,5m etmez diyenler, yarin oburgun Tesla’nin bir hamlesiyle uzulurler.
Model y ilk siparise acildigi andan beri konuyu ve telegram gruplarini takip ediyorum. Surece de o gunden beri dahilim, Tesla her zaman satis odakli davranir, ne yapar eder alana zarar yazdirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız son kullanıcıya değilde filolara yada kendi çalışanlara ucuza satsaydı daha makbule geçerdi. Aman vatandaş kazanmasın dimi..
Keşke herkese en dip fiyattan satsa zaten.Tam tersi bir çok insanı kandırdılar sıradan liste fiyatı ile alıp, telefonla el altından ucuza sattılar. Olayları yanlış okuyorsunuz sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 28 Nisan 2025; 19:42:53 >
Üstad sensiz olmaz bura
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🙏🏻
Bir müddet hevesler alınsın bakalım. Arabamı da, buradaki bilgi paylaşımlarını da, belli kişiler var birşeyler öğrendiğim, aynı sizin teveccühünüz gibi, onların paylaşımlarını da seviyorum. Ama gerçekten çocuk muhabbetine döndü. Bu kadar saçmalığın içerisinde zaten faydalı bilgi de kaybolup gidiyor.
Sağolun tekrar.
Trollerin amacı da sizin gibi forumseverleri sinir edip kaçırmak hocam. Bilerek tartışma yaratanları engellerseniz sayfanız sakinleşiyor olacak
SR sahipleri sizin rızkınızla araba almış gibi hayırdır ne yaptı bu sr sahipleri size..
herşeyi söylemeye hakkınız var ama araç sahiplerinin hakkı yok konuşmaya öyle mi
Ezberlemiş iki kelime tüm hayatı onla geçen ergen
Belli zaten ne mal olduğu da bilgi almak isteyenler rahatsız oluyor uzatmamak, engelleyip geçmek lazım.
Sensiz eskisi kadar güzel olmaz. Bakma sen millete. Bas engellemeyi geç.
Senden alâ mal mı var
🙏🏻
Selamlar,
Bunlarin hepsi bloklu. Bloklayip gecin hocam. Cevap yazmak bile zaman kaybi.
Öyle yapmak gerek dediğini yapacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X