Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lotr89
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.088
Cevap
1.378
Favori
3.462.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 21822183218421852186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun sonu yok. Cam tavansız, elektrikli bagajsız, kumaş koltuklu Juniper gelince de " ÖTV dilimi veya oranı değişmezse " ₺1900k'den Juniper alanlar aynı durumu yaşayacak. Bu yatırım aracı değildir, binmelik alıyoruz sözündeki binen Tesla oluyor gibi :-) Tipik bir saadet zinciri, girmek var çıkmak yok. Çıkabilen de zararı keserek çıkabiliyor. Fazla kafaya takacak hiç kimse Tesla almamalı. 2 yıldır söyledik, ağlaklıkla suçlayanlar olmuştu. Ağlamaksa kabul etmek de erdemdir, ne yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WindWild kullanıcısına yanıt

Sene sonu yapacakları kampanyada kullanılmış araçlara ne fiyat verecekler merak ediyorum. SR 1200, LR 1250, P 1300 devam ederler herhalde TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Cok panik yapiliyor. Sakince gozlemleyin. Kac kisi alabilecegi tamamen soru isareti. Herkes Tesla’nin oyununa gelmis vaziyette. Ayni Lr ve P de yaptigini yapiyor. Ayrica daha ucuz versiyonu gelecek. Berlin de uretime de girecek. Yazik cidden. O donemde de yeni alacaklar bugun Juniper almislara el sallar. Tesla Turkiye’nin sizi degil sizin onu yonlendirmesi gerekiyor. Pazar reyonu gibi araclari acmasindan bunu anlamis olmaniz lazimdi. Yoksa herkes alsin keyiflice binsin. Bu satis politikasi ile Tesla Turkiye de gram ilerleyemez. Onu da soylemek isterim. Hayirlisi olsun.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Berk Hocam selamlar. 2 senedir anlatamadık, DH birbirine sallama, en doğru alışverişi ben yaptım ego tatminine yönelik sezon tam hız ilerliyor. Tesla'nın pazarlama stratejisi ile bizdeki vergi garabeti birbirine girince böyle bir kaos ortamı oluştu. Vergi artacak diye alım yapmak elinizde sağlam bir kaynak veya tüyo yoksa kehanetten öte değildi. O anlık durumda alındı SRler. Mantıklıydı. Şimdi de Juniper SR mantıklı. Belki sene sonu LR RWD gelecek aynı fiyata. Boş Juniper gelince yaklasik $6k - $7k daha fiyat düşeceği beyan ediliyor. Vergileriyle bize etkisi $10k olur bu. ÖTV oranları değişmezse 0km ₺1500k - ₺1600k gibi fiyatlarla bu adamlar boş Juniper satmaz diyebilir miyiz? Elimizdeki araçların donanımsal doluluğu ikinci elde ne kadar para edecek o zaman yine görürüz.

• Burada bir grup var kim oldukları belli değil. Sr ikinci el muhabbeti açıldı mı saldırıya geçiyorlar. İstiyorlar ki burada kur artcak vergi artcak yazalım da ellerindeki aracı çıkarabilsinler. Burayı da kaç kişi okuyor zaten buradan algı olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

İşin tuhafı da insanlar bir insanın kötü olmasından zevk alacak derecede yanıtlar iletmesi. Kimisi 1300 alırım kimisi, 1400'e alırım :) Arkadaşlar bu kadar ucuz fiyatla almayı çok istiyorsunuz Tesla'ya mail atın o zaman zamanında LR ve P'lerde fiyat egale ettiniz, SR'ları son ayda aynı fiyata çaktınız. Yeni model Y'nin ucuz versiyonu da gelecekmiş model Y mevcut yeni SR'ı 1600'e alırım diye mail atın TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 Ne de olsa Tesla araçları artık filo muhabbetine ve ihale usulü açık arttırmaya dönmüş durumda. Sıfırda da yapmak lazım TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• saitates kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, yıllık 5000 kw'yı aşınca kw fiyatı ne kadar oluyor?

• bferat B kullanıcısına yanıt
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

4.17 TL görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt

Ona şunu da eklemek lazım, 2 el muhabbetine sallama yapanlar 2024 ve 2025 yılında sr olarak satış rakamı neredeyse 14-15 bin adetlerde, sahibinden ilan sayısı ise %3 rakamlarında. Sanki herkes yüksek fiyata satmak için almış ve 15 bin kişinin elinde topluca patlamış gibi muhabbetler dönmesi ve Oh iyi olsun elinizde patladı yenisi aynı fiyata gibi yanıtlar gelmesi. Eski kasa ve yeni kasa 2 el muhabbetleri artık konuda kesilmesi gerekli alınan alınmıştır, isteyen satar isteyen öldüresiye canını çıkarasıya kadar biner, zaman içerisinde piyasa yerine oturacaktır. Yönetimden ricam şu fiyata alırım, şu fiyattan satılır gibi tartışma açacak yanıtları silmesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 28 Nisan 2025; 13:26:17 >
  • Arkadaşlar bu algıya biraz da o çok izlenen youtuber ve X fenomenleri sebep oluyor. Halka içten içe birbirine düşürücü videolar çekiyorlar. Yok 2milyona geçen hafta sattım bu hafta 1900'e aldım, ikinci el SR-P-LR 'ler 1.500'e düşünce alırız vs. Biraz tepkiyi otomobilden anladığını sanan eline gopro alıp video çekenlere de söylemek lazım. Şahsi fikrim bu millet zaten birbirine düşmeye hazır, bu youtuber tiplerde buna zemin hazırlıyor. Ben şahsen 2023 Haziran ayında ilk alanlardanım, P ve LR sahibiyim. Aile büyüğüme de (60 yaşında) SR aldırdım.

Önceki sayfalarda Juniper testine gittiğimi ve henüz arabayı değişmeyeceğimi belirttim. Şu fiyattan satarım şu fiyattan alırım gibi kaygılarım yok. Arabanızdan memnunsanız binin, eskidiğinde satar fiyatını görürsünüz. Unutmayın piyasayı biraz da sizler belirliyorsunuz. Ne kadar çok dedikodu söylenti çıkarsa o kadar gerçekleşir, bu devlet nezdinde de sıkıntılı bir durum. uyuyan devi uyandırarak bu tip insanlar ötv'nin %10'dan gelmesini engelleyebilir konuşa konuşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 28 Nisan 2025; 13:42:29 >

• spentime kullanıcısına yanıt

Denk gelince basın hocam şikayet butonuna. Amaçları trollemek zaten. Birşey alacakları yok onların. Vergi garabetiyle Clio ₺1500, Captur ₺1900. Bugün ikinci ve üçüncü araç almak isteyenler Kadjar parasına 0km Juniper alabiliyor sonuçta. Bardağın hep boş tarafına bakmaya gerek yok. Kısa zamanda al sata uygun değil. Bitti gitti. Kullanmak için alan adam da Bayon veya Captur yerine doğru tercihi kendisi bulur herhalde.

Aracı konuşan kalmadı, sadece fiyat konuşuluyor. Demek ki Tesla açısından araçtan ziyade konuşulabilecek tek şey fiyatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 28 Nisan 2025; 13:57:36 >

amortisör bilyası/takozu gibi geldi. sanayide amortisörcüler anlar ondan.

• Garlinger kullanıcısına yanıt

Hahahaha aynen hocam bunlardaki kafa böyle işte. Kendilerine sorsalar 1700 e eski kasa ve eski model mi alırsın 1860 a yeni kasa ve yeni model mi alırsın deseler, cevabı biliyorlar aslında. Adam kendi zarar etmeyecek diye piyasada hayali rakam uyduruyor.

ben de long range var ben sıfırıyla değişmek için neden arabanın reel piyasadaki ederinden 1.5 katından fazla para vermek zorundaysam, sr sahipleri de bu paraları vermek zorunda. İster kabul et ister etme.

• code61 C kullanıcısına yanıt

ben de açtığımda envanter vardı aslında hatta şu anda ara ara envantere düşen araçlar için de kendim kredi kartı bilgileri girecek yere geldiğimde farklı cihazdan baktığımda araç hala orda duruyordu. yani siz orda aracı gördüğünüzde aslında bir başkası alım sürecinde oluyor siz tıklasanız dahi araç satıldıysa posta kodu falan filan diyip size hata veriyor.

• Garlinger kullanıcısına yanıt
    Beyaz 1900

Alacağının garantisi olmayan ve hatta %10 sınırının ucunda olan her an dilimlerin değişeceği ihtimali olan bir durumda tüm riskleri göze alıp 3-5 binde sıfır aracını zaten 200k zararına satıyorsun dostum

Kâr bunun neresinde

Yapılan ppf masraflarını falan saymayın

Bide 1.5 milyona performance modeli temenni edenler var ya yaralı hayvanı bekleyen akbabalar misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 28 Nisan 2025; 14:21:47 >
  • teslamodely T kullanıcısına yanıt

her an ulaşılabilir olsa dediğinizde haklısınız araçları henüz trafikte bile görmedik. normal şartlarda yeni kasa çıktığında onun ikinci eli 1700 lerde olması lazım ama işte şartlar pek normal değil. juniper düzenli gelmeye devam ettikçe ikinci el fiyartları ister istemez düşecektir dediğim gibi yeni kasa da bir süre sonra ikinci ele düşecek zaten. burada bence iki kritik nokta var bir juniper ne kadar düzenli gelebilecek ikincisi de matrah düzenlemesi bu yıl oalcak mı ? ben ekstra bir ötv dilimine veya %10'un arttırılmasına ihtimal vermiyorum.

• Bi bu eksikti şimdide makyajsız model y sahipleri arabasını kaça satmalı polemiği 🙂 bırakın Allah aşkına bu nedir ya.

Bu muhabbetler çoktan var zaten

Yahu yenisini almak için foruma gelmişler sözde kendilerinde olmayan araçlara çok bilmiş gibi bir yerlerinden değer biçiyorlar...

Piyasa zaten oturur doğanın kuralı bu

Ama akbaba gibi sürekli kaçın patladı düşen bıçak tutulmaz gibi seviyesiz çocukça anlamsız paylaşımları görünce gerçekten insan olduğumuza şükrediyoruz

Yeni gelenlerden bazıları forumun kalitesini çok düşürdü

Ama çoğu bizim gibi heyecanlı meraklı tayfa olduğuna eminim...

• 
Sayfa: önceki 21822183218421852186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.