Şarj istasyonları ile ilgili olarak takip ederseniz ciddi indirim promosyonları oluyor. Ben bu konuda pendik kurtköyde oturduğum için ekstra şanslıyım. E şarjlar şuan %15 indirimli. Po istasyonlarında bulunan 5 şarj istasyonu 4 şarj sonrası 5. şarj ücretsiz. Bugün beefull 5tl/kw Ayrıca paraf doğal kart aylık 300tl indirim var ki neredeyse 200km ye tekabül ediyor. Ben aylık limiti doldurdum. 🧿🧿🧿 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2133. sayfa)

-
-
türkiyede tesla tavsiye çalışıyor mu ? avrupada böyle bir uygulamaları varmış
-
Hayır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
15000 km sr için bende o civarda tüketim hesapladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbuldaki arkadaşlara geçmiş olsun.
-
Bu işe bir çözüm sunmalı tesla. Wifisi olmayan biri 20gb internet baya fazla. Premium paket bu güncellemeleri yapabilmeli, gerekirse ufak bir meblağ karşılığında da olsa.
-
Ben tatil olduğu için işyerime yakın park yeri buldum. zayıf da olsa wifi çekiyordu. Öğlene kadar yükleme %75e geldi. Bugün iner diye sevindim. Sonra deprem oldu. internet tama yakın çöktü.
daha fazla yüklenemedi.
-
Bir sürü kullanıcı var nasıl yapıyorlar bu güncellemeleri?
Sürekli güncelleme geliyor, her geldiğinde internet paketimi etkiliyor.
TR şartlarında internet paketleri belli, fiyatlar ortada. Şahsen ben internet yetiştiremiyorum TESLA' nın güncellemelerine.
En son güncellemeyi de yapamadım mesela.
Oturup film izleyince ücretsiz internet, güncelleme gelince kullanılamıyor. Acayip bir durum.
-
Geçmiş olsun.
Teşekkürler..
Telefonda 11 GB kota vardı. Kalan kısmı akşam iş çıkışı cepten yaptım.
Sorunsuz yüklendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu müşteri temsilcinilerinizi falan sıkıştırmıyor musunuz ? nerde bu tesla model y neden hiçbir yerde güncel duyumlar yok. nisan bitti bitecek
-
Dün yazdım işin aslı nedir diye kimse cevap vermedi. BloombergHT kanalında yanda geçen haber bantında Teslanın uygun fiyatlı model Y nin satışları 2026 ya ertelendi haberi geçti bunun üzerine acaba model Q olacaktı da yanlış mı yazıldı diye düşündüm ama üç beş defa yazı geçti düzeltme yapılmadı
Benim okuduğum kadarıyla model q işi zaten özellikleri düşürülmüş bir model y olayına evrildi, yani ucuz model y.
Tesla eve gelince evin internetine otomatik bağlanıyor, yüklemeyi de gece yapıyor. Sabah güncellemeniz hazır diye mesaj geliyor.
O zaman model y Sr ertelenmiş anlamı çıkıyor umarım öyle değildir tesla fiyatına göre ya tesla alacaktım ya da başka markaya yönelecektim biraz daha bekleyelim durum netleşsin
Sr ertelenmedi üretiliyor, teslimatlara başlandı avrupada, bize daha gelmedi. Ucuz tesla olayı bambaşka bir konu
Ben dün sordum müşteri temsilcime dönüş yapmış sr modeli için şuan gelis tarihiyle ilgili bir bilgimiz yok. Ara ara envanteri kontrol edin. Tarih belli olursa tarafınıza dönüş yapacağımı bildirmek isterim demis
Mayıs ortası açılacak demişlerdi 1 ay önce zaten insanların baskıları sonucu heran açılabilir diye palavra uydurdular.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X