Mobil servis kaporta işi de yapıyor mu? Benzer durumda beni İntercity ve Ford servisine yönlendirmişlerdi. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2609. sayfa)

-
-
Dün sipariş aşamasında 04-12 Ağustos derken,bu sabah 22 ağustos diye değişti?
-
O tahmin aralığının her zaman sonrasına düşer zaten teslimat, 3-5 gün kadar(Her akşam 18.30 envanterine kadar böyle değildi). Ama sizde baya ileri gitmiş.
-
Geçmiş olsun.
Bagaj göçük düzeltme ile hallolur. Tampona belki sök-tak gerekebilir. Göçük düzeltme firmaları kasko üzerinden başvurunca işi yokuşa sürebiliyorlar (sanırım kasko düşük ödeme yapıyor).
Aracı aldığımın 2. hafta'sında otoparkta sol arka çamurluk ve tamponu çarpmıştım. Eski araçlarımı götürdüğüm özel servis, Otomol ve RS motor boyasız göçük düzeltme olmaz, kaporta-boya gerek dedi. Hasarı, kaskoyu hiç karıştırmadan göçük düzeltmeci'de yaptırdım. Cillop gibi oldu.
Bagajın çıkıntılı kısmını kapalı otoparkta tavana vurunca N11'den komik bir fiyata no-name bir kauçuk bir kanat aldım. Hem üstten koruyor hem de azık çıkıntılı oldu. Pek de güzel duruyor.
-
Benzinli aracınıza göre Tesla ile 1 yılda ne kadar tasarruf yaptığınızı hesap ettiniz mi? Benim bir önceki benzinli aracıma göre yaklaşık 180 bin TL yakıt ve bakım tasarrufu yapmışım ( 1 yıl ve 40 bin km)
-
quote:
Orijinalden alıntı: GukidokiGeçmiş olsun.
Bagaj göçük düzeltme ile hallolur. Tampona belki sök-tak gerekebilir. Göçük düzeltme firmaları kasko üzerinden başvurunca işi yokuşa sürebiliyorlar (sanırım kasko düşük ödeme yapıyor).
Aracı aldığımın 2. hafta'sında otoparkta sol arka çamurluk ve tamponu çarpmıştım. Eski araçlarımı götürdüğüm özel servis, Otomol ve RS motor boyasız göçük düzeltme olmaz, kaporta-boya gerek dedi. Hasarı, kaskoyu hiç karıştırmadan göçük düzeltmeci'de yaptırdım. Cillop gibi oldu.
Bagajın çıkıntılı kısmını kapalı otoparkta tavana vurunca N11'den komik bir fiyata no-name bir kauçuk bir kanat aldım. Hem üstten koruyor hem de azık çıkıntılı oldu. Pek de güzel duruyor.
Ben de 1. ayda aynı yerden kendi otoparkımda çarptım. 1.5 yıldır öyle kullanıyorum. Siz nerede yaptırdınız aracınızı?
-
Artan ÖTV ve Teslanın zam yapmasından dolayı vazgeçtim.
Eski fiyatla yeni fiyat arasındaki farka 2008 Golf otomatik vites aldım. Hakkımda hayırlısı.
Nasip değilmiş bize demekki
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunchTeşekkür ederim.
Bu arada 9 Temmuz'da yola çıkan tesla shop gönderim bugün gümrüğü geçmiş, şehrime doğru yola çıkmış. Ertesi gün verdiğim diğer iki siparişim hala gümrükte bekliyor.
Yavaş yavaş gümrükten çekmeye başladılar ürünleri herhalde.
Mobil charger bugün teslim edildi diğer paketim gümrükte terkedilmiş. Kurtarabilir miyiz bu paketi acaba aranızda terkedildi yazan var mı benimki gibi? Olmadı para iadesi isteyeceğim.
-
Benim de o bölgeden titreşim sesi geliyor. Servis kaydı açtım ama 1 ay oldu, hala parça gelmesini bekliyorum. Servis işinin gelişmesi lazım, tam bir çile...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frd0101 -- 31 Temmuz 2025; 16:4:23 > -
Sizinki de elle bastırınca ses kesiliyor mu? Bugün o ses kayboldu, dün vardı. Halbuki çözümü çok basit olsa gerek dokunup hafif bastırınca gidiyor ses bende.
-
-
Hayirli olsun. Gule gule kullanin.
-
Kazasız belasız olsun. Tesla o kadar zammı utanmadan yaptı. Ben de vazgeçtim almaktan. Zaten Model Y’de bir sürü sorun ve muamma var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teslaya mı utanmadan diyorsunuz yoksa ötvyi yükseltenlere mi anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam bir fanatik Fenerbahçeliye yakışır renk tercihi olmuş. Umarım yolun sonu bu rengin şerefine şampiyonluk olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamayacak bir şey yok. Aşağıdaki haberi okursanız Tesla’nın hükümetin yaptığı ÖTV artışı aşar şekilde zam yaptığını anlarsınız. Hele ki LR’ye yapılan zam tam bir utanmazlık. LR alt dilime sokulup 2.400.000 TL civarlarında dahi satılabilirdi.
www.sozcu.com.tr
Tesla'dan zam kararı! Fiyatlar Türkiye'de fırladı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/tesla-dan-zam-karari-fiyatlar-turkiye-de-firladi-p198719
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben fenerbahçeli değilim 😂
Artık gayet sipariş verilebiliyor sanırım, denemek için beyaz bir döşemeli araca limiti yetmeyecek bir sanal kartla girdim "siparişiniz işlenirken hata oldu, lütfen tekrar deneyin" hatası verdi sadece ama "araç bulunamadı" hatası almıyorum artık.
-
Çok erken girdim match kısmı bile çıkmadı dondu hep bugün.
Bana mı sadece oldu
Olsun, lacivertin büyüsüne kapılmışsınız sonuçta. Demek ki gizli bir Fenerbahçe sevgisi varmış derinlerde
Hayırlı olsun, keyifle ve sağlıkla kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X