Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2069. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: karagozgilh
1 Kayıtlı Üye ve 28 Misafir (8 Mobil) - 21 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.523
Cevap
1.390
Favori
3.551.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Engin ÖZÖREN (@enginozoren) on X
    https://x.com/enginozoren/status/1905515106982650222

Singapur için bunu yapan bizi boş geçmemeli. Umarım uzun menzil tek motor seçeneği ile gelir.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Madem zam yapamıyoruz alın size motor demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 28 Mart 2025; 17:37:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt

Daha hızlı şarj. Özellikle 50 den sonra daha yüksek hızlarda devam edebiliyor.

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt

Cybertruck da 800volt mimari var. Yüzde 60 şarjda hala 111 kw alıyor, yüzde 80 de 95 kw alıyor. Maalesef bizimkiler bu seviyelerde 75kw -40kwlara düşüyor.

It's Binh (Been) Repaired & Everything Reviewedyoutube
    If you appreciate my videos, please consider helping me continue to make them by sending me a little appreciation, even $1 would be greatly appreciated. Thanks! :) Venmo: "@BinhVu" Last 4 Digits if it Asks Are 6734 Zelle or PayPal (friends and family from a bank account so they don't charge any fees): itsbinhrepaired@gmail.com Patreon: https://www.patreon.com/BinhRepaired Feel free to mail me your old electronics or parts you replaced during an upgrade. Mail: It's Binh Repaired 1288 N Hillview Dr. Milpitas, CA 95035 Tesla referral link: https://www.tesla.com/referral/binh58522
    https://www.youtube.com/watch?v=WCEl5j4WK8Y

cyberru

• thebaboli kullanıcısına yanıt

eski kasadada vardı bu versiyon

• Apsny A kullanıcısına yanıt

cybertruck 48v mimariye geçtiği için az bakır kullanılmıştı . 800v ta geçişte etkiliyordu tabikide

• Arkadaşlar aracıma 2025.8.4 güncellemesi geldi fakat %90 lara kadar yüklüyor sonra 83 e geri dönüyor aracı resetliyorum tekrar başlıyor yine aynısı oluyor. Başına gelen yada bir fikri olan var mı?

• nobre19 kullanıcısına yanıt

Bendede navigasyon güncelllemesi takıldı kaldı 5 saate indiremedi.

• İki güncellemede takılıyor, daha önce de aynı şekilde takılı kaldığı oldu benimde. Kalanları telefonun interneti ile tamamladım her seferinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basaranc B kullanıcısına yanıt
    Telefonun internetlede olmuyor fiber wifiye bağladım öylede olmadı. Sabah 11 den beri yükleyemedi bir türlü

• Işte bunu diyorum.
    Güncelleme serverinde bir sorun var herhalde. 8.4 u yükleyebildim ama navigasyon hiç inmedi bende

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt

Servisteki işim kısa sürdü sayılır ama çıkışta trafik felaketti Tuzla servisteydim, Kaynarca , Pendik kilitti artık yarına kaldı.

Lastikçim ümraniyede çiziksiz jant, 10/10 balans ve rot ayarı için tercih ettiğim yer , evim Kartal'da iftara yetişemezdim :)

Bir gps hız uygulamasıyla test edeceğim yarın takar takmaz , yazarım hocam

• Premium bağlantıyı alınca sonra iptal ediliyor mu yoksa sürekli devam mı ediliyor bilgisi olan varmıdır

• Liveboy34 kullanıcısına yanıt

Istediğiniz zaman kapatabilirsiniz premium aboneliğini

• Daha önce de yazdım ama dikkatinizi çekmedi sanırım. Arabanın kullanma kılavuzunda yazan ebatlar dışında lastik takıldığında muayeneden gecirmiyorlar. Yani 255 50 19 la muayeneden gecemezsiniz. O yüzden oemleri saklayın, muayeneye giderken takarsınız.

• nobre19 kullanıcısına yanıt
    Ben bu gün telefonun internetten indirebildim 8,8 gb yazılım, 7,5 gb ise harita güncellemesi 1,5 saatte indi

• Son güncelleme ile gelen batarya sağlık testini yapacak olan var mı?

benim araba 4 aylik. batarya sağlığı iyi diyor ama tam test için Arabanın şarjı bağlı iken 16 saat sürdüğünü yazıyor. Ben 2 sene dolmadan yapmam diyordum. Ama 6 ayda bir yapilmasini öneriyor sanki ve kalibrasyonu düzelterek menzili artiracagini yazıyor.

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    İyi de cybertryckda 123kw gibi bi batarya olması lazım. daha fazla bile enerji çekmesi lazım.

• Juniper Y için herhangi bir haber var mı ? Tahmini hangi ay satışa başlayacaklar

• 
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.