Engin ÖZÖREN (@enginozoren) on X https://x.com/enginozoren/status/1905515106982650222Singapur için bunu yapan bizi boş geçmemeli. Umarım uzun menzil tek motor seçeneği ile gelir. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2069. sayfa)

-
-
Madem zam yapamıyoruz alın size motor demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 28 Mart 2025; 17:37:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha hızlı şarj. Özellikle 50 den sonra daha yüksek hızlarda devam edebiliyor.
-
Ne alaka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cybertruck da 800volt mimari var. Yüzde 60 şarjda hala 111 kw alıyor, yüzde 80 de 95 kw alıyor. Maalesef bizimkiler bu seviyelerde 75kw -40kwlara düşüyor.
It's Binh (Been) Repaired & Everything Reviewedyoutube
If you appreciate my videos, please consider helping me continue to make them by sending me a little appreciation, even $1 would be greatly appreciated. Thanks! :) Venmo: "@BinhVu" Last 4 Digits if it Asks Are 6734 Zelle or PayPal (friends and family from a bank account so they don't charge any fees): itsbinhrepaired@gmail.com Patreon: https://www.patreon.com/BinhRepaired Feel free to mail me your old electronics or parts you replaced during an upgrade. Mail: It's Binh Repaired 1288 N Hillview Dr. Milpitas, CA 95035 Tesla referral link: https://www.tesla.com/referral/binh58522https://www.youtube.com/watch?v=WCEl5j4WK8Ycyberru
-
eski kasadada vardı bu versiyon
-
cybertruck 48v mimariye geçtiği için az bakır kullanılmıştı . 800v ta geçişte etkiliyordu tabikide
-
Arkadaşlar aracıma 2025.8.4 güncellemesi geldi fakat %90 lara kadar yüklüyor sonra 83 e geri dönüyor aracı resetliyorum tekrar başlıyor yine aynısı oluyor. Başına gelen yada bir fikri olan var mı?
Bendede navigasyon güncelllemesi takıldı kaldı 5 saate indiremedi.
-
İki güncellemede takılıyor, daha önce de aynı şekilde takılı kaldığı oldu benimde. Kalanları telefonun interneti ile tamamladım her seferinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun internetlede olmuyor fiber wifiye bağladım öylede olmadı. Sabah 11 den beri yükleyemedi bir türlü
Işte bunu diyorum.
Güncelleme serverinde bir sorun var herhalde. 8.4 u yükleyebildim ama navigasyon hiç inmedi bende
Servisteki işim kısa sürdü sayılır ama çıkışta trafik felaketti Tuzla servisteydim, Kaynarca , Pendik kilitti artık yarına kaldı.
Lastikçim ümraniyede çiziksiz jant, 10/10 balans ve rot ayarı için tercih ettiğim yer , evim Kartal'da iftara yetişemezdim :)
Bir gps hız uygulamasıyla test edeceğim yarın takar takmaz , yazarım hocam
Premium bağlantıyı alınca sonra iptal ediliyor mu yoksa sürekli devam mı ediliyor bilgisi olan varmıdır
-
Istediğiniz zaman kapatabilirsiniz premium aboneliğini
Daha önce de yazdım ama dikkatinizi çekmedi sanırım. Arabanın kullanma kılavuzunda yazan ebatlar dışında lastik takıldığında muayeneden gecirmiyorlar. Yani 255 50 19 la muayeneden gecemezsiniz. O yüzden oemleri saklayın, muayeneye giderken takarsınız.
Ben bu gün telefonun internetten indirebildim 8,8 gb yazılım, 7,5 gb ise harita güncellemesi 1,5 saatte indi
Son güncelleme ile gelen batarya sağlık testini yapacak olan var mı?
benim araba 4 aylik. batarya sağlığı iyi diyor ama tam test için Arabanın şarjı bağlı iken 16 saat sürdüğünü yazıyor. Ben 2 sene dolmadan yapmam diyordum. Ama 6 ayda bir yapilmasini öneriyor sanki ve kalibrasyonu düzelterek menzili artiracagini yazıyor.
İyi de cybertryckda 123kw gibi bi batarya olması lazım. daha fazla bile enerji çekmesi lazım.
Juniper Y için herhangi bir haber var mı ? Tahmini hangi ay satışa başlayacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X