Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2067. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
53.539
Cevap
1.390
Favori
3.552.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Matrah artırımı şart oldu. Haziran temmuz gibi dolar 41-42 civarı çok rahat olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Matrah arttırımıyla birlikte bence de 10% ile gelir ama fiyat kesinlikle 2m üzeri olacaktır. Beklentim 2.059.000 TL base model SR.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşların yüreğine inecek %10 dan gelecek diye

• MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt
    Ben 1 ay oldu SR alalı. Hiç sorun yaratmıyorum. Yeni modeli de Yurt Disinda inceleyerek aldım hatta şuanki aracımı. Ufak tefek makyaj denebilecek yenilikleri millet gereksiz abarttı zaten. Araba aynı araba iphone 15 den 16 ya geçmek gibi benim gözümde. Arada 200k fiyat farkından fazla olursa mevcut aracımdan geçmem bile öyle söyleyeyim. Sırf soğutmalı koltuğun hatrına 200k değer diyeceğim ama bu sefer de ses sisteminden feragat edeceğim için mevcut SR kullanıcılarının Juniper SR a geçmesi pek mantıklı değil zaten.

Ben aracımı bugün değiştirecek ya da yeni araç alacak olsam kesinlikle 2200-2300 bandına Model Y Performance kovalarım 15-20k kmde.

Örnek ilan: cillop gibi araba. Bu fiyata 4x4 530hp 77kw batarya rakipsiz bir otomobil.

https://www.sahibinden.com/s/NdmFgCdw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Mart 2025; 20:49:43 >

Mtv si olmasa bende düşünmem performans alırım tabiki eski kasa

Kilometreniz çoksa MTV önemsiz. Ama araç büyük ölçüde yatıyorsa (yılda max 20-25k yapılıyorsa) MTV çok dokunur.

Gerçi 3 yılı geçince indirime girecek.. Bence hala bu araç için fiyat çok iyi.

Dostum MTV olayı olmasa zaten o araç o fiyata olmazdı...
    Bende almak istiyorum ancak 53k MTV gerçekten ülke şartlarında fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt
    Ocakta indirime girince kaça düşecek bi bakmak lazım. Ama bence yine de fazla değil çünkü araba 530hp. Alternatif 530hp araçların mtv si ile değerlendirmek lazım bence. Ha bir de yılda en az 40-50k kilometre yapılıyorsa yine koymaz.

Sosyal medyada duyuyorum SR sahipleri yeni modelin %10'dan gelmesini istemiyor diye...
    Açıkçası SR sahipleri bence %10 dan gelmesini daha çok ister çünkü yeni modele geçişte daha az fark ödeyecekler...

Siz olanların farkında değilsiniz sanırım hocam...
    Eskiden her 3 senede bir indirim olurdu otomobil sınıfı araçlarda ancak son senelerde devlet o kadar fazla zam yapıyor ki indirim zam ve verigiye kurban oluyor üstüne MTV sürekli artıyor...

Sadece son zam bile %43 gibi korkunç bir rakam sizce indirim bu zammı kapatabilir mi

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    52k şu an vergisi. Yine 44% lük bir enflasyon artışı olsa 74 k olur. Bundan 3 yılı geçtiği için 25% lik düşüş olacak ve 55k ya gelecek. 2026 yılında 530hp araca 55k mtv yüksek değil. Millet bu parayı yıllık bakım ücreti olarak ödüyor benzinli aracına.

Cevap görselde TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Dostum Millet benzine motorine ne kadar ödediğini hesap edecek ve bizim arabalarla kıyas edecek seviyede olsaydı zaten elektrikli araçlarda satış patlaması yaşanırdı...
    MTV tamamen psikolojik bir kavram...

• Tesla Ferko Line dan test sürüşü randevusu aldım. Juniper test edeceğiz değil mi ? Rezervasyon ekranında Juniper için rezervasyon yok legacy model için var görünüyor. Legacy modeli hergün kullanıyorum, test etmek için kıtalaraarası gitmeyeyim değil mi ama..

Kesinlikle katılıyorum.

Yılda 50bin lira bütçeye dert olacak bir rakamsa, o zaman arabaya ayrılacak parayı gözden geçirmek lazım öncelikle.

• muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt

Maddi olarak yılda 50.000 lira bana hiç ama hiç dokunmaz ama MTV olarak o rakamı ödemek beni çok rahatsız eder. Olay sadece o rakamı ödeyebilmek değil.

• Bir sorum olacak, Ptesi günü 5 günlüğüne yurt dışına çıkıyorum, uçuş Sabiha Gökçen'den olduğu için aracımı yakınlarda bir otoparka bırakacağım. 5 gün Sentry Mode açık kalsa ne kadar şarj yer? (Ben Sentry modu bugüne kadar sadece bir kaç saatlik sürelerde kullandım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 28 Mart 2025; 10:26:43 >
  • Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt
    Günlük yüzde 7 harcayabiliyor. Toplamda % 35 harcayabilir. Sağlam yere çekerseniz bence hiç açmayın

• nobre19 kullanıcısına yanıt

Şu havaalanı yakınındaki ücretli otoparklara bırakacağım hocam, gidip görünce karar veririm artık, tekin bir yerse açmam. Ortam hoşuma gitmezse belki 24 saat değil de sadece geceleri açabilirim. Teşekkürler.

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

5-6 yıldır avrasya kapalı otoparkı kullanırım hiç sorun yaşamadım. ispark açık otoparklarını da kullanmışlığım var ancak kapalı olması tercih sebebim.

• 
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.