Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2070. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.523
Cevap
1.390
Favori
3.551.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay sadece hız değil ki stabilite. Hızın çok düşmemesi. Ki 250 kw lik dcşarj bu bizimkilerde 220 kw a kadar alıyor ama 1-2 dk sadece.

• Muhtemelen güncellemede problem var o zaman, ben 3 günde anca indirdim bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    Almanya tesla sitesinde haziran ayında teslim olarak gözüküyor bize gelmesi temmuzu bulur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben güncelleme problemlerini powerline adapter ile internet taşıyarak çözdüm. Saatten arabaya 75m , sayaçtan eve 13 kat var , 100m bitten 20 ye düşüyor ama çalışıyor aynı fazı kullanan bir priz bulmak lazım evde.

• Beefull 1tl/kw olmuş.

Evime sadece 1km, ama ben şimdi 10tl/kw'den doldurdum bilmeden. Vaktim de vardı.

• Sabah 11 de başlayan güncelleme gece 1 itibariyle bitti. Aracınız wifiye bağlı kalsın bir şekilde bitiyor. Telefonla bağlayıp beklemeyin derim eğer yüklemiyorsa çünkü bir sorun var bu güncellemede çok uzun sürüyor

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Hocam farketmedim kusura bakmayın :(

Şöyle ama bu ilk değil, daha önceki araçlarımda da yanakları hep bir tık yükseltmiştim ve muayeneye de girdiğim çok oldu.

Orijinal jantı 16 olup 19 ile değiştiren arkadaşım da hiç sorun yaşamadı. Gerçi konforu artsın da daha muayeneye 2 sene var kim öle kim kala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 29 Mart 2025; 7:46:26 >
  • Şuan premium bağlanyı ücreti ne kadar? Ve memnun musunuz?

• muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt
    Dostum demek ki dert ki güzelim LR ve P neredeyse SR fiyatına...
    Çoğunluk bu şekilde

Ülkede yıllardır D sınıfı araç sorunu var ikinci el piyasası felaket ve hatta bir çok marka D sınıfı getirmeyi durdurdu durduracak...

Yakıtı yada MTV oranı fazla olanlar ikinci elde can çekişiyor bu bir gerçek....

Burada sen yada ben farklıyız diye gerçekler değişmiyor maalesef

MTV nin yakıttan daha fazla ön planda olmasının sebebi ise adam 6 aylık yakıtı tek seferde almıyor ondan dolayı MTV kadar koymuyor kimseye

Sen teknolojinşn amiral gemisini yaparsın ama fiyat egea daha fazla satılır olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 29 Mart 2025; 13:54:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şahsi fikrimdir eğer ki yeni SR %10 dan çıkıp 2.5 olacaksa Tesla TR ekibi SR yerine arkadan itişli 160kw LR getirtsinler acayip satar....

En azından verilen farka değsin yoksa bu şartlards yenisine 300-500 vermek çok gerekli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 29 Mart 2025; 13:54:56 >
  • MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt
    150 TL. Araç kameralarına erişim sağlarsınız. Spotify, YouTube, internet vb. için aracın internetini kullanırsınız. Başka bildiğim artısı yok.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Benimde ara ara kullandığım bir sarj firması ama çok fazla yerde yok.

bu arada normal DC fiyatıda 8.99 TL yani 10 TL yerine buradan sarj edilebilir.

Ben son şarjlarımın hepsini TESLA SC 'de yaptım. 7.10 TL KW 'ı

Bayram kampanyası sadece Beefull kendi istasyonlarında geçerli.

Onlarda bayağı az...

İyi bayramlar

Arabada yt music, apple music Spotify vs internet üzerinden müzik dinleyebilirsiniz, beklemeler esnasında Netflix Amazon prime vs film dizi izleyebilirsiniz. Bunları wi fi ile de yaparsınız ama premium ile kotaniz bitmez.

Sentry modda araç kameralarına bağlanıp uzaktan izleyebilirsiniz (günlük 15 dk ile sınırlı) . Bunin için premium şart.

Navigasyonda uydu haritası kullanmak için premium bağlantı şart. Ben bunun için ödüyorum o parayı.

Bir de mühim bir şey değil ama arabadaki Air quality system çalışması için şart sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 29 Mart 2025; 11:25:2 >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt
    Sr ı %10 dan getiremezlerse en mantiklisi Lr Rwd getirmek. Sr 2.6 a alan cok olmaz. Ama Lr alan cikar. Birde soyle bir durum var. %40 dan geldiğinde matrah değşişirse 300-400k ucuzlayabilir. Bunu risk gören alıcıda almaz. Yada %40 dan istediği satış rakamına ulaşamazsa tesla indirim yapıp %10 sokar. Bunu alıcı umrunda olmadan yapar. O yüzden en mantıklısı %10 Sr yada %40 Lr. Ama beklenen Sr ile arada 600-700k var. Oda deger mi bilmem.

• mertshop kullanıcısına yanıt

Sanırım Kampanyası sadece DC ünitelerde geçerli. Ac'ler dahil değil.

• emocan21 kullanıcısına yanıt

Hem SR hem LR araç sahibi olarak düşüncem: 4 çeker Tesla'ların MTV'sini 10-15 milyonluk araçlarla aynı sınıfa sokmaları yetkililerin bu konu hakkında umursamaz olduğunu gösteriyor. Anlamsız bir haksızlık var. Bunun revize edileceğini hiç düşünmüyorum.

Ama şu hesabı da yapmak gerek; SR alındığında da MTV 0 değil. 14.700 TL. Aradaki 43.000. Menzil artışı, daha hızlı DC şarj, 4 çeker olması ve performans'ın bedeli bu. Aradaki fark aile bütçesini zorluyorsa tabii ki bütçeye göre hareket etmek gerek.

En zaından LR ve perf 2023 modellerin MTV si seneye indirime girecek. Böylece daha az acıtacak :-)

• İki yazdır toplamda 15000 km kullandığım yazlık Hankook yerine bugün tanesi 10500 liraya conti sportcontact 7 T0 lastiklere geçtim. Hankook kadar testlerde iyi olup gerçek hayatta kötü lastik gormedim. Hep bir araba altimdan kayacak korkusu nihayet bitti.

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt

Sapma hiç olmadı hocam. Continental gerçekten bu işin uzmanı, 255 50 R19 ile yanağı 50 ye yükseltilce soğukken 37psi yaptım konfor çok bariz yükseldi ama tabii lastikler daha çok yeni biraz yumuşasın hamuru konforu daha da artacaktır , bu konu da premium contak candır , tek tercihim :)

Direksiyon tam tur, kasis vs hiçbir şey davlumbaza tekeri sürtmüyor.

Hankooklar çok kalitesiz , söktüler çemberi çapaklı ve acayip inceydi.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Değmez dostum 2 ekleyip 1 çıkarmışlar...

İnşaAllah %10 ile gelir ama eğer dediğimiz gibi %40 ile gelecekse bi zahmet SR getirmesinler yerine o fiyata arkadan itiş LR en mantıklısı

• Continental dururken hankok mankok bankok ne ya....

• 
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.