Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2063. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cmkrcn , GoldPunch , vires
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.548
Cevap
1.390
Favori
3.553.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 20612062206320642065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oswinaldo kullanıcısına yanıt
    Hocam Tesla türkiye giriş yaptığı ilk gün sabah 06:20 gibi sipariş oluşturdum.

    Aracı aldım 3 ay sonra nerdeyse 1 milyon tl üstüne sattım. ( sözde elektirikliden zarar ediliyor )

    Şuanda %10 dilimin en meşhur aracına sahibim.

    Parçalayana kadar binmeyi düşünüyorum.


    Yeniside %10 dan gelsede alsam diye bakıyorum.


    Ama bunun imkansız olduğunu sizlerle paylaşıyorum.

    Bu konu bir çok platformda konuşuluyor ama bu aracı %10 dan gelmesede alacak bir çok arkadaş var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ceyon C kullanıcısına yanıt

    tesla genel donanım rüzgarına kapıldı ve bence bunun hatalı olduğunu anlayacak. kendince paket yapıp üst araçlarına yönlendirme taktiği uyguluyor ama teslayı tesla yapan tepeden tırnağa motor hariç aynı araçları sunmasıydı

  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    Yeni çıkan beklenen bir araç için düşük. Önümüzdeki ay demek ki 100 altında olur. Herkes matrah değişimini bekliyor. Umarım olur.

  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt

    hani derler ya kurdun dişine kan değdi bir kere diye. bu da aynı hesap. insanlar %10'dan bekliyor. %10'dan mini satılırken tesla gerekirse kar marjını kısar sürümden kazanır. her ay 150 araç satarak bu iş olmaz. zaten koltuğu sallantıda bir de bu konuda diretip elektriğe böylesine teşvik verilen bir ülkeyi kaybetmek istemez.

  • thebaboli kullanıcısına yanıt

    Realist yaklaşıyorum.


    İnşallah dediğiniz gibi olur. Cidden böyle istiyorum.


    Bu arada diğer konu donanım konusunda bir şeyler eksiltip, yenilerin eklenmesi bence yükseltme değil, yerinde sayma olur.

    Ama herkes fonksiyonel faydasına göre hareket edecek bu noktada da. Togg'da da Meridian ses sistemi sunulmuyormuş şu anda mesela.

  • Vierna V kullanıcısına yanıt

    Standart menzilin önümüzdeki ayın içerisinde satışa sunulma ihtimali var. O zamana kadar birçok şey değişebilir. Matrah güncellemesi olabilir, kur çok fazla artabilir vs. Bunlar olurken yeni model y bekleyenler edilgen bir durumda. 2 küsür verip eski model y (standart menzil) almayacağımıza göre şu an yapılabilecek en iyi aksiyon buraya ayırdığımız bütçeyi alana kadar en iyi enstürmanda değerlendirmek ve hiçbir tutarlılığı ve dayanağı olmayan safsatalara kulak tıkamak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 26 Mart 2025; 15:10:13 >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    Aga sen niye bu kadar fanboysun anlamıyorum, bak bakayım bu adamlar neler üretiyormuş:

    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025enhauto.com
    S3XY Buttons by Enhance | Buy Tesla Buttons | Tesla Accessories
    https://enhauto.com
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    İşsiz gibi onlarca ilanı favoriye almayı biliyorsun, matrah artış ihtimalinin olduğunu bilmiyor musun?

  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    Togg: Merhaba

  • thebaboli kullanıcısına yanıt

    Burada bence en buyuk hatalardan biride Tesla'nin, ben icten yanmali araclarda hic hatirlamiyorum Apple yeni iPhone tanitiyormus gibi cami su kadar kalinlastirdik, onu bu kadar iyi yaptik, bak burayi soyle iyilestirdik diye telefon tanitimi yaparmis gibi tanitim yaptigini, haliyle elinde eski model olan kitleler ya sinirleniyor ya da bu sekilde tepkiler veriyorlar yani yenisini kotuleyerek.


    Ben eski model sahibi olsam sahsen bende ayni sekilde tepki verirdim ki normal insan davranisi, endownment effect. Yenisini kotuleyerek kendi elimdeki urunun iyi olduguna ikna etmeye calisirdim. Hani Cem Yilmazin meshur olan bir standup kesiti var cep telefonlariyla alakali "Bu ne a.., bende bundan istiyorum diye.", aslinda isin ozunde o var. Tesla eski kasa kullanicilarini dusunmeden yanlis bir yaklasimla eskisi "tu kaka, bak bu daha iyisi" algisi yaratiyor satis yapmak icin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wo0t7 -- 26 Mart 2025; 15:28:37 >
  • Valla kim ne der bilmiyorum ama eski tasarımlı aracı %10'dan almak yerine yenisine daha fazla güncel tasarımlı aracı almayı tercih ederim açıkçası. Bir Audi kullanıcısı olarak Juniper tasarımı beni gayet heyecanlandırdı. 10'da gelmezse de gelmesin çok sorun değil. Zaten dert %10'a girmekse bir sürü 10'a giren güncel araç var şu an, neden eski tip bir araç alayım?


    Seçenekler şunlar

    1) 1.8 milyona eski araç almak

    2) 1.8 milyona güncel kasayı alma ihtimali

    3) 2.3-2.4 milyona güncel kasayı alma ihtimali


    Benim için en zayıf ihtimal 1 gibi görünüyor. Hele ki bir sürü güncel alternatifi varken. Dünyada hiç bir kaynakta eski kasa daha iyi diye de bir review okumadım, bir tek bizde eski kasa efsane oldu bi şekilde.

  • Bilgilendirme ;

    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025


    Aracın almanya fiyatı %19 kdv düşüldüğü zaman

    38.630 euro

    Bu araç almanyada üretilen fiyatı navlun vs yok bu arada kendi üretilen ülkesinden uyguna ülkemize gelmesini bekleyenler var..

    İmkansız öncelikle almanya fiyatı düşecek sonra biz konuşuruz %10 gelirmi gidermi diye..

    Bekle ve gör.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Zombie.TR Z kullanıcısına yanıt
    Bizde herkes konuşur eski efsane kasa diye. Almaya gelince kimse almak istemez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %10'a girme ihtimali HİC YOKSA da bu araba yine 2.5-2.6'lardan satılır sıkıntı yok. Hatta %10 ihtimali hiç olmasa şu an LR için millet deli gibi sıraya girmişti bile. Lakin %10'a girme ihtimali olan bir aracı %40-50 ile alma riski olduğu için millet temkinli yaklaşıyor. Şu bi netleşsin satışları açılır tamamen.


    Yoksa gerçekten bu araç için 2.5 milyon çok bir para değil. Yine iX1'den, EQA'dan ucuz ve kat kat daha iyi bir araç. Eski kasasının ucuz olması sorun değil yani, adı üstünde eski. Tipi eski bir kere yani, 2 milyon para vereceksem araba güncel olacak bu kadar basit.

  • Kasalar birebir aynı olsa mini countryman yaptığı gibi aynı kasada jant değiştirse ya da donanım kıssa anlaşılır bu durum ama kasa makyajlandı ve ciddi iyileştirmeler olduğu söyleniyor. Koltuklar yazın terden oturulmuyormuş cam tavan keza ısı geçiriyormuş bunların hepsi iyileştirilmiş. Birde tip olarak eskisine nazaran baya yakışıklı bir hal aldı. Ben konuyu yeni takip etmeye başladım çünkü eski teslanın tipini hiç sevmemiştim almak aklımdan geçmemişti, juniper hoşuma gitti yalnız konuyu takip ettiğim ilk günler öyle bir algı oluşmuş ki konuda eski tesla daha iyi gibi. Bende öyle sandım hatta eski tesla mı alsam ki falan diye düşünmeye başladım ama yabancı inceleme videolarını falan da izledikten sonra bizim milletin abartması olduğunu anladım. Daha doğrusu gözüme batan 2 kişi oldu konu da ciddi anlamda eski teslayı övüp yenisini yermeye çalışıyorlar. Komik. Juniper %10 dan gelirse kebap olur %40 belki düşünebilirim ama kesinlikle 1900 e alıp 1 sene 2 sene kullanıp bide üstüne para kazanmaya çalışıp 2250 den ilana koyanların ikinci el arabasını almam. Alacak varsa hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhtiyarKurt -- 26 Mart 2025; 16:18:16 >




  • Yuh yorumlara bak konu çığrından çıkmış, biri müdahale etsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ceyon C kullanıcısına yanıt
    Geçen ay 1.8 e alan kişi de aracını sattı aldı. Sıfırdan kimse araç almıyor zaten. Kimse 1.8 nakit para çıkarmıyor.

    Araç sattım, Model y aldım. 1.8 im yoktu. Aracjm vardı. Yani model y almasaydim da 1.8 im olmayacaktı. %60 kazanamayacaktim. Dediğiniz kesim çok çok düşüktür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20612062206320642065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.