< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2061. sayfa)

-
-
Sürekli baktıkça iyi ki almışım beklemeyip diyorum. 2 özellik hariç gram olsaydı dediğim özellik olmadı şu ana kadar. Onlar da biraz koltuk havalandırma biraz da arka ekran o kadar.
-
Hocam arka ekran çok basit takılıyor birebir aynısı dert etmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ya dert etmiyorum zaten. :) ben memnunum halimden. Benim iki küçük canavar o ekranı hallederlerdi olsa :D
-
Eski modeller için sonradan takılan arka ekran varmış.
NEW Tesla Model 3 & Y Rear Screen - How to Install and Review 😮
-
Ama sonradan vites kolu takamıyoruz juniper beye (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/s/jKlwaLVC
2025 model tesla listesi
Araçlar tek tek satılıyor..
E garaj vs 2025 modele 2.250 girmiş.
Açıkcası bunların bilgisi vardır bu araç %40 dan girecek bu fiyatları yazdıklarına göre.
Bu arkadaşlar tesla tr ekibiyle yakınlıkları olan arkadaşlar.
Benden söylemesi..
%40 dan şansı çok azalır, %10 dan gelirse alırız gelmezse kendi bilir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bursa/Nilüfer'deki ilan dün 1.850.000 ₺ fiyatla girmişti. Muhtemelen talepten anladı durumu ve 2.100.000 ₺ olarak güncellemiş.
-
Hocam %10 dan gelme olasılığı hiç bir şekilde yok
Aracın en erken tr tescil tarihi 2025 haziran ortası olucak.
Bu süreçten sonra temmuz agustos aylarında 2 parti daha geldi diyelim bu araçtan..
Peki size soruyorum eylül ayına geldiğimizde euro 4 tl arttı diyelim iyimser olarak..
Eylülden sonra bu teslanın hiç şansı kalmayacak tası tarağı toplayı tesla tr mi kapatılacak.
3000-5000 tane araç sattıktan sonra sonrası olmayan bir dilimde %10 dan sattığı aracı kime %40 dan satıcak ???
Ama direk %40 dan sattığı aracı inanın bana 2.6 milyona ayda 700-800 adet satıp 12 ay boyunca net satış rakamları elde edebilir..
Kimseyide küstürmez firmanın bundan önce lr yüksek dilimden alanlara mağdur ettiği bir durumda yaşanmaz.
Tr piyasasının kendine özgü bir yapısı var bu aracı %10 dan satmaları demek tesla türkiyenin iş bilmezliğini gösterir..
Tesla türkiye ekibi bu hatayı yapmayacaktır benden söylemesi..
Bir çok satış temsilcisi bu aracın üst dilimden geleceğini beyan etti şirket içinde durum çok net ama youtuber clickbait beyfendiler tesla tr ye baskı amaçlı bu tür hikayeler yapıyorlar..
Benim görüşüm bu aracı düşük dilimden ekstra indirimlerle 3 ay satmakla uğraşırlarsa aracın bundan sonraki satışını baltalayacakları için direk olarak %40 dan satışa açılacağı yönündedir.
%10 dan alırız %40 a geçince satarız kar ederiz diye düşünen sevgili forum camiasına üzülerek belirtmek istiyorum.
Tesla türkiye böyle bir iskonto yapmayı düşünmüyor bunun sürdürülebilir olmadığının farkında
E-garaj vs 2025 sr modeline 2250 yazmaya başlamış.
En son elektirikli araç matrahı 18/11/2023 de artırılmıştır.
Herhangi bir şekilde tüketicinin lehine gelişecek bir düzenleme beklemeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam 2025 model araç o fiyata ilana girmez.
2024 belki 10 bin km civarı bulunabilir o fiyatlara.
Yanlış fiyat girmemiştir ilan onaylanması için bunu yapmış olabiliyorlar.
İlan çıktığında onaylandıktan sonra fiyat yükseltiyorlar
Sistem bu şekilde daha hızlı onay veriyor.
10 dakika sürmüyor işlem onaylanması düşük fiyat girildiğinde..
Sahibinden sistemi çok acayip çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 26 Mart 2025; 11:42:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: blasko77
Hocam %10 dan gelme olasılığı hiç bir şekilde yok
Aracın en erken tr tescil tarihi 2025 haziran ortası olucak.
Bu süreçten sonra temmuz agustos aylarında 2 parti daha geldi diyelim bu araçtan..
Peki size soruyorum eylül ayına geldiğimizde euro 4 tl arttı diyelim iyimser olarak..
Eylülden sonra bu teslanın hiç şansı kalmayacak tası tarağı toplayı tesla tr mi kapatılacak.
3000-5000 tane araç sattıktan sonra sonrası olmayan bir dilimde %10 dan sattığı aracı kime %40 dan satıcak ???
Ama direk %40 dan sattığı aracı inanın bana 2.6 milyona ayda 700-800 adet satıp 12 ay boyunca net satış rakamları elde edebilir..
Kimseyide küstürmez firmanın bundan önce lr yüksek dilimden alanlara mağdur ettiği bir durumda yaşanmaz.
Tr piyasasının kendine özgü bir yapısı var bu aracı %10 dan satmaları demek tesla türkiyenin iş bilmezliğini gösterir..
Tesla türkiye ekibi bu hatayı yapmayacaktır benden söylemesi..
Bir çok satış temsilcisi bu aracın üst dilimden geleceğini beyan etti şirket içinde durum çok net ama youtuber clickbait beyfendiler tesla tr ye baskı amaçlı bu tür hikayeler yapıyorlar..
Benim görüşüm bu aracı düşük dilimden ekstra indirimlerle 3 ay satmakla uğraşırlarsa aracın bundan sonraki satışını baltalayacakları için direk olarak %40 dan satışa açılacağı yönündedir.
%10 dan alırız %40 a geçince satarız kar ederiz diye düşünen sevgili forum camiasına üzülerek belirtmek istiyorum.
Tesla türkiye böyle bir iskonto yapmayı düşünmüyor bunun sürdürülebilir olmadığının farkında
E-garaj vs 2025 sr modeline 2250 yazmaya başlamış.
En son elektirikli araç matrahı 18/11/2023 de artırılmıştır.
Herhangi bir şekilde tüketicinin lehine gelişecek bir düzenleme beklemeyin.mağdurumda mağdur :)) bunu kaale alıp cevap vermeyin.
-
-
Dc şarj 16 küsurmu olur bu durumda
. Üstadlar daha iyi bilir ama bu durumda benzinliyi geçiyor sanırım.
Evde şarj imkanı yoksa çok fena
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumu öngörebilmek çok zordu ama bilsem geçen sene alıp Tesla merakımı ve hevesimi giderip bu aralar satardım. Olan oldu artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence matrah arttıracaklar.. kimse 2600’den sr almaz belki lr arkadan itiş düşünülebilir. Kur bu seviyede kalırsa 1900’den sr ile piyasanın içinden geçecekler
Bu arkadaşın elinde yüklü miktar sr var derdi onları satmak sabahtan akşama st satışlarını takip ediyor var bir sıkıntısı
Birşeyler olacağı aşikar biz takip ediyoruz bir hareket var forumdaki arkadaşlara bildiriyoruz.
Onlarda takip etsin ne oluyor ne bitiyor piyasalar sonuçta önceden duyumlarını alan insanlarla dolu.
Görüşlerinizin kelimesine kadar katılmıyorum ve inanılmaz mesnetsiz buldum. Sr %10 ile gelir veya gelmez bunu HİÇKİMSE bilemez, diyemez, diyenin başka sıkıntısı vardır. Gelirse en önden alıcıyım gelmez ise kendileri bilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 26 Mart 2025; 12:19:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X