TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (204. sayfa)

-
-
Off çok kötü bee..
Bağcılardan koltuk kılıfı alırlar :)
-
Eger satın alımda FSD alındı ise ve garanti suresinde bir kaç yıl sonra FSD aboneliği için HW4 gerekiyorsa guncelleme yapilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onca arabayı tek yerden teslim edersen olacağı bu
saçma sapan bir sistem var.
avrupa yakasına da teslimat yeri açılmalı
acilen
ben parasını ödeyip teslimatı 1 ay sonra almam gerekecek bir de böyle durum da olanlar var :)
-
Yurtdisinda 2 yontem var,
Kapınıza birakiyor
Veya
Tesla Store aliyorsun
Yoğunluk olduğunda kapınıza teslim geliyor. Kapınıza bırakıp gidiyorlar, kartı da torpido gözüne saklamışlar şifre koyup.
Eve Geldim arabayı uygulamadan açıp kartı torpido gözünden aldım.
Uygulamayı açıp teslim edildi seçeneğini seçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Mayıs 2023; 12:38:57 >
Orda işi iyice amazon prime’a bağlamışlar araç satın alma algısını giderek kullan at cıhaz algısına çeviriyorlar. Elon havayolu şirketi kursa muhtemelen ayakta yolcu taşır… işi gücü algıları yıkmak.
En azından bir avantajım varmış :) bir kaç yıla fsdnin açılmasını beklemiyorum gerçi ama belli de olmaz. FSD de fiyatına sürekli zam gelen bir şey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet dediğim gibi araba alıyorsunuz ama aslında tekerlekli iPad.
Arabayı eve teslim etmesinler otoparkdan biz alırız sıkıntı yok . Ama iyice yavaşladı teslim işleri. Bu adetleri bunlar teslim edemezler. Çok sapacak gibi duruyor . Özellikle Lr sipariş çok fazla.
Mantıklı konfigrasyon o.., en mantıklısı beyaz, siyah koltuk ve lr konfigürasyon tabi tüm dünyada da bu olunca sıra uzar gider… Geçen bayram almanya isviçre vs aşağı yukarı 1500 km yol yaptım yolda birtane mavi, bordo Y görmedim ya siyah ya beyaz. Dönünce sipariş ettim mavi içi beyaz Lr aralıkta gelsin no problem. Belki yolunu şaşırır ekimde gelir.
-
Mavi renk iç beyaz kombinasyon ben çok istedim de eşimden onay çıkmadı :)) içinize sinsin hocam çok güzel tercih👍
Beyaz umarım birlikte teslim alırız ama temmuz en erken bence bize sıra gelir
4.4 10:00 da Lr siparişi verdim teslimat temmuz-eylül diyordu.quote:
Orijinalden alıntı: GurhanblkBeyaz umarım birlikte teslim alırız ama temmuz en erken bence bize sıra gelir
Showroomda hiç temizlememişler. Yabancı forumlarda arada ıslak mendille silmek yeterli deniyor başka bir şey yapmaya gerek yok. 2-3 yıldır kullananlar var çok memnunlar.
koltuk rengini cok dert eden arkadaslara.. :)
aliexpress.com
242.45US $ 35% OFF|For Tesla Model 3 Y Nappa Leather Full Set Car Seat Cover All Season Front Rear Seat Mats Factory Wholesale White Cushion - Automobiles Seat Covers - AliExpresshttps://www.aliexpress.com/item/1005004780671224.html?spm=a2g0o.productlist.main.15.7671332bjm5Cus&algo_pvid=e2235f5b-c168-4f41-9afd-61e0fcfb5a8d&algo_exp_id=e2235f5b-c168-4f41-9afd-61e0fcfb5a8d-7&pdp_npi=3%40dis%21USD%21477.0%21310.05%21%21%21%21%21%4021227f0f16845008350341199d0745%2112000030459687576%21sea%21TR%21719169681&curPageLogUid=fiQNGjJrLlJn
-
"Satın Alma Bedeli’nden önce size bildirilen her türlü satın alma bedelinin, talebiniz üzerine sizinle paylaşılan
gösterge niteliğinde fiyatlar olduğunu kabul etmektesiniz. Ayrıca, Nihai Fatura, Nihai Fatura tarihine kadar
ÖTV ve KDV'deki değişiklikler de dahil olmak üzere, Nihai Faturanın kesildiği gün ve o güne kadar
değişebilecek olan ÖTV ve KDV gibi vergi, resim ve harçları içerecektir. Başka bir deyişle, Satın Alma
Bedeli’nde Tesla'nın Araç fiyatlandırması sebebiyle bir değişiklik yapılmayacak, ancak Satın Alma Bedeli
uygulanacak vergiler, harçlar ve resmi ücretlerdeki değişikliklere bağlı olarak ek uyarlamalara tabi olacaktır."
Benim Tesla nın kesin fiyat teklifi verdiği kişilere onay için verdiği 3 gün içinde bu fiyatlara zam yapmasına itiraz etmeme şirket haklı diyenler kusura bakmasın, bu zihniyetle biz gelişemeyiz. Şirketlerin oyuncağı olarak kalırız. Bakın sözleşmeden alıntı yaptım. Orada da net şekilde belirtmiş. Bana araç çıkmadı henüz ama çıkıp da fiyatı değişenlerden olsaydım kesinlikle bir avukatla görüşürdüm.
Sen zam yapacaksan, kişiye kesin fiyat teklifi vermezsin. Verdiysen de dönmezsin. Neyini tartışıyorsunuz anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 19 Mayıs 2023; 16:55:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Showroom ortamında 1 haftada binen kişilerin sayısı kadar 1-2 yılda arabama o kadar kişi binmez genelde.
Ama alıp taxi falan yapacak varsa bilemem tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Mayıs 2023; 17:0:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X