TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (202. sayfa)

-
-
hocam merhaba, mevzu nedir acaba ben biraz uzak kaldım çnk..
tesla kesinleşen araç fiyatlarını yüksek mi tuttu acaba..?
-
fiyat sabitleyi kabul ermeyince zamdan etkilenilmesi normal.. yazıyor zaten mesajda kabule kadar fiyat değişebilir diye..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
performans 10 dan fazla ilan vardı 1 tane kalmış bir günde..
ödemesi tam olarak 7,49TL x 75 olur. (model y batarya 75kWh)
bu istasyon max 60kW veriyormuş teoride bu hızda sabit verebilirse 1 saatte pili 60kwh doldurur. 75kw da yani full bataryayıda doldurması 75dk sürer
fakat pratikte bu süre değişecektir istasyonun gücü azalabilir sürekli 60 veremeyebilir ayrıca piller %0-20 ila %80-100 arası daha yavaş dolar. buda süreyi uzatacaktır.
-
Tesla kesin fiyat teklifi yaptıktan sonra, henüz kabul etmeyenlerin fiyatlarını arttırmış. Oysa sözleşmede de Tesla fiyatları arttırmayacak diyor. Yani 2 gün önce fiyat teklifi yaptığı müşteriye 2 gün sonra zamlı fiyat yazması abes. Dolar alırken bile adam Sana diyor ki X para, 1 saat geçerli gibi.Sen 3 gün süre veriyorsun kabul etmesi için. Sonra 2. gün ben zam yaptım diyorsun. Hatta teslimatlar 2024 e kalınca, ben fiyatlar o yüzden zamlandi sandım.
Tesla bize bir fiyat teklifi verdi ve vergi gibi Tesla dan bağımsız fiyatlar artmadikca zam yapmayacağını sözleşmede de beyan wtti. Bu zam kesinlikle müşteri odaklı, iyi niyetli değildir. 1 gün önce kabul eden zamsız, süresi olduğu hâlde kabul etmemiş olan cezalandırır gibi zamlı. Hiç etik değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başkan kusura bakma ama kabul etseydin keşke. Diğer markaları göre adamlar 10 numara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekranda göreyim saniyesinde basacağım onayı bunu da görmüş olduk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaa arkadaşlar Türkiye de yaşadığımızı unutuyorsunuz. Fiyatlar burda anlıktır. Bırak arabayı markete gider 1 koli yumurta alacakken bile neyse yarın alıyım dediğinde fiyattın değişmiş olarak görürsün.
Fiyat teklifi gelmiş parayı 2 gün sonra ödeyelim ne demek.
Burası Türkiye pazartesi günü dolar 25 TL olsa kaçımız şaşırırız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsher -- 19 Mayıs 2023; 8:4:4 >
Size biraz hızlı gitmiyor musunuz 😂😂😂
04/05 10:37 my p vın yok zaten gelmesini de beklemiyorum 1 ay içinde
Elektrik arabaların böyle riskleri de var:
bishal mallatwitter
bishal mallahttps://twitter.com/bishal_malla1/status/1658991676466290689?s=46&t=gdOkQVmP-gjCuxXTMYiH2w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 19 Mayıs 2023; 9:4:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
VIN'i aldıktan sonra araç teslimatı ne zaman gerçekleşecek?
30 ilandan 10 ilana düştü şu son 1 haftada. tesla 2 ay önce açıkladı fiyat. 30 küsür ilan vardı. ilk 50 tane geldi yine 30 ilan. ne olduysa bu hafta 20si ilanı kaldırmış. ticarette bir araya gelip hareket etme olur bazen daha fazla kar için, bazen de rekabet edip daha fazla zarar etmemek için. bunlar her türlü tek elden yönetiliyor görünüyor. görüntüde 20 ayrı satıcı, 10 ayrı galeri, görünsede demekki o satıcılarda tek bir galerinin, o galerileri açanda tek bir şirket. o şirketleri açanda tek bir holding, o holdingleri yönetende tek bir devlet bakanı. bu hareketlerden bu anlaşılsa gerek. 3 yıldır karaborsa devam etmeseydi holdingler bakanlar bu işin içinde değildir derdim. çünkü büyük pastadan, avantaların büyüklerinden, büyükler para alır, almazsa o pasta devam ettmez. ediyorsa da büyükler pay alıyor demektir. ... hepsi varsayım tabi. yoksa böyle işler hiç olmaz bu dünyada.
-
arabanın tavanı siyah?
arka camı yatık ve siyah?
artık arabaların çoğunun tavanı siyah. ve kaputtan başlıyor neredeyse arka tampona kadar cam olarak devam ediyor. siyah araba ısınır diye çok okuyorum ama eskiden atkisi fazla olabilirdi. şimdi ise komple tavan olan hatta arka camı yatık araçta zaten geriye sadece ön kaput kalıyor.
siyah deri koltuğa güneş vurursa güneşi fazla emiyor. ve koltuk arabanın içinde mecbur o koltuğu soğutuyorsun. enerjiyi harcatır. koltuk mantığı tamam ama dış renk mantığı çok önemli değil. ha tavana perde satılıyor hatta arka cama bile perde alınabilir ama yinede tavanın rengi değişmez.
-
-
vın olayında saate ve güne kesinlikle takılmayın
tamamen şans o
-
13 ünde Vın atanan birine, teslimat 12 Haziran olarak gelmiş. Bu hızla bizim arabalar Ağustos u bulacak. Sabah 7.33 Lr siparişim bide.
-
Hikayem:
4 Nisan 14.15 Kanyon Sipariş Siyah P oradaki görevlilerin uyarmasıyla Self driving falan almadım
Kanyon'dan almanın bir artısı olduğunu düşünüyorum burada yazılanları okuyunca.
Sipariş numarası sonu 285
15 nisan Vekalet hazırladım
16 Mayıs VIN atandı
1865 K TL ye Onaylandı (güncel site fiyatı aynısı ben zam yedim sanırım)
373 K 2,19 Dan YKB onaylandı
5800 TL Trafik sigortası tuttu
1.4 milyon para bulmak kaldı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwengin -- 19 Mayıs 2023; 10:4:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X