Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tamerx790 , tunatek , Qushi
3 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.629
Cevap
1.387
Favori
3.561.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar merhaba. Bir kaç sayfa yukarıda bende bir kaç bir şey yazıp paylaşmıştım. 25 yıldır otomotiv hayatımda dahil olmak üzere sigortacılık yapıyorum. acenteyim yani. ilk defa tesla ile bu şekilde haşır neşir oldum. Bende 4 nisanda sipariş verdim. Ben fazlası ile araştırma yaptım. Bu çeki demiri olayını biri sızdırdımı yada akıl verdimi bilmem ama ben şifreyi günler öncesinde çözdüm. Amerika'da tesla alanları izledim. Ülke değiştirerek sipariş adımlarını kontrol ettim. Ve önceki yazım da da belirttiğim gibi Almanya'da çeki demiri standart ekli istemediğiniz takdirde çıkarıyorsunuz. Kaldı ki bizim dışımızdaki ülkelerde bu opsiyon onlara göre çekirdek parası bizde ötv+kdv. Sadet ve özetle sipariş verilmiş ama ödemesi yapılmayan çeki demirli stok araçlar tesla tarafından bi şekilde Türkiye'ye geldi ve teslim edildi. en azından güven telkin oldu hiç teslim olan araç olmasa idi farklı düşünecektik.

• farukisin F kullanıcısına yanıt

Eğer böyle birşey yapmışlarsa eğer bu araçları tanıdıklara satmış olabilir eğer buda doğru ise arabalara diğer otomobil firmaları gibi faiş fiyatlara yükseltebilirler, sonuçta şuandaki otomobil fiyatları; bayiideki şişirilmiş fiyatlar ile sarı sayfadaki gibi paralel gidiyor, umrarım bunların hiçbrisi olmaz.

• farukisin F kullanıcısına yanıt

Saat 10:00’da sipariş açılacak diye açıklama yapılıp neden sabahın köründe ekranı açıldı? Bunu kim nereden öğrendi? Ben en çok onu merak ediyorum…

Tesadüfen kontrol edip sipariş edenlere lafım yok, beni de bir arkadaşım haberdar etti, tesadüfen 09 civarlarında verdim ama

Bu bilgiyi veren ve el altından öğrenip binmek veya satmak için farketmez, önden sipariş edenlere hakkımı helal etmiyorum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Bakın burada da yeni aldığı Teslasını daha pahalıya satmak için Elon’u gazlayan bir anadolu irfanı var.

Yani diyor ki, fiyatları artır da insanlar umutlanmasın, biz de yolumuza bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebusta -- 9 Mayıs 2023; 19:1:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt

Bak bu konu tartışılır işte...

• cebusta C kullanıcısına yanıt

Düşmana ne hacet, biz bize yetiyoruz… Bunu yazanı Allah bildiği gibi yapsın, kazanacağı para yedi sülalesinden çıkar umarım…

• 11884 ile başlıyor benim rezervasyon numarası, bir önemi var mı ? 4 Nisan 8:45 de sipariş vermişim, bu ay gelir insallah aracım

• mehmet205 M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum, zaten Almanyadan Buraya sevk min 15 gün sürer. Rahatlikla 2-3 haftadan önce haber verebilirler. Bizde kendimizi buna göre ayarlarız.

• Prometheusx P kullanıcısına yanıt
    Beyaz sipariş vermişsiniz. 88’den sonra 5 olanlar siyah, 6 olanlar gri, 7 lacivert, 8 bordo. Bu ay mumkunu yok gelmez, inşallah bu sene içerisinde gelir.

• vires kullanıcısına yanıt

Ben ilk gri sipariş verdim yalnız, ilk mailde gelen ile şuanki aynı kod :) sonradan beyaza çevirdim

• Arkadaslar, tesla ile iletisime gecmek icin mail adresi turkiye_sales@tesla.com bu mu? Ben buraya dun mail attim hala cevap gelmedi

• vires kullanıcısına yanıt

Hiç alakası yok hocam, kurguladığınız mantık bence tesadüfi. Benim RN1186….. diye devam ediyor aracım beyaz renk, performance

Vay şeresiz vay. Araban gözünün önünde cayır cayır yansın inşallah…

Twiterrdan bastım şikayeti elinde bir tane Tesla vardır muhtemelen aklınca 300*500 kar edecek diye bütün ülkeyi riske atıyor münasebetsiz

• antares22 A kullanıcısına yanıt
    Insanlara ithamlarda bulunmadan önce bence dikkatlice video tekrar izleyin ve dinleyin.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Tesla aracını bekleyen herkesten aynı tepkiyi bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar, lütfen, sizce Tesla rakiplerinin kaça araç sattığını bilmiyor mu?

Eğer piyasa araştırması yapmadan girdiğini düşünen varsa, bir daha düşünsün.

Sarı siteye konan araçlar hakkında da, Tesla nın kesinlikle bir kemik hayran grubu var ülkede ama sayımız o kadar çok değil. Talep olacağını düşünmüyorum. Takip edin, göreceksiniz. Çünkü adil olmayan kar marjiyla satmaya çalışıyorlar. Ayrıca, belki seçimden sonra ÖTV kalkacak ya da azalacak?

10.000 sipariş bence çok çok az. Togg 60 bin istediği halde 177 bin ön sipariş aldı. Demek ki ev de böyle bir potansiyel var. Tesla fiyat artırma değil, düşürme peşinde. Ayrıca dolar bazında bir zararı da yok, kur artmadikca fiyat artmayacaktır. Piyasayı domine etmek istiyor her pazarda. Amaçları para kazanmak değil, tek olmak. Ben belli bir kur artışını dahi tolere edeceğini düşünüyorum.En azından bu yıl..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Büyük ihtimalle 200 araç sonrasında önümüzdeki ay fiyatlar lansman fiyatlarının epey üstünde olacaktır eqb fiyatını geçerse de kimse tesla tercih etmez diye düşünüyorum

• antares22 A kullanıcısına yanıt
    Bunu düşünme sebebiniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.