< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1535. sayfa)

-
-
bende paçalık taktım ama yine de taş izleri var. sararma zamanla olur o durumda da yenileme yapılır
-
Güncelleme geliyor bir kaç gün bekleyin güncelleme sonrası bende düzeldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sekizsilindiryoutube
Tesla Model Y aksesuarları için %15 indirim kodunuz: sekizsilindir Alışveriş adresi: www.tparts.com.tr Geçtiğimiz günlerde daha teslimatların başladığı ilk gün teslim aldığımız Tesla Model Y SR aracımızı, vakit geçmeden çok merak edilen bir karşılaştırmaya sokuyoruz. Tesla Model Y LR ile tüketim, menzil, dönüş çapı ve şarj hızı karşılaştırması. 124km otoban ve 39km de şehir içinde yapacağımız bu test sonusunda 2 araç arasında merak edilen farkları sizlere aktarmaya gayret edeceğiz. Umarız videomuzu da beğenirsiniz, iyi seyirler.https://www.youtube.com/watch?v=o4ijBMRuMdkTüketim farkı Sr ile Lr arası yüzde 7 çıkmış.Performans sakin modda Sr daha iyi.Batarya farkı yüzde 30 fazla Lr nin. Kısaca menzil verimliliğinde şu an Lr rakipsiz.Şu performans mod Lr ye gelse tadından yenmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 25 Haziran 2024; 16:59:44 > -
-
Tesla'nın resmi tüketim değerleri:
Model Y RWD: 15.7
Model Y Long Range RWD: 15.5
Model Y Long Range AWD: 16.9
Model Y Performance: 17.3
Fark benzer çıkmış.
-
Bmw veya Mercedes'in de şarj istasyonu yok, kullananlarda bu durumdan şikayetçi değil, bana göre Tesla SC açmasada olur, Tr de 100den fazla şarj firması lisans aldı, sona kalırlarsa kendileri pastadan pay kaybeder, ama Servis açmadıkları hergün biz tedirgin oluyoruz. Acilen 5-10 büyükşehirde daha Servis açılmalı yoksa bizler gibi gözü kapalı ilk alanları kaybederlerse, tereddüt edenler de hiç almaz. ya bunu görmeyecek kadar körler, yada umursamıyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmex_35 -- 25 Haziran 2024; 17:29:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel karşılaştırma beklenen işte çok fazla uzun yokl yapan lr alabilir ama sr çok mantıklı yine . Arada üzüm yol yapıp çoğunluk şehir içi kullanan için.
Şehiriçi Sr zaten tartışmasız en iyi araç fiyat performans olarak. Araç kullanımının çoğu şehiriçi olan ve uzun yola yılda iki kere çıkan çok fazla insan var. O yüzden kesinlikle çok mantıklı araç.Hele evde şarj imkanı var ise mükemmel.
-
Bana çok uygun oluyor . Arada çıkıyorum uzun yola uzun yolum zaten en uzunu 450 km . Çok ideal sabırsızlıkla bekliyorum aracı
Hocam faturayla alakası yok güncellemeyle ilgili bir problemdi, çözüldü daha sonra kendi kendine gün içinde.
Tam patatese bağladı tesla, hem sc açmadılar hem de fındık motorlu tesla getirdiler millete dağıttılar ve bedava sc şarjı da verdiler. Tam bir rezillik. Özellikle otobanlarda 3-5 tane sc bile olmaması saçmalıktan başka bir şey değil. Tesla babasının çiftliği gibi yönetiyor şirketi
Hayır mobil internet telefon interneti falan hiç bir şeye ihtiyaç yok. Teslanın içindeki sim kart yurtdışında çekiyor, internet bağlantınız vs oluyor endişe etmeyin. Ben yunanistanda kullandım interneti hatta maç izledim.
En yuksek tuketim ile en dusuk tuketim arasinda %10 fark var pil kapasiteleri p ve lr 75kw ve sr 55kw %36 fark.
Gücsel ve cekis sistemi farklarina girmiyorum dahi.
Benim araçtada var arıza değil
Fındık motor mu ? Yeni nesil 2.0 tdi araçların içinden geçiyor. 1.0 benzinli desen tamamda o kadarda değil
O kendini tatmin ediyor. Cok takilmayin. Bas troller’den. Simdi Sr kotulemek isteyen birkac kisi findik motor ve menzilden vuruyor.
Bol bol kitap okumalarini tavsiye ediyorum.
Sanırım içten yanmalılar kast edilmiyor hocam. Tesla motorları içerisinde güç konumlandırması kast ediliyor olabilir. Tesla'nın şu andaki en güçsüz versiyonu. Dünya'da daha güçsüz Tesla var mı? Ben kontrol etmedim açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 25 Haziran 2024; 19:6:13 >
RWD alanlar iyi günlerde sağlıkla kullansın güzel araç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X