Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1456. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: onurhan1903 , onurhan1903
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil1 Android
5 sn
53.485
Cevap
1.390
Favori
3.548.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi Akşamlar
    Şimdiye kadar bizde de aktif olması gerekirdi, benim 2016 E200 de bile bu opsiyon vardı, Tesla’nın geri manevralarda kameraları daha iyi algılıyor ileriye göre

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F6694287A

İyi Akşamlar
    Şimdiye kadar bizde de aktif olması gerekirdi, benim 2016 E200 de bile bu opsiyon vardı, Tesla’nın geri manevralarda kameraları daha iyi algılıyor ileriye göre
    Geleneksel markadakileri sevmiyorum ben; genelde hantal ve kullanışsız oluyorlar.

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    EV’ler çıktıktan sonra çoğu albenisini kaybetti, Tesla’nın tekniği ile mukayese edilmez, 12” tablet dokunduğunuz anda cevap veriyor, klasik markalar harıl harıl Elektrikli araç üretmeye başladılar Tesla Türkiye’ye girinceye kadar ben fazla ilgi göstermedim EVlere, şimdi şaşırıyorum hemen her marka EV üretmiş ben izlememişim,

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Bir tane autopark kazasi duymadim.

Bu arac buralari gormuyorken nasil otomatik park ediyor sasirtici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Geri harekette kameralar daha iyi algılıyor dikine iki araç arasına otomatik parkta sorunsuz park ediyor

• birşey dilkatimi çekti güncelleme sonrası bız göstergrsi yanında çıkan anlık tüketim çubuğu artık yok . ordan bakarak tüketim ayarlaması yapması kolay oluyordu . acaba dikkat dağıtıyor diye mi kaldırdılar

• FSD gelişimi sayesinde kameralar bayağı ileriyi görüp modelliyor. Eskiye oranla çok iyi olmuş. Şimdi alçak duvarları , rampa inerken kolonları geç görüyor. Fakat 3-5 güncelleme sonra çok daha iyi olacaktır.

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Merhaba solda dikey konumda görmesi daha zor yada bende alışamadım

• yasyol Y kullanıcısına yanıt
    ben solda diley konumda da göremiyorum bende komple yok

• Rejeneratif göstergeyi sol yana almışlar kötü olmuş. Görülmüyor bile.Eski yeri daha iyiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir de birşey sorucam arada aracımı park ettiğim sıra da yavaş giderken işeri geri yaptığımda sanki otomat açılıp kapanıyormuş gibi çıt çıt diye araç ses yapıyor bu neyin sesi . Tesla sesler bölümünü açtım orda da ses yüklemeleri hata veriyor şu an

• Arkadaşlar Bolu SC’lerde bir sorun mu var acaba? Dün Ankara’ya giderken %2 ile girdim 3 port denedim 120’yi geçmedi.

Bugün dönüşte de 4. Portta 120’yi ancak bulabildim. Dikkat ettim araba şarj için bataryayı da ısıtmadı. Kışın bile %2-3 ile girince 230-240 kw ile başlıyordu. Yazın daha hızlı şarj olması gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkatbey -- 1 Haziran 2024; 12:29:49 >
  • avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Ben de iki hafta önce %8 ile girdiğimde 240 civarı vermişti. Demek ki sıkıntı var.

• Tam bir rezillik, 15 dakika port denerken kaybettim. %2’den %93’e çıkması da 1 saat sürdü, toplamda 1 saat 15 dakika beklemek zorunda kaldım. Memlekette Tesla bile kaliteli hizmet sunamıyor, gerçekten yazıklar olsun.

• tunatek kullanıcısına yanıt

Aynı ses bende de var, bilen varsa yazarsa seviniriz

• Uzun süredir satellite view kullanmıyordum. Bugün biraz değişiklik yapayım dedim ama not supported / desteklenmiyor dedi. Bilgisi olan var mı ya da bu özellik iptal mi?

• KF5008 K kullanıcısına yanıt
    Google müsade etmiyor

• Arkadaşlar merhaba
    Yaklaşık 2m tl ödeyerek 2023 model longrange bir aracı ikinci el olarak alma arefesindeyim
    Araç 25K km de hasar vs bildirilmedi
    Ne dersiniz nelere dikkatli etmeliyim alma aşamasında?
    Tesla mağazalarına gitsem vin den daha detay bilgi alabilir miyim?
    Batarya vs yapacak hiçbir şey yok ama genel şasi ve gövdeyi yine bir ekspertize sokmalıyım sizce
    Yorumlarınızı beklerim
    Saygılar

• Esk-3008 E kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Bu kmde bataryanin herhangi bir sikintisi olacagini dusunmuyorum. Ancak aracta daha once servis kaynakli yapilmis bir sey var ise bunun dokumlerini isteyin derim. Satan kisi uygulamadan size gosterebilir. Bunun disinda boya kontrolu ve bir ekspertiz yapmanizda fayda var. Baska aklima gelen bir sey yok. Hayirlisi olsun.  

• KF5008 K kullanıcısına yanıt
    Premium bağlantınız yoksa açılmaz.

• 
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.