Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.802
Cevap
1.389
Favori
3.579.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F6694287A

İyi Akşamlar
    Odometreyi sürüş ekranında görmek için işaretliyorum ancak ekranda görülmüyor bu konuda bilginiz varmı
    Sürüş ekranında görünmüyor diye biliyorum.

Trip A/B’den mi bahsediyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    Gercekten ne gereksiz haberler ve yorumlar yayınlanmış bugün. Teslanın araç fiyatını değiştirdiği yok ki. Sadece tahmini fiyattaki vergi hesabından bir sorun olmuş. Baz fiyat değişmedikçe ötv farklı bir dilime girmeyeceği aşikar. 2.6M’un hatalı olduğu apaçık ortadayken bu haberler, yorumlar inanılmaz.

• Şahsen geçen yıldan yaşadığım deneyimim; ikinci eldeki fiyat artışı, sıfır araca ulaşamama, al-satçı kaptı- kaçtıcı ( ki herkes hatırlıyordur) gibi kaosa rağmen Tesla bir kahraman gibi gelip piyasayı resmen dezenfrenledi. O zaman da bu tarz teoriler havada uçuyordu. Sanırım biraz tezcanlıyız. Ben sabırla bekledim-mesaj geldi- ödememi yaptım- mesaj geldi- gittim arabamı kimseyle muhattap olmadan çay içmeden seramonisiz aldım çıktım. Bu kadar dedikodu- kaos adamı gömer. Sipariş veren arkadaşlara tavsiyem şu: sabırla bekleyin, harika bir akıllı cihaz aldınız hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnN.LmS kullanıcısına yanıt
    Matrix farlardan sonra ayrıca sis farına gerek olmadığı söyleniyor.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bence de Haziranda 3-5000 adet teslimat görebiliriz diye düşünüyorum. Geçen seneden tecrübelenişlerdir diye düşünüyorum. Ayrıca artık tek bir teslimat noktası da yok. Geçen sene İstanbul parkta günde sadece max 180-200 araç teslim edilebiliyordu.
    Yine VIN bekleme, limandaki tesla fotograflarını takip etme dönemi başlıyor :)

• rektörhuman R kullanıcısına yanıt

tezcanlılıkla ilgisi yok. geçen sene yaşananları unuttu mu ki herkes. bir de envanter olayı olmuştu.

herşeye rağmen umarım ki fiyat artmaz ve sipariş verenler sorunsuz teslim alırlar.

Ben geçen sene de aranmıştım. Hatta müşteri temsilcisi direk hattından aradığı için gerektiğinde geri de arayabildim bir iki kere.:)
    Yine aradığım numarayı kaydettim. Umarım aramak gerekmez.

• Tesla’nın kw düşürmesinin menzile olan etkisinin teknik verilerini görebileceğimiz bir platform var mı? Normalde 300hp versiyon almanyada 455km wltp veriyorken, trdeki 218hp versiyon için de 455km wltp yazıyor, bu konuda öngörüsü olan var mı?

• Sol alttaki müzik bölümünü sola kaydırdığınızda menü içerisinden gözükmesi için tıkladıysanız o bölümün en sağında gözüküyor olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 22 Nisan 2024; 22:17:33 >
  • bkerem kullanıcısına yanıt
    Sağolun epeyi uğraşıp bulamamıştım iyi geceler

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Trip A B veya en aşağıda odemetreyi şürüş ekranında göster kutusunu işaretliyorum ancak görünmüyor

• İlginç,
    Bu sol alttaki müzik kısmını sola sürükleyince çıkan ekrandan bahsediyorsunuz değil mi?

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• bkerem kullanıcısına yanıt
    Evet, ben YouTube ta izledim ancak AC göstergesini sola çekildiğini zannetmiştim teşekkürler yarın denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Nisan 2024; 22:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F6694287A

Trip A B veya en aşağıda odemetreyi şürüş ekranında göster kutusunu işaretliyorum ancak görünmüyor
    Tamam şimdi oldu :)

Kaydırarak getirebilirsiniz.

Fiyat neden güncellensin ki dolar ya da euroda bir hareket yok

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• nesine N kullanıcısına yanıt

Bence herhalukarda menzile katkısı olur. Fizik kuralları değişmez güc azalirsa menzil artar.

Hocam çok hakim değilim ancak anlaşılan o ki elektrikliler bildiğimiz içten yanmalılar gibi değiller. 500 küsür hp olanda neredeyse benzer tüketime sahip , çok fark olmayacaktır.

• kaissersoza21 K kullanıcısına yanıt

Tam da hangi fizik kuralları geçerli olduğunu soruyor zaten.

Elektrikli araçlar içten yanmalı motorlar gibi değil. Beygir gücü arttığında tüketim artmıyor bilakis araç daha verimli hale geliyor. Motor ne kadar güçlü olursa aracı hareket ettirmesi o kadar kolay oluyor.Burada önemli olan kısım tork değeri. Örneğin 220KW 300 hp motor gücünde tork 450 NM olurken 160 KW 218 hp güce düşürüldüğünde Torku 430 NM oluyor. Yani aracı asıl ivmelendiren tork değeri pek değişmiyor. O yüzden menzil değerleri hemen hemen aynı kalıyor. Elektrikli araçta menzili arttıran şey beygir gücünden ziyade batarya kapasitesi. Bildiğim kadarıyla böyle.

• 
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.