Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hautbois
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 49 Misafir (12 Mobil) - 37 Masaüstü13 Mobil
5 sn
53.791
Cevap
1.389
Favori
3.577.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adım 1 ve 2 diye o hamleleri belirtmiştim zaten. İlk sipariş verenlere imtiyaz sağlanacak diyorsunuz. Hayaller ve gerçekler demeyiz inşallah.. Hayırlısı, yaşayıp göreceğiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla 6 aydır 10000TL iademi yapmadı. Envanterden başka araç aldığım halde. Her maile de en kısa sürede ödenecektir diye dönüyorlar.

50000 tl ile sipariş vereyim olmazsa iptal ederim diyenlere uyarı olsun :)

• oskywalker O kullanıcısına yanıt

Son derece haklısınız. Bence de yatırıma odaklanmaları lazım.

Umarım özellikle servis noktalarını genişletirler en kısa zamanda.

Şarj konusu bence ikincil bir mesele, çok sayıda firma zaten istasyon altyapısına katkıda bulunmaya çalışıyor, bu süreç içerisinde kendi kendine çözülecek bir konu bence.

FSD içinde devletin ve regülasyonların olduğu bir konu sanırım. Ama hala Tesla Shop aktif değil sanırım, ki bence şimdiye kadar çoktan devreye alınmış olmalıydı.

Belli satış rakamlarına ulaşırlarsa buralarda iyileştirmeler kaçınılmaz olur. Yada pazarı tamamen kaybederler. Bakalım zaman ne gösterecek...

• qazxi Q kullanıcısına yanıt
    vehiclesupportemea@tesla.com
    Buraya vın numaranızı belirterek mesaj gönderin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün bi hesap kitap yapıp sipariş verecektim teslimat ileri tarihe attı büyük ihtimal zam da gelir diye düşünüyorum. Olan bizim hayallere oldu yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 22 Nisan 2024; 14:45:48 >
  • TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nitroture N kullanıcısına yanıt

Teslimat Temmuz-Ağustos olarak mı bilgi verildi?

• disposable D kullanıcısına yanıt
    Sitesinde sipariş verme ekranında dün için haziran temmuz diyordu şu an temmuz ağustos yazısı var

• KnN.LmS kullanıcısına yanıt

Donanımı özellikle sordum, RWD da sadece ön sis farı olmayacak diyorlar.

• Şimdi bakıyorum da haber sitelerine çoğu “Tesla’dan zam” şeklinde manşetleri süslemişler ve hala haberlerde düzeltme yok. Ülkede normal çalışan işini doğru yapan kurum kalmadı. Ana akım medya dahi çoğu site troll habercilik peşinde. Yazık vallahi. Kendileri de fiyatlarda hata olduğunu biliyorlar elbet yada 2-3 bilen birine sorsalar öğrenecekler ama ne hacet? Yazık.

• disposable D kullanıcısına yanıt

çok kullanılan birşey değil sis farı (apaçiler bir tek havalı göründüğünü düşündüğü için sürekli açıyor) ama bu kadar para verip te olmaması, bilemedim.

• Wep te her şey normale dönmüş gözüküyor. Sıkıntı yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazxi Q kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş yazmıştı. Sert dille yazın mümkünse hukuki madde koyun. Hukuki yollarla mahkeme ve dosya masrafları mevcut ekonomik şartlarla faiziyle talep edeceğinizi belirtin. Hemen yatırırlar merak etmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Facebook gruplarında 8000 üstü sipariş var deniyor (teyitli bilgi değil).

Bize sıra gelmez. Geldiğinde de para yetmez.

Burası Türkiye.

Arkası olanlar el altından kendini ön sıraya attırıp kaymağını yemeye çalışacaktır.

Benim umudum sıfır şuan. Ama 50bin yansa da beklicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnN.LmS kullanıcısına yanıt

ne masal anlatıyorsun? emekliler tesla alamadıkları için derleniyorlar ha? TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

kimse ayda bin tane tesla alacak ciksi takmaz, kusura bakma.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Demek istediğimi iyi anlatamadım sanırım.

Zaten son seçimde oylar düştü ve sebepleri ortada. Şimdi kendilerine yeni kayıplar yaşatacak hareketler yapmazlar herhalde demek/ummak istemiştim.

Tesla alacak ciksleri takmaya takmaya ülkede doktor, mühendis kalmadı. Takmasınlar tabi!

• quote:

Orijinalden alıntı: ESER14

Facebook gruplarında 8000 üstü sipariş var deniyor (teyitli bilgi değil).

Bize sıra gelmez. Geldiğinde de para yetmez.

Burası Türkiye.

Arkası olanlar el altından kendini ön sıraya attırıp kaymağını yemeye çalışacaktır.

Benim umudum sıfır şuan. Ama 50bin yansa da beklicem.
    Sosyal medyada hiç bir şey göründüğü gibi olmaz.
    Geçen aya kadar aylık 80 adet satış rakamlarına ulaşan Tesla , birden geçen hafta itibariyle 8.000 adet görmesi çok ütopik grliyor bana. Birileri manipüle ediyor birşeyleri kesin.

Millet pusuda Tesla bekliyormuş haberimiz yok. Bu bekleyenlerin yarısı TOGG alırdı çoktan ihtiyaca yönelik alım yapıyorlarsa bence..

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    8000 rakamı inandırıcı değil. Geçen sene nisanda en cafcaflı dönemde bile 10bin sipariş almışlardı.

Sıra gelmez demeyin. Geçen sene eylül ayında 4700 adet teslimat yapmışlardı. Mayıs sonunda araçları teslim etmeye başlarlar *bence*

Arkası önü diye birşey yok. Ben sıralamada öne atlayan eden hiç duymadım. Burda da hiç bahsi geçmedi. Tamamen konfigürasyonla alakalı bir durum.

Bence ilk günlerde yazıldıysanız Haziranda teslim alırsınız. Bu araçları temmuza kadar yüzde 10 ötv’de tutarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 22 Nisan 2024; 15:44:22 >
  • Web sitesinde fiyat düzelmiş. İyi neyse tüm günü bekletmediler. Hayırlısı olsun. İnş bu fiyattan teslim ederler.

• 
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.