Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BoNsE , KEDJUU , aydancan , BoNsE , Fingolfin2
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (7 Mobil) - 23 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.797
Cevap
1.389
Favori
3.578.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teslimatlar Temmuz-Agustosa atti. Demek ki gecen yila donduk. Belli ki cok yuksek bir siparis aldilar. Simdi guncellediler. Heralde fiyatta guncellenir.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oaston kullanıcısına yanıt

Valla son seçimde olanlar ortada. Halkın sinir uçlarıyla bu kadar oynamaya gerek yok bence.

TOGG'a yeteri kadar zaman ve destek verildi, halkın parasını daha fazla birilerinin cebine koymaya gerek yok.

• Daha dün söylemiştim 1800 e tek motor mu 2.100-2.200 e lr yada p mi alınır diye. Bu ülkede bir şeyi ucuza buldun mu alacaksın, direkt. En küçük bir zamda 2.4 tl ye geleceğini de belirtmiştim. Bu arabayı almak isteyen 2.2 e sahibinden den ikinci elini alsın, çekilsin kenara. Yoksa hazirandan sonra lr 3.9 , performance 4.3 m tl olacak. 2.8 den aşağı ikinci elini vermezler artık.

Moral bozmak istemem ama tesla müşteri hizmetlerinin fiyatın düzeleceği beyanına pek inanmayın derim çünkü gerçekten geçen sene müşteri temsilcilerinin pek bir işe yaramadığını görmüştüm. Hayırlısı olsun. Burası türkiye, her şey bir anda değişir.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hevesini kırmak istemem dostum ama bu söylediğim tezin yürümesi için bir hamle de olabilir. Şu ortamda temmuz - ağustosa aynı dilimde ve fiyatta kalacağını polyanna bile düşünmez)) Sonuç olarak artık fiyatı eski seviyesine çekseler bile kimse sipariş vermeyecek. Ek siparişlerin önünü kestiler : adım 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçmiş olsun öncelikle, geçen sene bizim muhatap olduğumuz durumlar, derin nefes alıp düzelmesini bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Nisan 2024; 12:44:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

Hic dert etmiyorum. Bekleyip gorecegiz. En fazla 50k kaporayi iade ederler. Yani bence su an ustune konusulacak bir sey yok. Hayirlisi.. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Togg bastırdı böyle oldu

• KnN.LmS kullanıcısına yanıt
    Toggun nasıl ayakta tutulduğu ortada, çanakkale gibi savunulacağı da.. Maalesef durum bu

• 50k kaporayı iade etmiyorlar sanırım

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Bu fiyat burada kalırsa kesin müdahale olmuştur. Sistemsel hata da bana inandırıcı gelmiyor. O durumda da ben bu aracı iptal ederim ama gidip TOGG da almam. TOGG çok da beğendiğim destek vermek istediğim bir projeydi, son güncellemelerle imajını da düzeltiyordu ama böyle böyle insanı soğutuyorlar. Bekleyenlere bişey diyemem ama sitede fiyat böyle kaldığı sürece ben kesin fiyat beklemem. Araç eşleşmesi yapıldıktan sonra iadesi daha zor olacaktır. Şu aşamada ise iade etmemeleri resmen dolandırıcılık olur.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Aslında haklısınız ama yaşım 43 ve teknolojiden kopmamak, bunu da ev kulvarında en deneyimli markada yaşama fırsatını kaçırmamak istedim.

Aslında bu karar (bir arabaya bu kadar para verme fikri) bende de biraz strese yol açtı, sindirmeye çalışıyorum. Bakalım ne olacak.

Söz sözdür böyle yapılmasının özürü yok, geçen yıl 1.800e sıraya girdik 2.866 ödedim ikinci olarak ısmarladığım LRi iptal etmek zorunda kaldım kapora’yı üç ay sonra iade ettiler kısacası paranla rezil olmak

• Bireysellerin kaporaları yüzde 99 iade edilir fakat şirket üzerine oluşturulmuş siparişlerin kaporalarını iade etmemişlerdi. Gerçi şimdi 3-5 farklı yere kapora iade edilmeyecek diye yazmışlar ama sanmıyorum yapabileceklerini. Tabi eğer togg sıkıştırıp bunlara bu kararı aldırdıysa bunlarda gıcıklığına kaporayı iade etmeyip işi mahkeme sürecine taşıyabilirler.

• Bu kadar basit bir sorunu saatlerdir cozemeyip bu kadar insani stres ediyorlar resmen

• oaston kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bir bende kesinlikle öyle düşünüyorum içten yanmalıdan adapte Togg koruma hamleleri

• Hazan kullanıcısına yanıt
    Basit olsaydı çözerlerdi. Arkadaki olay pek basit değil gibi. Yani sıradan teknik bir hata değil gibi.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Listeyi düzeltmek dakikalık iş pazarlıklar sürüyor

• Ya bu adamlar geçen sene eylül ayında bir müşteriye performans fiyatına performans araç satıp, ikinci müşteriye long range fiyatına performance verdiler. Bunlara güvenmeyin, tesla müşteri hizmetleri en büyük fiyaskolardan bir tanesidir.

• Teslanın saçma sapan fiyat oynamaları Türkiye gibi bir ülkede eninde sonunda sonunu getirir demedi demeyin. Bir yandan milli araçın fiyatı tabiki korunmalı hele birde araç marka yeniyse iç piyasadan para kazanıp tutunacak. Bir Tesla sahibi olarak ülkemde her yerde Togg’dan geçilmesin özellikleri ithal araçlara göre daha iyi olsun isterim.
    Gelelim Tesla’ya dün 1800 dediğin aracı bugün 2600 yapıyorsun sistemsel hata diyorsun. Ne bu çocuk oyunu mu? Ülkede zaten ekonomik kriz var zenginininde orta gelirlininde bu aracı alabilecek her kesim için 1 lirası kıymetli. Marketten ekmek değilde araç satın aldığımızın farkına varırlar umarım.

• Beyler araç 55bin dolar, iyimser tahminle 5bin adet sipariş almış olsa 275 milyon dolar yapar. Yedirmezler...

• 
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.