Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: İsmail2190
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.482
Cevap
1.390
Favori
3.548.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz evvel Kilyos deniz kenarına geldim Levent Kilyos arasında dört Tesla ile karşılaştım, Tesla yaygınlaştıkça insanlar alışır bilinçsizce saldırmazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F20_116 F kullanıcısına yanıt
    Başın ağrıyor mu abi senin de diyorlar bana :)) Arveles içiyorum arabaya binince diyorum ben de. Delinin biri bi kuyuya taş attı bir milyon akıllı çıkaramıyor.

• Burası Kilyos otopark

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 12 Nisan 2024; 20:45:23 >
  • oaston kullanıcısına yanıt

Bende Çeşmeye geldim İstanbulda Bahçeşehirden.Sizden biraz daha hızlı gittim 120 130 arası, ara ara tabiiki yoğunluktan dur kalk , az yoğunlukta 80 90 oldu. Yokuş aşağı 140 150 lere imkan buldukça yüklendim. 167w/h ile vardım. Susurluk yasada 25 den 65 yaptım. Akhisar supercharger 27 ile girdim. Girdiğimde 5 araç vardı 181 kw ile başladı şarj. 80 e kadar şarj ettim , Çeşmeye 39 ile vardım. Akhisar’dan sonra biraz daha tempomu azalttım daha çok 100 120 gibi gittim. 15dk gibi trafik vardı hız 20 30 Lara düştü. Akhisar Çeşme arası 15.4 w / h yakmışım. Ve hiç yorulmadım. Kışa göre menzil inanılmaz arttı. Tek sıkıntı Oksijenlerde komedi gibi Zesler çok yetersiz. Hemen hemen hepsi doluydu. Bence yazın normal zamanlarda bile imkanı yok yetersiz. Akhisar’da tesla superchargerlarda iki Togg vardı.Elektrikli araç sayısı iyi arttı geçen seneye göre. Acilen bir tane Susurluk tarafına Tesla supercharger lazım .Tesla severlere İyi bayramlar ve iyi yolculuklar dilerim.

• Hic sasirmadim. Neyse ki hepsi bloklu. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  Trolle duvarlarla konusmasini tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum üyelerini bu lüzumsuz yazışmalarla meşgul ettiğim için özür dilerim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 17 Nisan 2024; 15:12:9 >
  • Bir kağıda Bimarhane yazıp arkadaşlara selam notunuzu ekleyip araç içinden notu fotolayıp paylaşın konu kapanır zaten. 2008 konusunda ben yapmıştım TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    İyi Akşamlar
    Sağolun yarın otoparka inince yaparım iyi fikir
    Selam notu önemli👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 17 Nisan 2024; 15:11:18 >
  • Gukidoki G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz şekilde yapınca çözüldü. Çok teşekkür ederim.

• Advt.Eyiol kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun iyi günlerde kullanın araca biniş ve inişlerde büyük rahatlık arkadaşın mesajını kopya edip saklayacağım ileride lazım olur diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 6 Nisan 2024; 22:32:13 >
  • Aklın yolu bir. Üçü de bende engelli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advt.Eyiol -- 6 Nisan 2024; 22:56:43 >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Yani ben de aynı kanaatteyim, ama kimseyi de eleştirmek istemiyorum. 500 beygir araba ile az yaksın tasarruf olsun diye hızı 110’a sabitlemek, 97 ile gitmek falan hiç bana göre değil. Arkadaş da sadece denemek için yapmıştır bence, sürekli öyle kullanan birinin Tesla alacağına ihtimal vermiyorum.

• avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Yıllık 40 bin TL araç vergisi ödeyip 100 kilometre hızla gitmek çok tezat bir durum. Dediğiniz gibi deneme amaçlı yapılmıştır yoksa mantıklı değil. Gidip togg alınıp ekonomi yapılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi sürekli bu şekilde sürülemez. Vakit olacak, ruh halin o gün sabır selamet olacak. :) Yalnız togg alınır ekonomi yapılır yorumunuza katılmıyorum. Çünkü batarya seviyeniz uygun değilse toggta olsa kısa hızlanmalar hariç her türlü hakkımızdan gelebilir. 😄

• Günaydın tesladaşlar. Bayram turum devam ediyor. Yol ve şarj tecrübelerini paylaşmaya devam edeceğim. Öncelikle konuyla ilgili takip ettiğim youtuberın komik ve düşündürücü bayram yolu shortsunu ekliyim

Volkan Akçayoutube
    Aman Benzinliler Görmesin😊 #tesla #elektrikliaraba #trafik
    https://www.youtube.com/shorts/LoMDIsEba_U?si=JzfJEu2dy7FKvkn0

Etme bulma dünyası mı diyelim artık bilemedim

Her neyse dün karşıyakadaki evimden urlaya geçtim. Bilmiyorum ama trugo yaygınlığı ve diğerlerine nazaran daha uygun fiyatı (7,99tl)ile ön tercihim oldu diyebilirim. Urla Sahnede yarım saatlik bir mola yine trugonun 180lik cihazında 22>>85 yaptım. Bu sefer 160kwla başlattı. Urla bölgesindeki shellerde de trugo var fakat fiyatları kazık (11,99tl) bilginize.. Bugün Kuşadasında rezlediğim uhd otele geçip bir süre tembellik yapacağım.
    Herkese şimdiden iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 7 Nisan 2024; 7:50:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.