Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1070. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: teragigabyte , Vierna
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.613
Cevap
1.387
Favori
3.559.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü araç uyku durumunda oluyor, her seferinde anında bağlansaydı ciddi pil kaybı olurdu diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt

Canlı kamera vb. açıksa genelde anında bağlanıyor.

Uyku modunda ise araç, dediğiniz gibi biraz süre alıyor...

• tyanik T kullanıcısına yanıt

Ben de şimdi baktım. Trugo eklenmiş ama ismi yazmıyor. Pleco (sanırım AC) hiç görünmüyor. Devletin uygulaması diye güvenmiştim ama bu işi de yarım yamalak yapmışlar demek ki.

• gokaykac kullanıcısına yanıt

aynı şekilde ben de merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gukidoki

Ben de şimdi baktım. Trugo eklenmiş ama ismi yazmıyor. Pleco (sanırım AC) hiç görünmüyor. Devletin uygulaması diye güvenmiştim ama bu işi de yarım yamalak yapmışlar demek ki.

Pleco DC idi hatırladığım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025Steven Peetersyoutube
    After 4.5 years of having been heavily restricted in AutoPilot and 2 years after the first DCAS regulations should have been approved, the GRVA has finally approved the DCAS regulation in its first iteration at the end of January 2024. This means that we will finally be able to get FSD beta here in Europe (and the other UNECE countries) in January 2025. Now, there are some really specific details in the regulations, so in this video I cover what exactly has been approved. Sadly, it is not all good news :-( ✅ Tesla referral code: https://ts.la/steven1007 ✅ Webshop: https://www.silver-lining.be/shop ✅ Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCcTqDP26hQVXQ93ahFftmEw/join ✅ ECAMM LIVE FREE TRIAL https://www.ecamm.com/mac/ecammlive/?fp_ref=steven70 I'm using Ecamm live software to do my livestreams and some of my video recordings. I also use it in my fulltime job to easily conduct webinars, online brown bag sessions and general branded training videos. It is by far the best and easiest livestreaming software out there!
    https://www.youtube.com/watch?v=Lb54Hgl4AbQ&t=1s

Fsd 2025 ocakta avrupaya geliyormuş. Fsd Beta 12. versiyon Amerikada mükemmel sonuçlar verdi. Yollarda çok az hata yaparak ilerliyor artık.Avrupada yaşayanlar bile sokakların şehiriçindeki darlığından dolayı pek ümitli değil. Bizde ise en büyük sorun kurallara uymayan sürücü ve yollardaki tümsek ve çukurlar olacaktır.Bakalım ne olacak?

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

fsd yi geçtim seviye 2 otonomu bile izmir otobanında ancak güvenip açarım ,istanbul içi sürekli birileri önüne atlıyor ne sinyal var ne birşey türkiye ek paket yazılım çıkarmaları lazım hindistan yolları betadan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 29 Ocak 2024; 10:20:9 >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Esasında otoban için ben çok sıkıntı yaşamadım , bazen gereksiz fren yaptığı oluyor ama uzun yolda gayet güzel. Şehiriçi maganda çok olduğu için bende aynı fikirdeyim. Hindistan fsd gelirse olur anca güzel tespit.TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Türkiye'de şeritten kaydırarak kullananlar da büyük sıkıntı. Tek geliş tek gidiş yolda karşıdan gelen aracın sürücü tarafı tekerleği bizim şeride sarkabiliyor, aracı biraz sağ tarafa yakın kullanmak isteyince şeritten ayrılma müdahale ediyor, direksiyon bizi şeride çekiyor. Bu durum beni tedirgin ettiği için şehirlerarası, otoban dışında kapatıyorum acil şeritten ayrılma asistanını. Keza çukurlardan da kaçmak sorun olabiliyor bu özellik açıkken. Hindistan ve Türkiye versiyonları kesinlikle gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Evet aracı kaydıranlardan dolayı o ani frenler oluyor genellikle.Özellikle tırlar kaydırdığında aracı anlık bir adrenalin yaşanıyor. Ama genel anlamda şerit ortalaması , direksiyon çevirmesi virajlarda çok iyi. Bende şerit değiştirmede var , uzuzn yolda gazla işim pek olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marksman84

Evet aracı kaydıranlardan dolayı o ani frenler oluyor genellikle.Özellikle tırlar kaydırdığında aracı anlık bir adrenalin yaşanıyor. Ama genel anlamda şerit ortalaması , direksiyon çevirmesi virajlarda çok iyi. Bende şerit değiştirmede var , uzuzn yolda gazla işim pek olmuyor.

Aynen; bende EAP’den oldukça memnunum.

Klimayı ayarlamak istediğimde ya da canlı kameraya bağlanmak istediğimde bağlantı kurulamadi deyip çoğu zaman üçüncü dördüncü kez denemek zorunda kalıyorum Bu da ciddi can sıkıcı oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Linkte anlatılmış tam olarak ne olacağı belli değil. 20 temmuz 2022 öncesi araçlarda sınırsız standart bağlantı var 9 ocak 2020 öncesi araçlarda da sınırsız premium bağlantı var. İlk kez biz yaşayacağız standart bağlantının süresi dolması olayını. Bununla ilgili tesla’nın açıklaması şu şekilde:
    “Standart Bağlantı olmadığında, hücresel veri veya üçüncü taraf lisansları kullananlar dahil bazı bağlantı özelliklerine erişim değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Değiştirilebilen bu Standart Bağlantı özellikleri şu anda haritalar, navigasyon, sesli komutlar ve daha fazlasını içerir”.
    https://www.tesla.com/tr_tr/support/connectivity

• Gruplarda paylaşılmış.

Araçları park ederken azami dikkat edin...

Kaldırırken nasıl kaldırılıyor, taşınırken nasıl taşınıyor belli değil...

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 29 Ocak 2024; 14:19:20 >
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Sahibi kimse onun adına çok üzüldüm. Bataryası ne hale gelmiştir kim bilir.

• vires kullanıcısına yanıt

Muhtemelen Starlink aboneliği getirecekler.

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Bu tip çekiciler lastikten kaldırıyor. Araç sahibi şanslıymış ki bu model denk gelmiş. Eski tip lastikten çekenler motoru hurdaya çevirir. Şakaya gelecek tarafı yok, park ederken gözden kaçırmamak gerekiyor, çekilme ihtimali varsa oradan uzaklaşmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bu tip çekiciler lastikten kaldırıyor. Araç sahibi şanslıymış ki bu model denk gelmiş. Eski tip lastikten çekenler motoru hurdaya çevirir. Şakaya gelecek tarafı yok, park ederken gözden kaçırmamak gerekiyor, çekilme ihtimali varsa oradan uzaklaşmak lazım.

Sol taraf neden havada acaba?

• Ankara-Niğde otobanını sormuştum firmalara; sadece Voltrun dönüş yaptı:

"Bu yönde bir çalışmamız mevcuttur. Görüşmeler sağlandı. Başka firmalarında çalışmalarının mevcut olduğunuz biliyoruz. Voltrun olarak şu an için net bir tarih veremiyoruz. Umarız en kısa sürede kurulum yapabiliriz."

• 
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.