< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1072. sayfa)

-
-
Son gucelleme ile sorun kalmadi saniyordum.
Gecen gun uzun yol yaptim ve silecekler halen cok kotu.
Bosch bayisinden almistim. Orjinal urundu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir otoyolu O320 İzmir yönü supercharger devreye girmiş, umarım devamı hızlıca gelir.
-
Arkadaşlar tarayıcıda video tam ekran nasıl yapıyorduk ? Solda araç menüsü gitmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.fullscreentesla.com
Bu linki tarayıcıda mı acıyoruz ?
Tamam cozdum olayı iyi oldu bu tesekkurler
Birde kapı kitleme sesini değiştirdiniz mi onada bir el atalım
Tarayıcıda arama fullscreentesla die aratın çıkan sayfayı gavorileyin ana ekrana sabitler zaten. Bu siteden beinconnect blutv gibi siteleride ekelyebiliyorsunuz. Tam ekran maç zevki süper oluyor
Silecekler hala düzgün çalışmıyor.
Sensörden yapilan tasarruf, araç başına 10 dolarmiş.
Bu eziyetin karşılığı 300TL yani.
Aynı şey park sensörleri için de geçerli.
Yazık.
ınsideevs
Why Are Tesla’s Automatic Wipers Such Garbage? InsideEVs Investigates.https://insideevs.com/features/706288/tesla-auto-wiper-problem-musk/
Bu haberin icerisinde yer alan Reddit basligini acan benim
Biraz ortaligi karistirdim. Birileri bunu yapmadan Tesla hizlandirmayacak sureci.
reddit
From the TeslaLounge community on Reddithttps://www.reddit.com/r/TeslaLounge/comments/19f5pmi/tesla_should_prioritise_the_automatic_wiper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 31 Ocak 2024; 9:31:18 >
Gündeme getirmedikçe kimse sesini çıkarmıyor.
Aynu durum carpisma önleme sistemi icin de gecerli.
Acikcasi benim icin teslayi farklı kilan bir ozellik kalmadi.
Devlet baba sağolsun, 6 ay gecmeden arabayi sattirmiyor.
Dolsun satacagim.
silecekleri manuel kullanıyorum önceki versiyonda kuru güneşli havada sıklıkla çalışan şimdi bol yağmurda duruyor ve çok az çalışıyor. yazılım ustası boş bari parayla sensör taktırtın serviste parasını biz verelim!!!
-
Bireyselde 6 ay ve KM sınırı söz konusu değil. Galerici değilseniz satabilirsiniz. Bazı noterler işbilmezlik nedeniyle işlemi yapmak istemiyor olsa da olması gerektiği haliyle işlemi yapanlar mevcut.
-
Sahibinden.com ilanimi kabul etmiyor.
Eylul 2023te aldigimi yazmistim. Deneyeyim tekrar. Tesekkurler.
Ben arabadan aşırı memnunum.
Geçtiğimiz hafta Ist-Eskişehir git gel yaptım. 5-10 derece hatta cogunlukla 0-5 derece havada klima ısıtma açık 178 ortalama ile gidip geldim. Hızım ortalama 125'di. Daha ne olsun.
Servisten de çok memnunum.
Iki tane can sıkıcı konu var. Birincisi silecekler ikincisi ise yağmurlu havada korna sesinin azalması.
Son gelen park asistanı sayesinde park sensörüne de ihtiyaç duymuyorum.
Bunlar çözülebilir konular. Tesla önceliklendirir ise çözülür, keyfimiz yerine gelir.
-
sileceğin saçma sapan çalışma sorunu son güncelleme sonrası bende bitti. ancak camda bolca kılcal çizikler oluşmuş. güneş karşıdan vurunca bariz belli oluyor ve rahatsız ediyor
-
Aynı sizin gibi düşünüyorum. Silecekler için de paramızla taktırmamızı sağlasalar hiç olmazsa.
Park asistanı çok güzel, alıştıkça daha çok seviyorum.
Bir de supercharger olayında Tesla hızlı davranmalı. Çok geç kaldılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son seyahatimde supercharger eksikliği hissetmedim.
Trugo cihazlar çok kaliteli ve aşırı hızlı yayılıyorlar. Lixhium'da ZES, Tesla ve Trugo filtreliyorum ve sadece o istasyonlarda sarj ediyorum. Diğerlerine güven olmuyor.
Dolayısıyla supercharger olmasa da olur. Yeter ki güvenilir ve kaliteli ekipman kullanan firmaların sayısı artsın.
Rakipler ZES gibi autocharge özelliğini de koyarlar ise Supercharger ın tek artısı Tesla'nın navigasyonda planlama yapabiliyor olması kalacak....
Bu ay itibariyle de herkes hızlandı. Bayrama kadar otobanlarda ihtiyacı karşılayacak kadar cihaz olur diye düşünüyorum.
-
Silecekler son güncelleme ile ilginç bir hal aldı. Yağmurda önce iyi gibi başlıyor bir süre sonra yetersiz kalıyor elle takviye yapıyorum. 10-15dk sonra eskisi gibi hiç durmuyor. Özellikle yağmur artıp hızlıya geçince artık geri dönüşü olmuyor gibi.. Tekrar manuele almak zorunda kalıyorsun. Eskiye nazaran bir tık iyi ama çok az yağmurda ve yoğun yağmurda sapıtmaya başlıyor. Sanki uç noktalara biraz daha trim yapılması lazım gibi.. Umarım çözerler zira böyle bir araçta gerçekten can sıkıcı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X