< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1010. sayfa)

-
-
Anladım hocam, teşekkürler. Şehirlerarası yolculuk yapmadıkça AC şarj bile olsa %80 üzerine çıkmamak en temizi. Hemen hemen haftada 1 şarj yetiyor bana zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi ikametinde şarj imkanı olanlar için yüzdenin pek önemi olmuyor da benim gibi kamusal istasyonlarda şarj ederek yürütenler için aracı devamlı belirli bir dolulukta tutmak gerekiyor. %50 altında tutmak işime gelmiyor açıkçası araç plansız gerekebileceği için. Şarj %30 altına düşünce de istasyon stresi başlayabiliyor.
Otopilotu kandırıyorlar ağırlık koyarak, böylece elinizi koymak gerekmiyor. Benim önerim sol elinizi direksiyonun boşluk yerine yaslar gibi koyarak sürün. Hem eliniz direksiyonda bir ağırlık istemez hemde acil bir durum ve otopilot saçmalamasına hazırlıklı olursunuz. Ben bir kaç defa iyi ki elim direksiyondaymış dedim. Ağırlık vs otopilot kandırıcı şeyler kazaya davetiye çıkarıyor. Türkiye gibi kuralsız ülkelere extra dikkat arkadaşlar. Herkese güvenli sürüşler dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 16 A yerine 13A kullanıyorum . ideal olan hangisi acaba
Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam.Özel trafom var.İş yerime wallconnector kurdum. Tesise giden ana hattan direkt aldım o hatta 5.5kw lık hidrafor var o çalıştıkça da oluyor. O motoru kapatınca nispeten daha az oluyor ama yine oluyor. Elektrikçiler sorunu bulamadı. Acaba araçta mı sorun var diye başka yerde ac de şarj ettim. 1 saat boyunca izledim bir kere kesti anlık olarak. Ama benim iş yerinde 5-10 dakikada bir kesin oluyor. Bütün makineleri herşeyi kapattım tek aracı şarj ediyorum yine oluyor. Bizde çözemedik eğer bir çözüm bulursanız buraya yazın lütfen ben bulursam bende yazarım.
Türk’e güvenlik önlemi al geri çekil 🤦♂️ ağırlık koymak ne Allah aşkına Otopilota o kadar güvenilir mi burası Türkiye ya.
Bende de görseldeki kesintiler oluyor wallbox olmasına rağmen ama anında geri başladığı için dert etmemiştim bir sorunun habercisi mi acaba?
-
Bendede oluyor sıkıntı olmaz inş
https://www.fullscreentesla.com/ bu linki favorilere kaydedin. Araç park modunda iken full ekran yapabilirsiniz.
Otoparka Tesla wall connector’ü kurdurdum. Uygulamadan da ekledim. Şarj 30’lara düşünce bağlıyorum. Planlayıcıyı da saat 22:15’e ayarladım. 80’e kadar şarj’ı da sabitledim. Kafam rahat. Muazzam keyifli. 10-11kw şarjı da alıyorum mis gibi. Fosil yakıt kullananlara hayatta başarılar diliyorum :)
Yeni araç kilitleme sesi :))
x (formerly twitter)
Nic Cruz Patane (@niccruzpatane) on Xhttps://twitter.com/niccruzpatane/status/1735869419887157690?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hahah .aşşak geçiyorlar resmen. Korna yağmurda ötmüyor aloooo
Hocam dili Türkçe yapın düzelir….. yok tabi bu her zaman olmuyor 😊
Ahahahaha :) Kornası yağmurda ötmeyen araba dünyada 2 milyondan fazla satıyor
Aynen, ben de cok tereddutlu yaklasiyorum ..
-
Ben de bugun cocuklara bir tur attirdim, onlar da teyit etti :), arkasi cok genis baba dediler :):
-
Gayet mantikli bir dusunce. Bana soylenen 8 yilda %30 dan fazla performans kaybi olursa, bataryayi garantiden degistiriyoruz seklinde, dogru mi?
-
Kaca mal oldu hocam ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X