Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1011. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GoldPunch
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 30 Misafir (16 Mobil) - 14 Masaüstü17 Mobil
5 sn
53.941
Cevap
1.389
Favori
3.591.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dil ayarlari nerde ?

• metintintin M kullanıcısına yanıt
    Uefanın çekilişi ay sonunda olucak ona başvursaydınız keşke euro2016 da çekilişten çıkmıştı bana bakalım bundan çıkacak mı. Aslında değişik bi challange olabilir şöyle italya üzerinden isviçre fln

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozansway O kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi rota çizdiniz acaba. Ablamlar gelirken bulgaristan hırvatistan slovenya avusturya üzerinde geliyorlardı

• Merhaba arkadaşlar . Evde mavi adaptör ile şarj etmek için kablo çektirdim.

Sayaç monofaze.
    40a kaçak akım ve 40a sigorta ile 3x32A priz taktırdım .
    3x6 kablo ile çektiler tesisatı(40mt)

Ancak sistemden kontrol ettiğimde 220voltu yakalayamıyorum. Sayaçtan kontrol ettiğimizde 200-203 arası çıkıyor, araçta da 195 205 arasında çıkıyor. Amper genelde 32 oluyor ama voltaj düştüğünde 24 25’e kadar düşüyor o da. Bu problem yaratan bir durum olur mu şarj hızının düşmesi dışında ?

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnaktolga -- 17 Aralık 2023; 11:55:21 >

Proje, pano, 38m kablo, işçilik vs 25 lira, wall connector 21 lira toplam 46’yı buldu hocam.

• daselator D kullanıcısına yanıt

Basvurdum, hem yarifinale hem finale. Ilk cekiliste cikmadi, ikincisine de katildim bakalim:

• Çok can yakar bu araba
    Direk model y’ye rakip olmuş
    Jilet gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihanair kullanıcısına yanıt

Ben de çok beğendim ama çin ek vergileri nedeniyle sıkıntılı. Bu araç tipi böyleyken güçsüz alınmaz, alt versiyonları alınca 378 Kw lık LR'in rakibi olamaz. Üst versiyon 4x4 Excellence, 87 kWh batarya, 602 km menzil, 380 kW güç görünüyor. Bunun da fiyatı Çin'de $35k olarak açıklanmış. Bizde vergilerle 3 mio TL sınırına varır sanki. Bugünün alım gücüyle de 3 mio TL BYD'ye kaç kişi verir bilemiyorum. Sanki Kia EV6 gibi olur akıbeti.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Taklitler, asılları yaşatır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen batarya kapasitesinin %70 altına düşerse değiştiriyorlar. İlk kullanıcıları pek görmez zaten 8 sene garanti sonunu o zamana çoğu kişi yeniler aracını.

• altugbank kullanıcısına yanıt

Navigasyona, yol calismalari, radar vs .. ozellikleri de geliyor sanirim:

Evet öyleymiş. Yeni yan kameralar da eklenmiş

• vires kullanıcısına yanıt

Çoğu kullanıcı da %90 pil kapasitesi altını görmez zaten. Araç çok hızlı bir şekilde %5 kadar pil kapasitesini ilk sene kaybediyor. Ancak, sonraki 10 senede toplam kayıp %5 ile %10 arasında değişiyor. Dolayısıyla, büyük çoğunluk 10 sene kullanırsa %85 ile %90 arası bir pil kapasitesiyle araçlarını kullanmaya devam eder.

• bazen aracı kullanırken sizde de sol direk kamerası devre dışı gibi uyarı geldiği oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunatek

bazen aracı kullanırken sizde de sol direk kamerası devre dışı gibi uyarı geldiği oluyor mu ?
    Hiç olmadı şu ana kadar.

• daselator D kullanıcısına yanıt
    Benimde bu yaz çocuklarla MY ile Yunanistan üzerinden gemi ile italya. Uzunca bir italya turu sonrası geze geze yukarı Norveç’e kadar gidip geri dönme planım var.

• bosnaktolga B kullanıcısına yanıt

voltaj düşünce daha fazla akım çekilir kablo ısınır... ama tesla bunu anlayıp çekeceği akımı otomatik düşürdüğünden bir sorun olmaz.

kablonun ucunda akıllı bir cihaz olduğunda durum böyle ama mesela o kablonun ucunda basit bir resistanslı ısıtıcı soba olsaydı elektrik kablosu aşırı ısınırdı. evlerde yangınlar böyle çıkıyor maalesef.

sayaçtaki voltajınız çok düşük. dağıtım şirketine çağrı açın baksınlar bence. normalde 230-235V görmeniz lazım sayaçta.

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Çok karanlık yollarda birkaç kez başıma geldi

• yavuzg Y kullanıcısına yanıt
    Bilgim olduğu kadar ben de 220 230 arası görürüm diye düşünüyordum . Ama böyle görünce şaşırdım . Yaklaşık 6 senedir bir problem yaşamadık aslında elektrik ile ilgili. Yüksek akımlı cihazlar kullandık zaman zaman . Bir kaç gün deneyeceğim . Eğer böyle devam ederse uedaş ile iletişime geçerim.

• tunatek kullanıcısına yanıt

Gölge düştüğünde veya kirli olduğunda uyarı veriyor ama çalışmaya devam ediyor. Aracın konumu değişince normale dönüyor.

• 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.