Şimdi Ara

TESLA MODEL Y JUNİPER - KAZA DENEYİMİ -GÜNCELLEME 19.10.2025

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11.09.2025 : İntercirty Ankara Servise gildi - Parça Listesi Çıkarıldı (Parça listesi konu içine eklendi)

13.09.2025 : Parça siparişleri geçildi

..... Gelişmeler eklenecek

Merhaalar 29 Haziranda Teslim aldığım Tesla Model Y Jüniper aracım ile Afyonkarahisarda benzinlikte park halinde dururken Mermer Yüklü Tırın arkadan çarpması sonucu kaza yaptım.

Kazayı Afyonda yaptım(Afyonda yaşıyorum).Kaza esnasında aracın içindeydim.Tartım için Petrolün içinde olan kantar a çıkan tır iniş yerinden değil çıkış yerinden geri geri inmeye çalışınca aracıma çarptı.Tırın sahibi firmanın yetkilisi geldi (içinde bulunduğum petrol aynı zamanda tırında sahibiymiş).Resimlerimizi çektik.Tutanaklarımızı tuttuk. Yaptırın aracınızı hata bizde çıkarsa sigortamız karşılar dediler.

Kavga,dövüş,hırgür ile hiç alakam olmadığı için soğukkanlı bir şekiilde sadece ayak üstü konuştuk , tutanak tuttuk , su ısmarladılar içtik.Tutanağa geri geri gelirken park galindeki araca çarptım diye şoför açıkca yazdı.Sigortacımın söylediğine göre bu ibare ve video ile %100 karşı taraf suçlu çıkar dedi.30 dk sonra dağıldık =)

Teslayı aradım aynı gün.Bana kaporta servisi olarak Muğla,İstanbul ve Ankarayı önerdiler.Ankarayı tercih ettim. Ankarada 2 servis numarası paylaştılar. İkisinide google dan arattım ve yorumlara göre İntercity Ankara servisini seçtim.Diğer servisin puanları düşüktü.İnterciry de ise çok fazla olumlu yorum vardı.Özellikle Hasar bölümünde Emre Bey için çok fazla yorum vardı.Direk Emre Beyi aradım.Ankaraya davet etti.Kazadan 2 gün sonra Ankaraya gittim.Servis parça listesi çıkardı.Aracı geri teslim ettiler.Parça gelince arayacağız bırakacaksınız dediler.Yani parça gelince dosyayı açacağız dediiler.Aracı onarım için çağırdığımızda kaskonuzdan yedek araç tahsis ediliir , onarım bitince yedek aracı geri verir , kendi aracınızı alıp dönersiniz dediler.

Peki tecrübelerinize göre bu aracın parçası kaç güne gelir dedim , parçalar istanbul depodan geliyor, size çok benzer bir kazada parçalar 3-4 günde geldi , spesifik bir durum olmazsa 10 gün ama eminde olamıyoruz bazen çok saçma bir parça ellerinde olmadığı için süreyi uzatıyor dedi.

Şimdi yukarda yazdımya İntercity Emre için google da çok güzel yorumlar vardı diye , sağ olsun benimlede harika ilgilendi gittiğimde ama servisten ayrılıp Afyon a dönünce bir daha Emre beyden haber alamadım =) 3 gün telefonla ulaşamadık , Whatsapp dan yazdım ses yok. En son Çarşamba akşamı bana (Ziyaretten 5 Gün sonra) parça sipariş ekranının görselini attı.Resimlere ekledim.Tahmini teslim tarihlere bakacak olursak pekte 10-15 güne araç hallolacak gibi durmuyor..100K lık bir parça çıkmış ortaya , daha işçilik yok bu işin içinde.Sanırım 150k tramer işlenecek araca bu işin sonunda.

Çok büyük bir taleple son 6 ayda Türkiyede satış rekoru kırarak satış yapan teslanın olası bir kazada tamir sürecini paylaşmak için açtım konuyu.Şu ana kadar kötü bir tecrübem yok ama iyi bir tecrübemde yok. Konuyu güncelleyip sizlerle süreci paylaşacağım artık sizlerle karar veririz filmin sonu iyimi bitti kötü mü bitti diye ... 

Sorusu olan varsa yazabilir herzaman ,hayatımdaki ilk kaza bu.dikkat etmem gereken şeyler içinde uyarırsanız çok memnun olurum.Gelişmeleri paylaşacağım.

Parça Listesi , Servis Kaydı:

Kaza videosu :

Kaza sonrası fotoğraflar:

CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |

• geçmiş olsun sıkıntısız bir süreç olur umarım.

Teşekkürler , Sıkıntısız geçmesini umuyorum =)

CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |
  • Geçmiş olsun, canınız sağolsun, gelişmeler için takipteyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun banada hiç hatam yokken adam karşı çeritten telefoma bakarak önden vurdu…
    Ön tampon termini 2 aralık . Çok büyük saçmalık hiç bir suçum yokken 7 hafta arabasızım. Radyatör yamuk duruyor alırsanız sizin riskiniz dediler almadım aracı mecbur. Saçmalık ya bi kazada 2. Ay araç yok .

Orijinalden alıntı: STumhaM

gecmiş olsun.geri geri gelirken hiç mi aynaya bakmadi?
    Hocam bırak aynaya bakmayı,adam vuruyor ve hala gelmeye devam ediyor , vurduğunun farkında bile değil. Kör noktasında da değilim.Benzinlikteki kişiler bağırıyor şoföre dur diye , hala geliyor... malesef böyle birisine denk geldim :(

Hatta inince şunu dedim , birisini etzsen haberin olmayacak.insanda olabilirdi o an orada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin cılkı çıktı. Ölü bir değil ki ağlayasın, deli bir değil ki bağlayasın...

Geçmiş osun.

http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü
  • Geçmiş olsun hocam, üzücü ve talihsiz bir kaza olmuş. Konuyu güncelleriğiniz zaman 2. ve 3. tarihlerdeki 09'ları 10 olarak değiştirirseniz iyi olur.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.