|
Yeni Tesla Model Y Performance tanıtıldı: İşte Türkiye fiyatı
-
-
ne dedi ne dedi la 4.5 milyona kim alır tezla yı :D
-
Süper spor araç kadar güçlü muadili araçlar en az 8 9 milyon. Hastasına gider 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gösterge ekranı ve sinyal kolu halen yok mu?
_____________________________ -
Porshe Taycan performansına yakın bir performansı var ve aile arabası.
-
Hahahaaha Mercedes olsan anlarım da Teslasın ve istediğin fiyata bak. BYD gibi olacak bunların sonu. Ne servis, ne şarj istasyonu yatırımları var. Sembolik yerlerde açıp biraktilar.
başkan saçmalamayalım o paraya sıfır GLC var glb var C var E var 5 serisi a6 vs suv sedan ne ararsan var ya tesla onların tırnağı da edemez yani kusura bakmasın ister fosil ister hibrit ister elektrikli hele ki summon ve kendi kendine sürüş bile yok TR de. o zaman ne manası var ki
GLC fiyatından haberin var mı hocam? 6 milyondan başlıyor. C 5.3milyon, E 7milyon :) Tesla fiyatına ancak GLB alırsınız, onun da iç hacmi Tesla kadar yok, performansının hiç alakası bile yok. 0-100'u 9.1 sn
4.5 milyona bu performansta ve kullanım alanında hangi araç var hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Ağustos 2025; 11:2:45 >_____________________________ -
Bu kadar güçlü motorlu arabaların satışına sınırlama getirilmesi lazım. Parayı bastıran alıyor ondan sonra arabayı kontrol edemeyip sağa sola çarpıp birlerinin veya kendisinin ölümüne sebep oluyor. En azından bu tür araçları sürenler için ileri sürüş tekniği eğitimi şartı getirilmesi lazım. 0 dan 100 e 3.5 saniyede çıkmasına ne gerek var bir arabanın eğer yarış arabası değilse. Bu arabayla yarış mı yapacaksın yoksa bir yerden bir yere mi gideceksin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 29 Ağustos 2025; 11:23:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım o zaman Tüm spor otomobiller için eğitim verilmesi gerekiyor. Kendine şoförlüğüne güvenen alıyor bu araçları. Senin bu söyleminle sanki tüm kazaları 0-100’ü 3,5 saniyelik araçlar ile yapıyorlar, hiç 1,0 3 silindirli clioların kazası hemde ölümcül kazası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sadece Tesla için söylemedim. Tüm spor arabalar için gerekiyor bence aynısı. Ama özellikle elektrik motoru olan araçlarda durum daha farklı. Benzinli veya dizel motora sahip bir araçta gaza bastığında bütün tork bir anda tekerleklere yansımıyor. Motor devri yavaş yavaş artıyor. Ama elektrik motorunda tüm tork tekerleklere anında yansıyor. Aniden gaza basarsan elektrikli araba daha kolay kontrolden çıkabiliyor. Hele bir de 0dan 100e 3 saniyede çıkarım diye yarışa girip motor gücünü iyice abartan elektrikli arabalar daha büyük risk. Tesla şöyle kaza yaptı yandı haberlerinde hep batarya risk gibi algılanıyor ama asıl risk yüksek tork ve buna bağlı olarak acemi sürücülerin arabalarını kontrol edememesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 29 Ağustos 2025; 14:30:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir elektrikli araç kullanıyorum. Kullandığım araç 400 beygirlik. Elektrikli araçları kullanmakta tıpkı fosillerdeki gibidir yani gaza her dokunduğunuz an 0’dan 100’e çıkma durumu pedala uyguladığınız kuvvetle alakalıdır. Tekrardan söylüyorum normal insanlar yani hızla işi olmayanlar kalkıpta 400-500-600-700 beygirlik araçları almıyorlar he alanlarda nerede nasıl basacaklarını biliyorlardır. İstisnalar kaideyi bozmaz dünyanın en hızlı aracıda en yavaş aracıda kaza yapabilir.
O paralara saydığın araçlardan sadece Mercedes glb alabilirsin. Ayrıca daydığın araçlardan bence çok daha üstün bir araç tesla performans
Aynen aynen...
Alıntı
metni:3.999 lira taksitle değil mi? -Evet -İyi 4.000 olsa nasıl öderiz!?
Kemal Sunal FilmleriyoutubeKılıbık - Ayda 3999 Liracık Taksitle! Kemal Sunal En Komik Sahne ve Replikleri 😂 En güzel Kemal Sunal filmlerini izlemek için Abone Ol: 👉https://bit.ly/2OnaA3d Filmin Konusu: Namlı bir kabadayıya benzetilen ve bundan yararlanarak çeşitli olaylar içine giren iki çocuk babası bir adamın öyküsü. Yönetmen: Uğur İnan Oyuncular: Kemal Sunal, Sümer Tilmaç, Ali Şen, Nevra Serezli, Yadigar Ejder Tür: Dram, Komedi Yıl: 1983 #kemalsunal #Kılıbıkhttps://www.youtube.com/watch?v=sXwT5X4xv6E&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 29 Ağustos 2025; 15:22:32 >_____________________________ -
Saçmalamayalım ile sonraki yazılanlar arasında ki tezat inanılmaz.
Geçin o işleri bayi ve site saçmalıkları ortada millet bilgisayarda yatıp kalkıyor sarı sitede ne arabalar var tesla fiyatı iyiyse iyi yoksa değil yani en azından bence
Ben de plug-in hibrit araç kullanıyorum. Sadece elektrik motoruyla (arkadan itiş) gittiğimde yol tutuş ciddi şekilde düşüyor. Hem elektrik hem benzin motoru devredeyken (4 çeker oluyor bu durumda) yol tutuş ciddi şekilde artıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sarı siteye girdim fiyatı 4.5 milyon ₺ yapıp yeni araçlara bakmaya çalıştım, genellikle 320i, 420, A5 45tfsi, i5 gibi araçlarla karşılaştım ama bu araç onlardan çok daha hızlı böyle araçlarla kıyaslamamak lazım. Tam olarak ne ile neyi kıyaslamam lazım çözemedim. Aynı paraya yerine alacağınız benzer veya yakın performans , teknoloji ve hacim sunan araçlar nelerdir ?
Bu Tesla model Y lerde siyah iç trim seçeneği var mı dostlar herhangi bir versiyonununda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söz Tesla Alacak param olursa.Tüp taktıracam..Elin Maskı kızmassa.
|
GLC fiyatından haberin var mı hocam? 6 milyondan başlıyor. C 5.3milyon, E 7milyon :) Tesla fiyatına ancak GLB alırsınız, onun da iç hacmi Tesla kadar yok, performansının hiç alakası bile yok. 0-100'u 9.1 sn 4.5 milyona bu performansta ve kullanım alanında hangi araç var hocam? |
|
Süper spor araç kadar güçlü muadili araçlar en az 8 9 milyon. Hastasına gider 😉
|
|
Hahahaaha Mercedes olsan anlarım da Teslasın ve istediğin fiyata bak. BYD gibi olacak bunların sonu. Ne servis, ne şarj istasyonu yatırımları var. Sembolik yerlerde açıp biraktilar.
|
|
Porshe Taycan performansına yakın bir performansı var ve aile arabası.
|
|
ne dedi ne dedi la 4.5 milyona kim alır tezla yı :D
|
Benzer içerikler
- whatsapp"a giremiyorum neden
- instagram telefon numarası
- youtubeden video nasil indirilir
- grup isimleri
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı