Şimdi Ara

Tesla'dan kovulan teknisyen konuştu: Otopilot güvenli değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla'dan kovulan teknisyen konuştu: Otopilot güvenli değil
    Eski bir Tesla çalışanı BBC'ye yaptığı açıklamada, şirketin sürücüsüz araçlarına güç veren teknolojinin halka açık yollarda kullanılacak kadar güvenli olmadığına inandığını söyledi.



    Ayrıca Bkz.Cybertruck, Tesla'nın değerini 1 trilyon dolara çıkarabilir



    Tesla'da servis teknisyeni olarak çalışan Lukasz Krupski, otomatik pilot yazılımının kullanımının güvenliği konusundaki endişelerini dile getirdikten sonra işten çıkarıldığını söyledi. Daha sonra birkaç kaza raporunu ve Tesla'nın iç yazışmalarını Alman ekonomi gazetesi Handelsblatt ile paylaşarak şirketin yapay zekasındaki iddia edilen kusurlarla ilgili endişelerini dile getirdi.



    Donanım ve yazılım hazır değil



    Lukasz Krupski bu önemli konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda: "Donanım ve yazılımın hazır olduğunu düşünmüyorum. Bu hepimizi ilgilendiren bir durum, çünkü kamuya açık yollarda testler yapıyoruz. Bir Tesla'nız olmasa bile sizi etkiliyor, çünkü çocuklarınız hala kaldırımda yürüyor." ifadelerini kullandı.



    Tesla'dan kovulan teknisyen konuştu: Otopilot güvenli değil
    Krupski ayrıca Tesla'da çalışmanın sağlığını etkilediğini açıklayarak, "Bazen geceleri zor uyuyorum." dedi. Öte yandan Tesla'nın sürüş yardımı özelliği, ABD Adalet Bakanlığı ve Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresi de dahil olmak üzere çeşitli kurumlar tarafından soruşturma altında.



    Tesla, eski çalışanı Krupski'nin iddialarına doğrudan yanıt vermemiş olsa da, şirketin patronu Elon Musk, Cumartesi günü sosyal platformu X'te (eski adıyla Twitter) şöyle bir gönderi paylaşmıştı: "Tesla, gerçek dünyadaki açık ara en iyi yapay zekaya sahip."







    Kaynak:https://www.bbc.com/news/technology-67591311







  • artık sen de şu akp sevdasını bırak be kardeşim. sen sanıyor musun erdoğan abdye ve batıya düşman? bop eşbaşkanı birisi batıya gık diyemez. kapalı kapılar ardında her türlü anlaşmaya, emre evet der. israile harıl harıl ticari gemiler çalışıyor. bunların arasında burak erdoğanın gemicikleri de var. sen ve senin gibi saflar sokaklara protesto ediyoruz diye cola dökerken, adamlar israile mal satmaya, malları nakletmeye devam ediyor. asıl sen bunları görmeyecek kadar körsün.

  • Partiden kovulan eski partisini, işten kovulan eski patron ve işini, Okuldan atılan Müdür ve Öğretmenleri, eşinden boşanan eski eşini kötüler. Gayet normal bir durum.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    haklısın ama kimse yoğurdum ekşi demez. yani maaş alanlar ve Patronlar ürünleri kötüler mi?

  • Güvenli değil dediği sistemi kullanarak, yolda sevişerek giden insanlar var. Kazalar veya yolların durumu, böyle genellenerek oldu bittiye getirilecek bir konu değil. Bu tür haberlerin magazin haberinden farkı yok.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    peki abd gibi bir ülkede bunu yaptı diye adamı vatan haini ilan ederler mi? benzer bir durum togg'da olsa, togg'dan kovulan teknisyen konuşsa adamı vatan haini ilan ederler, yedi sülalesini ifşa ederlerdi.

  • Ne yapacağız şimdi, işten kovulduğu için kuyruk acısı olan ve otonom sürüşle ilgili bir pozisyonda değil, basit bir servis teknisyeni olarak çalışan birine mi güveneceğiz?

  • Sonuçta bu bir AI ürünü. Başta kusurla çalışsa da zamanla gerçek verilerle destekleneceği için gittikçe güvenli hale gelecektir. Olur da kaza olursa şirket ciddi tazminatlar ödeyecek. Şirket bunu göze alıyorsa ürününe güveniyor demektir. Bence belirli testleri geçiyorsa izin vermek lazım. Gelecek bu çünkü. Kaçmanın manası yok.

  • işten kovulana göre patronuve müdürü işten ayrılan işçi de patrona göre beceriksizdir. eski eş eski sevgili. eski olan işe yaramazdır. benim de işimi gördü emeğide geçti demez kimse.
    güzel konusacak değilid ya. kovmuşlar adamı. mükemmeldi dese onun sözüne göre mi gidip alacaktı herkes.

  • Yazıyı okurken .... yanığı kokusu geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Artık şu batı sevdasını bırakın bakın çoluk çocuk demeden öldürüyorlar birde onların hak hukuk edebiyatına inanacak kadar körsünüz sağırsınız.

  • joven kullanıcısına yanıt

    artık sen de şu akp sevdasını bırak be kardeşim. sen sanıyor musun erdoğan abdye ve batıya düşman? bop eşbaşkanı birisi batıya gık diyemez. kapalı kapılar ardında her türlü anlaşmaya, emre evet der. israile harıl harıl ticari gemiler çalışıyor. bunların arasında burak erdoğanın gemicikleri de var. sen ve senin gibi saflar sokaklara protesto ediyoruz diye cola dökerken, adamlar israile mal satmaya, malları nakletmeye devam ediyor. asıl sen bunları görmeyecek kadar körsün.

  • tamam dediği doğru olabilir de bunu neden kovulunca söylüyorsun? kovulmadan mal iyi miydi o zaman? geç bunları...

  • çinli bir arabada vardi otopilot uçuruma çeviriyodu direksiyonu...onlar ne yapsin :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Ak partiyi desteklediğimi nerenizden uydurdunuz.Ben chp'nin tepesine çöken Erdoğanı destekliyorum.Bugün Erdoğan yarın Mustafa,Rıza,Mehmet olur onu desteklerim.Yeterki chp'nin tepesine çöksün.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi TOGG dan kovulan biri konuşsa CHP den millet vekili olur.

  • siz ikiniz kafanız pırıl pırıl. bu kafayla bir üniversiteye rektör olmanız an meselesi.

  • Ben olsam bu elemanı şirketime asla almam, ağzına hakim olamayandan herşey beklenir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kafayı yedirdiniz millete valla. Tesla'dan kovulan teknisyen konuştu: Otopilot güvenli değil 

  • daha gelişecek ama ne kadar gelişirse gelişsin sonuçta fizik kuralları geçerli yollarda her yerde ani riskler olacak yapay zeka v.s de olsa buna engel olamaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.