Şimdi Ara

Teşhiri tercih edenler için hayat dahamı kolay? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstediği gibi giyinen insanlara teşhirci damgasına vurma yetkisini bulmuşsun kendinde ne güzel. Herkes çarşafla dolaşsın daha iyi olur değil mi? Ek olarak dış görünüşü iyi olan birisinin daha çok ilgi görmesi kadar doğal bir şey olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

İstediği gibi giyinen insanlara teşhirci damgasına vurma yetkisini bulmuşsun kendinde ne güzel. Herkes çarşafla dolaşsın daha iyi olur değil mi? Ek olarak dış görünüşü iyi olan birisinin daha çok ilgi görmesi kadar doğal bir şey olamaz.

hayır kimse böyle birşey demiyor ancak edeb ahlak diye birşey de var

görünüşü güzel olanların yanında olmayanlar da açıyor bazen öyle tiplere rastgeliyorum ki midem bulanıyor neredeyse

toplum içerisindeki davranış ve giyimimize dikkat etmeliyiz, ben de evdeki gibi boxerla dışarı çıkmak istiyorum ama olmuyor

Arkadaşım zaten millette don kilotla dolaşmıyor sokakta. Atıyorum Mini Etek giyen birisine kimse karışamaz edep ahlak var diyerekten. Senin veya bir başkasının ahlakı varsa onun da istediğini giyme özgürlüğü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orijinalden alıntı: kızılkule

Konu başlığından da anlaşılacağı gibi teşhirci kadınlar hayatta istediklerine normal giyinen bir kadından dahamı çabuk ulaşıyor. Dahamı saygı görüyor. Teşhirden kastım derin yırtmaçlar, mini etekler, derin ekolteli giysiler, düşük belli çatalı görünen bunu bildiği halde umursamayan ne biliyim işte orasını burasını diğer kadınlardan daha cüretkar açıp saçıp bu yönleri ile isteklerine daha çabuk ulaşıp ulaşmadıkları. Biz erkekler neden bu konuda çok zayıfız. Dikkat ediyorum normal giyimli bir bayanla dekolteli ve bizleri biraz kışkırtıcı kıyafet giymiş bir kadına davranış şeklimiz ve gösterdiğimiz alaka çok farklı. Sıranın sonunda bile beklese eğilip öndekileri es geçip buyurun hanfendi diyenlere bile rastladım. Otobüslerde yaşlı teyzelerin ayakta beklerken yerinden kalkıp genç ve dekolte giyinmiş bir bayana yer verenleri gördüm. Hatta normal giyimli bir bayana sanki orda yokmuş gibi davrananları. Nedir arkadaşlar bizim bu zayıflığımız. Biraz haksızlık olmuyor mu edebi ile giyinip bir yerlerini olduğundan fazla açmayıp sadece eşit davranılmayı hak edenlere yaptığımız bu davranış.

izleyenler bilir zombieland'da bu konuya yakın bi sahne vardı tam bu konuya uygun bi sahne

Yan odadaki taş kızın zombie'ye dönüşümü :D
  • Hayat onlar için kolaydır. her istediklerini alırlar, erkekleri kullanır aşık ederler sonra da biz arkadaşız der tekmeyi basarlar. olan cebinizde ki 3 kuruşa olur. birde koyunun olmadığı yerde ki çelebi meselesi var ki sormayın gitsin. Birisinin kuyruğu deniz seviyesinden yukarıları görmeye görsün... o zaman o kadın erkeğini katil eder.
  • Konunun sadece başlığını okuyup önyargılı girişmişsiniz. Neyi anlatmak istediğimi daha ne kadar bir açıklıkla yazabilirdim. Olay lütfen çarşaf gibi hiç bahsi geçmeyen konulara saptırılmasın. Benim bu tarz giyinen kadınlar hoşuma gidiyor demeniz yeterli olayı dini yönlere çekmenin bununla muhalefet yapmanın anlamı yok. Hem kendi kendinizle çelişiyorsunuz dikkatinizi çekerim çarşaf giyinmekte giyim özgürlüğüne girmiyor mu. Yoksa sırf insanların göz zevklerine hitap etmiyor diyemi bu örnek. Bence tehlikeli olan bu tür zihniyetle olaya yaklaşmak. Kimse kimseye kıyafeti için baskı ya da dayatma hakkına sahip değil. Fakat ortada bir yanlış var gittikçe açılan sınırları zorlayan insanlar çoğaldıkça bu kişilerin hayatta diğerlerine göre hiçde adil olmayan taktikle saygı! beğeni! görüp kendilerine olağanüstü kolaylıklar sağlandıkça arkadan gelenlerin bu yolu tercih edecek olmaları kimseyi tedirgin etmiyor mu?

quote:

İstediği gibi giyinen insanlara teşhirci damgasına vurma yetkisini bulmuşsun kendinde ne güzel. Herkes çarşafla dolaşsın daha iyi olur değil mi? Ek olarak dış görünüşü iyi olan birisinin daha çok ilgi görmesi kadar doğal bir şey olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılkule -- 7 Mayıs 2010; 22:41:06 >
  • Günümüzde cinsel taciz ve tecavüz olaytları arttı. Birisi bir kıza tecavüz ediyor yargılanan erkek oluyor. Tecavüz edenin uğradığı azdırıcı unsurları gözden kaçırmak olayı sonuçlandırmamaya götürmektir. 18 yaşından küçük genç kızlarımızın göğüs dekolteli kıyafet giymesine müsade gösteren anne ve babalar evlatlarımızın geleceklerini karartıyorlar. Sokağa çıktığınız zaman erkek hormonunu harekete geçirici bir sürü örnekle karşılaşmanız mümkün. Özellikle utangaç ve genel evine gitmemiş erkeklerin bu tür teşhirlerde azması ve dirayetsiz olanlarının da tecavüze yeltenmesi kaçınılmaz oluyor.

Peki kızlarımız neden teşhircilik yapar oldu. Bunda il sırayı ailelerin tutumu yatıyor. Kız babasının önünde göğüslerinin yarısı dışarda geziyor. Babası da bakıyor. Bu utan verici durumu millete aşılayansa vücutlarını açarak para kazanan medya teşhircileri olmuştur. Hadi onlar para kaznıyor da sokaktaki genç kızımız ne kazanıyor, aksine çok şey kaybediyor.

Komşumuzun kızı henüz 14 yaşında ve sokakta oynarken görüyorum. Bu yaşta göğüs dekolteli kıyafet giyiyor ve annesi babası bu kıyafeti alıp giydiriyor. Mahremiyet diye bir şey kalmadı. Böyle devam ederse biz erkeklere daha çok yasak elma yedirtecekler ki artık başka peygamberde gelmeyecek ...
  • kim ne derse desin, istediğiniz kadar inkar edin, gerçeği kabullenmemek için kendinizi taştan taşa vurun ama gerçek şudur: Her insan kendisine bakılmasından, ilgilenmesinden hoşlanır. Kadın-erkek, çocuk-yetişkin, çinli-afrikalı, sadist-nudist, ünlü-ünsüz, vs vs her insanın içinde ego vardır ve ortamanına göre bunun okşanması hoşuna gider.

insanlar sahip olduğu değerlere veya inancına göre egosunun tatmin olma seviyesini dizginler. Çoğu bunu inkar eder, kabullenmez. İstisnalar yok değildir fakat istisnalar kaideyi bozmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Günümüzde cinsel taciz ve tecavüz olaytları arttı. Birisi bir kıza tecavüz ediyor yargılanan erkek oluyor. Tecavüz edenin uğradığı azdırıcı unsurları gözden kaçırmak olayı sonuçlandırmamaya götürmektir. 18 yaşından küçük genç kızlarımızın göğüs dekolteli kıyafet giymesine müsade gösteren anne ve babalar evlatlarımızın geleceklerini karartıyorlar. Sokağa çıktığınız zaman erkek hormonunu harekete geçirici bir sürü örnekle karşılaşmanız mümkün. Özellikle utangaç ve genel evine gitmemiş erkeklerin bu tür teşhirlerde azması ve dirayetsiz olanlarının da tecavüze yeltenmesi kaçınılmaz oluyor.

Peki kızlarımız neden teşhircilik yapar oldu. Bunda il sırayı ailelerin tutumu yatıyor. Kız babasının önünde göğüslerinin yarısı dışarda geziyor. Babası da bakıyor. Bu utan verici durumu millete aşılayansa vücutlarını açarak para kazanan medya teşhircileri olmuştur. Hadi onlar para kaznıyor da sokaktaki genç kızımız ne kazanıyor, aksine çok şey kaybediyor.

Komşumuzun kızı henüz 14 yaşında ve sokakta oynarken görüyorum. Bu yaşta göğüs dekolteli kıyafet giyiyor ve annesi babası bu kıyafeti alıp giydiriyor. Mahremiyet diye bir şey kalmadı. Böyle devam ederse biz erkeklere daha çok yasak elma yedirtecekler ki artık başka peygamberde gelmeyecek ...

bence asıl irade hemen yanı başında duran günaha girmemektir.yedirtecekler diye bir şey yok adam olacaksın yemeyeceksin arkadaşım
  • Teşhirciler milletin abazalığından beslenir. Ayrıca genellikle de egoist, ezik karakterli, ezik taraflarını bir başka tarafa fazla yüklenerek kapatmaya çalışan tiplemeye tekabül ederler. Sadece tarz olarak, rahat olmak amacıyla giyenler bu sınıfa dahil olmuyor fakat etek giyip bacak bacak üstüne atana, ardından da bakana sapık diyene küfretmemeli de ne yapmalı? Bunlara abazalık yapıp müsamaha göstermemeliyiz ki yanlış yönlendirilmiş hasta egoların kurbanı olmayalım. Teşhircilik arttıkça erkek de köpek gibi görülmeye başlanıyor ve 250 gr'ın değeri inanılmaz artıyor böylece. Oysa cinselliğini bastırmamış biri için cinsel ilişkinin masturbasyondan çok farklı olmadığını bir anlasa ergen kızlar, eminim hayalleri yıkılır. Ayrıca ben merak ediyorum, rahatlıkla kıçını görebildiğim eteğe karşı biz de boxerla sokakta gezsek ne olur.

Durumu bir eşitleyelim;

Teşhiri tercih edenler için hayat dahamı kolay?

Erkeğin üzerine bir tişört geçir tamam. Hadi sokakta böyle gezelim, bakan kıza ise sapık diyelim. Durumu eşitleriz yukarıda söylediğim gibi.
  • Hangisine yer verirdiniz?

• Fındıklı bir atasözümüz var orda gayet güzel açıklanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopus

Fındıklı bir atasözümüz var orda gayet güzel açıklanmıştır.

hangisiydi o? tarladan aldım bir tane eve geldim bin tane miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

Hangisine yer verirdiniz?

Bana ne ulan?!
    Ben de para verdim, ben oturacam!
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

• Erkek olupda acık giyinen kadını cinsel obje olarak gormeyen erkek var mı? vardır ama yerine gore bir cok kadın ile sex yapmıs bir erkek,kadını vucutsal hormanların durumuna gore cinsel obje olarak gorur lakin seks hayatı az olan erkegin kadını daha cok cinsel obje olarak goruyor.
    sonuc belli,acıklık kadına sadece yuzeysel bir hayat vermekle kalmıyor,erkeklerin fantazisi olarak goruluyor,bu durum gayet normaldır.(kendim ettim,kendim buldum)
    Kadınlarda kendini gostere icgudusu yogunluktadır,yani vucutlarını ve kıyafetlerini gostermek istemesi tamamen ıcgududur.
    bir kadın icgudulerini dizginleyebilir ama erkek vucutsal hormonlarını dizginliyemez...
    kucuk erkek cocukları uzerinde yapılan bir testte bu durum kanıtlanmıstır,erkek hormonlarına karsı dizginlenemez.
    Kısaca kadınların yaptıgı teshirdir...
  • quote:

Günümüzde cinsel taciz ve tecavüz olaytları arttı. Birisi bir kıza tecavüz ediyor yargılanan erkek oluyor. Tecavüz edenin uğradığı azdırıcı unsurları gözden kaçırmak olayı sonuçlandırmamaya götürmektir. 18 yaşından küçük genç kızlarımızın göğüs dekolteli kıyafet giymesine müsade gösteren anne ve babalar evlatlarımızın geleceklerini karartıyorlar. Sokağa çıktığınız zaman erkek hormonunu harekete geçirici bir sürü örnekle karşılaşmanız mümkün. Özellikle utangaç ve genel evine gitmemiş erkeklerin bu tür teşhirlerde azması ve dirayetsiz olanlarının da tecavüze yeltenmesi kaçınılmaz oluyor.

yapma ya? azdırıcı unsurlarmış ha? o zaman her gögüs dekoltesi giyene tecavüz edelim, sonrada azdırdı bizi diyelim. kıza tecavüz edildiğinde de kızı yargılayalım, hatta asalım erkeği azdırdın diye. o senin savunduğun adamlar ne giyerse giysin sokaktaki kadına kıza laf atan, sarkıntılık eden tipler.

şu yaşıma geldim, daha bir kıza laf atmadım, rahatsız etmedim. eğer erkek bir gögüs dekoltesinden azmayı başarabiliyorsa o kendi karaktersizliği ve iradesizliğidir. erasmus programı ile avrupa'nın çeşitli ülkelerine giden arkadaşlarım oldu. burada olsa çıplak geziyor diyebileceğimiz bayanları bir kişinin bile rahatsız etmediğini söyledi. lafa gelince avrupa saygısız, terbiyesiz. icraata gelince taciz bizde, tecavüz bizde, laf atma bizde, kadınları sokakta rahatsız etme bizde.

sen tecavüz sonucunda erkeği kız tahrik etti dersen asıl bu olayları çözümlendirmemeye götürmektir. hatta daha da ilerisi olaylara kendi gözünden bakmaktır. zaten bu ülkede kadın olmak yeterince zor, bunu daha da zorlaştırıyorsunuz düşüncelerinizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

yapma ya? azdırıcı unsurlarmış ha? o zaman her gögüs dekoltesi giyene tecavüz edelim, sonrada azdırdı bizi diyelim. kıza tecavüz edildiğinde de kızı yargılayalım, hatta asalım erkeği azdırdın diye. o senin savunduğun adamlar ne giyerse giysin sokaktaki kadına kıza laf atan, sarkıntılık eden tipler.

şu yaşıma geldim, daha bir kıza laf atmadım, rahatsız etmedim. eğer erkek bir gögüs dekoltesinden azmayı başarabiliyorsa o kendi karaktersizliği ve iradesizliğidir. erasmus programı ile avrupa'nın çeşitli ülkelerine giden arkadaşlarım oldu. burada olsa çıplak geziyor diyebileceğimiz bayanları bir kişinin bile rahatsız etmediğini söyledi. lafa gelince avrupa saygısız, terbiyesiz. icraata gelince taciz bizde, tecavüz bizde, laf atma bizde, kadınları sokakta rahatsız etme bizde.

sen tecavüz sonucunda erkeği kız tahrik etti dersen asıl bu olayları çözümlendirmemeye götürmektir. hatta daha da ilerisi olaylara kendi gözünden bakmaktır. zaten bu ülkede kadın olmak yeterince zor, bunu daha da zorlaştırıyorsunuz düşüncelerinizle.

Yukarıda yazdığımı anlamadan yorum yapmışsın. Orada vurguladım adam dirayetsizse zaten kadına tecavüz girişiminde mutlaka bulunuyor. Bugün dershaneden çıktım. Karşıya geçecektim. Yanıma hızlıca bir adam geldi. Ardından 2-3 kişi daha. Kafamı sola çevirdiğim anda dalgayı çaktım. Kız öyle bir giyinmiş ki göğüslerini televizyonlardaki mankenlerden bile fazla açmış. Adamlar kızın içine düşeceklerdi. Kızın yüzüne baktım. Böyle artist artis geçti erkeklerin önünden. Kız gitti ve erkekler vay o*** ç*** şeklinde küfür ettiler diğer küfürlerini söylemek daha istemiyorum. Bir kız kendisini bu şekilde aşağılık duruma düşüyorsa ... Orada bekledim. Adamlar nedense başka bir kıza böyle davranmadılar. Demekki bu adamlar normal kızı görünce azmıyorlar birşeyde etmiyorlar ... Her şuçu suçluda aramak bencilliktir. Daha öncede söyledim normal bir kadına toplum adabına uygun giyinen kızlara tecavüz edenler haysiyetsiz dirayetsiz kişiler. Ayrıca tecavüzüde hiçbir şekilde desteklemiyorum ve hiçbir cümlemde destek unsuru yok. Ama tecavüze sebep olan durumlardan bahsettim sadece. Aynanın diğer yüzünüde görmemiz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 8 Mayıs 2010; 15:12:34 >
  • quote:

Gayet iyi anladında sen arkadaşların nedemek istediğini sadece işi yokuşa sürmeye çalışıyorsun.
  • O insanlar zaten kendilerine bakılmak istedikleri için öyle giyiniyorlar fakat çevrede çok sapık insan olduğunu gözden çıkarıyorlar.. Sapık insanlar ise sadece nefislerini dinler , akıllarını değil.. Nefis öyle birşeydir ki onu bir saniye de bir dinlersen günahından çıkamazsın.. O kadınların tercihine karışamam fakat eğer sen her insanın haklarının eşit olduğunu düşünürsen normal giyimli biri ile dekolteli birine de yer verirsin.. Zaten insanlarımız yüzünden çevrede böyle olaylar sık yaşanmaya başladı.. Herkes birinin önüne çıkmaya , dış görünümüyle çıkmaya çalışıyor.. Halbuki bir insanın önüne geçmek için bilgi , kültür ve zeka ile çıkması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 8 Mayıs 2010; 15:25:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.