Not: Bakalim diger takim taraftarlari bu gorseldeki yorumlara ne dicekler.
Herseye ragmen SAMPIYON OLUCAZ.......
Maçın özetini izledim sadece. Adam kafa atıyor kırmızı vermiyor, Beşiktaşa kartlar tereddütsüz çıkıyor şakır şıkır.
Ayrıca bu maçta şaibe var. Necati Arif A.Avcı isimlerinin yanyana olması yetiyor. Gsnin İkinci golünü izlerken hayretler içinde kaldım. Beşiktaşa karşı ölümüne oynayan belediyeli oyuncuaların tepkisizliği bu fikri daha da çok kuvvetlendirdi.
Adnan Polatın olduğu yerde her türlü şaibe olur. Türkiyede bu işlerin devrimcisidir.
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Maçın özetini izledim sadece. Adam kafa atıyor kırmızı vermiyor, Beşiktaşa kartlar tereddütsüz çıkıyor şakır şıkır.
Ayrıca bu maçta şaibe var. Necati Arif A.Avcı isimlerinin yanyana olması yetiyor. Gsnin İkinci golünü izlerken hayretler içinde kaldım. Beşiktaşa karşı ölümüne oynayan belediyeli oyuncuaların tepkisizliği bu fikri daha da çok kuvvetlendirdi. Adnan Polatın olduğu yerde her türlü şaibe olur. Türkiyede bu işlerin devrimcisidir.
+1907
Futbolumuzun giderek çirkinleştiğini kabul etmek lazım. Artık ne kazanan kazandığına seviniyor, ne yenilen yenildiğine yeriniyor. Herşeyin olması gerekenden farklı sebepleri var. Başarıyı sahiplenen çok oluyor ama başarısızlıkta bir Allah'ın kulu sorumluluğu üstlenemiyor. Bu linkini verdiğiniz görseller daha çok devam eder, renkleri isimleri değişir, başlığı bir beyaz sayfa olur bir şike. Futbol da oynanmaya ve burada olduğu gibi konuşulmaya devam eder. Ama bu gidişle bugünün çocukları kendi çocuklarına anlatacak bir Metin Oktay, bir Oğuz Çetin ve bir Süleyman Seba tanıyamaz... Acı olan bu
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Futbolumuzun giderek çirkinleştiğini kabul etmek lazım. Artık ne kazanan kazandığına seviniyor, ne yenilen yenildiğine yeriniyor. Herşeyin olması gerekenden farklı sebepleri var. Başarıyı sahiplenen çok oluyor ama başarısızlıkta bir Allah'ın kulu sorumluluğu üstlenemiyor. Bu linkini verdiğiniz görseller daha çok devam eder, renkleri isimleri değişir, başlığı bir beyaz sayfa olur bir şike. Futbol da oynanmaya ve burada olduğu gibi konuşulmaya devam eder. Ama bu gidişle bugünün çocukları kendi çocuklarına anlatacak bir Metin Oktay, bir Oğuz Çetin ve bir Süleyman Seba tanıyamaz... Acı olan bu
abicim selçuk dereli bunu her maç yapıyo. bence burada şike deüğil selçuk derelinin futbol maçı yönetmeyi bilmediği bu işten anlamadığı var. vermiyceksin maç ona ve o tip adamlaraa olcak bitçek. ama ta en başındakli adamın zihniyeti bile yanlış olduğu için yapacak bişey yok
Antu görsel Hakan Sivrizeka hakkında bir çalışma yaptı mı peki??
Antu görsel Hakan Sivrizeka hakkında bir çalışma yaptı mı peki??
sen önce bu görselde yazanların doğrumu yanlışmı hasızmı haklımı olduunu konuş önce onu söle kardeşim.ondan sonra senin söylediğin şeyi de tartışırız
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
sen önce bu görselde yazanların doğrumu yanlışmı hasızmı haklımı olduunu konuş önce onu söle kardeşim.ondan sonra senin söylediğin şeyi de tartışırız
Bırak kardeşim bu Antu'nun hangi söylediği doğru ki. Herşeyi işine geldiği gibi evirip çevirir bunlar.
Be hey arlanmazlar. Necati gol atmadığı müddetçe bunu diyeceğinizi zaten biliyordum. Orta sahası sayesinde buralara geldi İBB. Galatasaray dün tek forvet ve kalabalık orta sahayla maçı domine etti, bunda anlamayacak ne var? İbrahim Akın'ı konuşsun o halde akıllı ANTU. Bu adam neden oynayamadı? Beşiktaş-Galatasaray kardeşliğinden mi? Aydın'ı konuşsun o zaman ANTU. Bu adam bizim futbolcumuz değil miydi? Öyle bir şut attı ki Aykut çıkarmasa maç tehlikeye girebilirdi. Eski futbolcunuz olan Kerim Zengin'i konuşsun o halde ANTU. Kendi kalesine gol attı. Onu da mı satın aldık? Her pozisyonu yorumlayan ANTU, Erman'ın Emre'ye ettiği küfrü yorumlasın. Tjikuzu'nun Lincoln'ü doğrayışını konuşsun. Ve madem bu yürekli, eğer yüreği varsa HAKAN SİVRİSERVİ'yi konuşsun. YERİM ONLARIN ADALET ANLAYIŞINI! Maval okumasın kimse bana. Bana yapınca iyi hoş, başkasına yapınca kaka. Bunların zihniyeti bu.
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
quote:
Bırak kardeşim bu Antu'nun hangi söylediği doğru ki. Herşeyi işine geldiği gibi evirip çevirir bunlar.
Be hey arlanmazlar. Necati gol atmadığı müddetçe bunu diyeceğinizi zaten biliyordum. Orta sahası sayesinde buralara geldi İBB. Galatasaray dün tek forvet ve kalabalık orta sahayla maçı domine etti, bunda anlamayacak ne var? İbrahim Akın'ı konuşsun o halde akıllı ANTU. Bu adam neden oynayamadı? Beşiktaş-Galatasaray kardeşliğinden mi? Aydın'ı konuşsun o zaman ANTU. Bu adam bizim futbolcumuz değil miydi? Öyle bir şut attı ki Aykut çıkarmasa maç tehlikeye girebilirdi. Eski futbolcunuz olan Kerim Zengin'i konuşsun o halde ANTU. Kendi kalesine gol attı. Onu da mı satın aldık? Her pozisyonu yorumlayan ANTU, Erman'ın Emre'ye ettiği küfrü yorumlasın. Tjikuzu'nun Lincoln'ü doğrayışını konuşsun. Ve madem bu yürekli, eğer yüreği varsa HAKAN SİVRİSERVİ'yi konuşsun. YERİM ONLARIN ADALET ANLAYIŞINI! Maval okumasın kimse bana. Bana yapınca iyi hoş, başkasına yapınca kaka. Bunların zihniyeti bu.
hacım ben necodan bahsetmiyorum sen bana golde emrenin kerimi ittiğini yorumla kafa attıında neden krmızı görmediğini yorumla bunlardamı yanlış? sonra senin yazdıklarını da konuşalım. ama iğneden önce çuvaldızı da unutma ltfen
Ya güldürmeyin bizi ozaman Kasımpaşa (Uğur Tütüneker) da bize yenilmemesi lazım, bırakın bu masabaşı oyunları, sahada görüşelim
quote:
Ayrıca bu maçta şaibe var. Necati Arif A.Avcı isimlerinin yanyana olması yetiyor. Gsnin İkinci golünü izlerken hayretler içinde kaldım. Beşiktaşa karşı ölümüne oynayan belediyeli oyuncuaların tepkisizliği bu fikri daha da çok kuvvetlendirdi.
Adnan Polatın olduğu yerde her türlü şaibe olur. Türkiyede bu işlerin devrimcisidir.
Yaw güzel kardeşim, sen benim has kardeşimsin. Sen de mi beni anlamıyorsun be mübarek?
Pozisyonlar hakkında söyledikleri doğru. Ama bu utanmaz herifler olayı manipüle ediyor. Neden peki GS aleyhine yapılanları konuşmuyor? İşleri güçleri gencecik çocukları bilinçsiz ve aşırı fanatik şekilde yetiştirmek. Bu adamlar madem bu kadar adalet avcısı, neden HAKAN SİVRİSERVİ hakkında görsel yapmıyorlar? Şeytan hayrıma laf söylemiş, kaybettirdiklerinin yanında bir değeri yok. Anlıyor musun yoksa kafana mı vurayım?
quote:
quote:
[b]+1905
ozaman bizde denizlinin bu maca kadar nie oyuncuları kadro dısı bıraktıklarını sorgulayım forvetten sag bek oynatan hocayı yargılayalım bi gidin işinize ya
quote:
quote:
quote:
hacım ben necodan bahsetmiyorum sen bana golde emrenin kerimi ittiğini yorumla kafa attıında neden krmızı görmediğini yorumla bunlardamı yanlış? sonra senin yazdıklarını da konuşalım. ama iğneden önce çuvaldızı da unutma ltfen
Fenerli kardeş sende bana şu denizli kalecisinin fenerliler topa vurmadan sağa sola yatışını bi anlat anlayayım, ha birde maçın ilk dakikalarındaki kalecinin topu ayağının altından kaçırmasını da unutma
quote:
Yaw güzel kardeşim, sen benim has kardeşimsin. Sen de mi beni anlamıyorsun be mübarek?
Pozisyonlar hakkında söyledikleri doğru. Ama bu utanmaz herifler olayı manipüle ediyor. Neden peki GS aleyhine yapılanları konuşmuyor? İşleri güçleri gencecik çocukları bilinçsiz ve aşırı fanatik şekilde yetiştirmek. Bu adamlar madem bu kadar adalet avcısı, neden HAKAN SİVRİSERVİ hakkında görsel yapmıyorlar? Şeytan hayrıma laf söylemiş, kaybettirdiklerinin yanında bir değeri yok. Anlıyor musun yoksa kafana mı vurayım?
abicim ben antunun tek bir lafına bile cvp ver demedim. sadece kendi düşüncelerimizi konuşalım diyorum burda. antu nun bu işle bi alakası yok. sivriselvi maçı bize verdiğinde kıyamet koptu burada haklı olarak! madem ozaman yaygara yapılıyo, dünkü maç içinde konuşalım. deivid e verilen haksız penaltı nasıl haklı bir gündem olduysa emre nin kafasının kırmızı kart oluşu da gündem olsun. bunlar benim düşüncelerim.antuyla alakası yok
Güzel kardeşim gel maç topiğine, yada galatasaray topiğine. Sor bana hakkıyla cevap vereyim. Ama Antu gibi sitelerin saçma teorileri üzerinden açılan bir topikte bunları konuşmak oldukça saçma ve yersiz. Anlıyor musun?
quote:
Güzel kardeşim gel maç topiğine, yada galatasaray topiğine. Sor bana hakkıyla cevap vereyim. Ama Antu gibi sitelerin saçma teorileri üzerinden açılan bir topikte bunları konuşmak oldukça saçma ve yersiz. Anlıyor musun?
anladım senin ne demek istediğini başka bitopic olsa konuşalım diyosun yani eh peki akşam mesıncırda görüşrüürz artık
Zaten bunlar olmasa İ.B.B bizi 5-0 yenecekti.Herzamanki gibi Antunun saçmalığı ve Fenerbahçe taraftarının bebekliği
Selamlar ;
@Electra bence sen Türkiye futbol tarihinin en kara sayfası olan 100. yıl şampiyonluğunuzun hesabını ver.Sakına tutupta derbileri kazandık, Avrupa'da şöyleydikte şuydu buydu yazma.Türkiye bir maçta nasıl 3 gol iptal ediliri, kendi sahasından atağa çıkıp gole giden oyuncuya nasıl ofsayt kaldırılırı, uzak köşedeki hakemin nasıl kendini yırtarcasına koşarak gol iptal ettirildiğini sizin 100. yılınızdaki Galatasaray maçlarından öğrendi.Size yapılan kıyaklarıda yazmıyorum, mesela 4 dakika uzatılıp 6. dakikanın sonunda gol atarak bir maçınız var hala için için güldüğüm.
Sakın, sakına sakın cevap yazmaya tenezzül etme.Sinan Engin ve Çakıcı abisi şikeleri telefon konuşmalarında açıkça konuştular, size daha söz düşmez.
Mesela Rize maçında nasıl şike yaptığınız gün gibi ortadayken, neden dilinizden düşmeyen şerefli ikincilik kelimesini kullanamadığından bahset.
Galatasaray yolladığı, kiraya verdiği oyuncuların kendisine karşı oynamasına müsade ederken sizin neden müsade edemediğinizi, bu şartlarda kendinize nasıl büyük takım diyebildiğinizi yaz.
Beşiktaş duruşu bu mu ? Alakası yok, duramıyorsunuz Beşiktaş taraftarı duruşu ile.İşinize gelince Galatasaray ile bir olup bize, işinize gelince Fenerbahçe taraftarı ile bir olup onlara yaslanıyorsunuz.Bir türlü kendiniz olamadınız.
Yıllardır Ankaragücü'nün Galatasaray'dan 8 yediğini yazar durursunuzda, o maçtan 2-3 hafta önce sizin nasıl 6 tane attığınız, Ankaragücü takımında kaç tane Beşiktaş futbolcusu olduğu sorulduğunda boynunuzu eğer hemen kaçarsınız.
Bu tavır Beşiktaş'lı duruşu değil, olamazda.Süleyman Seba'ya git diyen zihniyet bu, başka hiçbirşey değil !!
Saygılarımla.
quote: