Şimdi Ara

Teşekkürler Glowacki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulübümüzle olan sözleşmesi sona eren Polonyalı oyuncumuz Arkadiusz Glowacki’nin mukavelesi uzatılmamış ve Trabzonspor’daki çalışma süresi sonuçlanmıştır.

Bu nedenle Trabzonspor formasını giydiği süreçte gösterdiği üstün görev anlayışı ve profesyonel yaklaşımı nedeniyle Glowacki’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz

Teşekkürler Glowacki

• Bana göre üst düzey bir oyuncu değildi daha iyisini bulur Trabzonspor.
  • Glowacki üst düzey oyuncu değildi fakat sakatlığı döneminde defans hattında çok sıkıntı çektik. Inter maçını hatırlıyorum da çok iyi performans sergilemişti... Sürekli sakatlık yaşadı o yüzden verim alamadık. Umarım daha iyi bir oyuncu alırız o bölgeye...
  • şenol hocaya bırakırlarsa transfer işini daha iyileri gelir
    yok başkan kendim edeceğim her transferden 1 2 milyon dolar yiyeceğim derse o zaman gelmez
    yine gideriz 10 tane boş boş adam alırız
  • gelen gideni aratmasın da
  • Glovacki her ne kadar üst düzey bir stoper olmasada görev aldığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışan bir futbolcuydu.Umarım gttiği yerde mutlu ve başarılı olur.
  • hizmetlerin için Teşekkür ederiz glowacki.Sakatlanmasaydın çok daha fazla katkın olacaktı ama efendiligini ve hiç olay çıkarmamandan dolayı büyük saygı duyuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Ümit Karan'ı alalım.
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Glowacki'nin Liverpool deplasmanındaki maçını unutamıyorum. Maç boyunca hata yapmamış ve en az 8-10 Liverpool atağını başlamadan kesmişti. En büyük dezavantajı olan ağırlığını, oyun zekası ve üstün sezgileriyle çok iyi kapatıyordu fakat sakatlıklar kendisini çok etkiledi.

Teşekkürler Glowacki.
  • sakatlığı döneminde defans hattında çok sıkıntı çektik. üst düzey bir stoper olmasada görev aldığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştı.Teşekkürler Glowacki.
  • Teşekkürler Glowacki.

Asimile olmaya başladım ben, mısır ekmeği getirin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Teşekkürler Glowacki.

Asimile olmaya başladım ben, mısır ekmeği getirin bana

Şimdi olsa da bir tabak yoğurda doğrayıp yesek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.