Kulübümüzle olan sözleşmesi sona eren Polonyalı oyuncumuz Arkadiusz Glowacki’nin mukavelesi uzatılmamış ve Trabzonspor’daki çalışma süresi sonuçlanmıştır.
Bu nedenle Trabzonspor formasını giydiği süreçte gösterdiği üstün görev anlayışı ve profesyonel yaklaşımı nedeniyle Glowacki’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz
Bana göre üst düzey bir oyuncu değildi daha iyisini bulur Trabzonspor.
Glowacki üst düzey oyuncu değildi fakat sakatlığı döneminde defans hattında çok sıkıntı çektik. Inter maçını hatırlıyorum da çok iyi performans sergilemişti... Sürekli sakatlık yaşadı o yüzden verim alamadık. Umarım daha iyi bir oyuncu alırız o bölgeye...
şenol hocaya bırakırlarsa transfer işini daha iyileri gelir yok başkan kendim edeceğim her transferden 1 2 milyon dolar yiyeceğim derse o zaman gelmez yine gideriz 10 tane boş boş adam alırız
gelen gideni aratmasın da
Glovacki her ne kadar üst düzey bir stoper olmasada görev aldığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışan bir futbolcuydu.Umarım gttiği yerde mutlu ve başarılı olur.
hizmetlerin için Teşekkür ederiz glowacki.Sakatlanmasaydın çok daha fazla katkın olacaktı ama efendiligini ve hiç olay çıkarmamandan dolayı büyük saygı duyuyorum.
Glowacki'nin Liverpool deplasmanındaki maçını unutamıyorum. Maç boyunca hata yapmamış ve en az 8-10 Liverpool atağını başlamadan kesmişti. En büyük dezavantajı olan ağırlığını, oyun zekası ve üstün sezgileriyle çok iyi kapatıyordu fakat sakatlıklar kendisini çok etkiledi.
Teşekkürler Glowacki.
sakatlığı döneminde defans hattında çok sıkıntı çektik. üst düzey bir stoper olmasada görev aldığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştı.Teşekkürler Glowacki.
Teşekkürler Glowacki.
Asimile olmaya başladım ben, mısır ekmeği getirin bana
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Teşekkürler Glowacki.
Asimile olmaya başladım ben, mısır ekmeği getirin bana
Şimdi olsa da bir tabak yoğurda doğrayıp yesek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme