Şimdi Ara

Teşekkür alamıyorum :( CİDDİ KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ciddi konudur 1o sınıf sözzel öğrencisiyim teşekkür almam çok önemli ne yapıp edip almam lazım notlarım aşağıda dil anlatım biyoloji tarih olmadık yardımcı olursanız sevinirim çok önemli hangi dersten kaç puan almam gerek hocası kaç sözlü vermeli ? yazarsanız sevinirim 5 puan var teşekküre kapatabilirmiyim?

notlarım şöyle :

• Seneye alırsın.
  • teşekkür ederim :)

umarım yeterli olmuştur.
  • Hocam neden bukadar önemli ? Geçiyorsun işte takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanustunbas

teşekkür ederim :)

umarım yeterli olmuştur.

• sözlüler verilmemiş daha. garanti alırsın ama almasan bile üzülmen çok saçma ben de hayatımda ilk defa belgesiz olarak dönemi kapatıcam Kimya sağolsun
  • 1o. sınıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sözelde biyoloji görülüyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

sözelde biyoloji görülüyo mu

seçmeli ders hocam geometride var ayrıca teşekkür çok önemli aileden dolayı baya baskı altındayım ne yapacağım bilmiyorum acaba 68de felan kalırsa kimle görüşmeliyim ailemden biriyle okulamı gideyim rehber hoca ve müdür y. ile mi görüşeyim ?
  • ya boşver kanka takma kafana biz de geçmek için çabalıyoruz
  • o hazirdigin excel belgesinin temizini pm atarmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kutup_Ayısı_ -- 15 Ocak 2013; 23:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

o hazirdigin excel belgesinin temizini pm atarmisin

http://m..........s...............o-tech.blogspot.com/2011/09/lise-not-hesaplama-tablosu-indir.html

noktaları sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 15 Ocak 2013; 23:42:33 >
  • Hayirdir baban ayfon 5 mi alicak.
    Zaten sozel ogrencisisin salla.

• bütün yalaka arkadaşlarım lisede taktir teşekkür alırken ben iste karneyi bile almama bile gerek yoktu.Şimdi ben ise bu dönem hayırlısıyla çift mühendislik diploması ile(bilgisayar müh ve elektronik haberleşme müh) mezun olacağım.Onlar ebelik hemşirelik matematik gibi bölümlerden mezun oluyorlar.Diyeceğim şu ki bu tip şeyleri dert etme çalışmana bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Hayirdir baban ayfon 5 mi alicak.
    Zaten sozel ogrencisisin salla.

sözel öğrencisi olmamla alakayı kavrayamadım ama hayır ailede itibarım yok notlarımdan dolayı ilkkez onları utandırma fırsatı yakaladım ondan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 15 Ocak 2013; 23:45:08 >
  •  Teşekkür alamıyorum :( CİDDİ KONU

karne zamanlarının ss si
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

quote:

seçmeli ders hocam geometride var ayrıca teşekkür çok önemli aileden dolayı baya baskı altındayım ne yapacağım bilmiyorum acaba 68de felan kalırsa kimle görüşmeliyim ailemden biriyle okulamı gideyim rehber hoca ve müdür y. ile mi görüşeyim ?

Kimseyle görüşüp kendini rezil etme 84.75 ile takdir alamadım aslında koymadıda bana sonuçta önemli olan ortalama bi kağıt parçası bu kadarmı önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingin

quote:

quote:

Kimseyle görüşüp kendini rezil etme 84.75 ile takdir alamadım aslında koymadıda bana sonuçta önemli olan ortalama bi kağıt parçası bu kadarmı önemli

hocam emin olun bu kadar önemli olmasa kendimi yırtmam itibar meselesi olduğu için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kingin

quote:

quote:

hocam emin olun bu kadar önemli olmasa kendimi yırtmam itibar meselesi olduğu için.

Sen yinede müdür yardımcısına falan gitme bi taraflarıyla gülmesin ben yaptım o hatayı ondan soyluyorum daha cok hocalarla konusmaya çalış

• sözel öğrencisisin dostum dil anlatımla coğrafya notları ne öyle tabi şaka yapıyorum bence kafana fazla takma ayrıca hocalarla iyi geçin sözlülerden yardır garanti alırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.