Şimdi Ara

Tesadüf mü Alışkanlık mı? 11:11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir insan her gün hep aynı zamanda, sabah tam olarak 11:11'de saate bakabilir mi? Bakıyormuş gerçekten, ben bakıyorum!

İşin tuhaf yanı öyle sürekli gözü saatte olan birisi de değilim. Ama her ne hikmetse çalışırken olsun, pc başında olsun, evde olsun, hergün saate baktığımda 11:11'i mutlaka görüyorum?

Var mı sebebine dair bir fikri olan?

• Bende her gece saat 4 te kalkıyorum 10 dakika sigara içip yatıyorum.Mecburen de saatide görüyorum 4 olduğunu 4:25 te de yatıyorum tekrardan vardır bir açıklaması ama bilmiyorum.
  • Bana da hep oluyor.Sürekli 11:11 12:12 15:15 22:22 gibi vakitler denk geliyor.
  • bende tam 00'da bakıyorum
  • Alışkanlık yerine, iç güdü ya da biyolojik saat diyebiliriz, şartlanmış olabilirsin.
    Tabi tesadüf daha ağır basıyor. Gerçi tesadüf te başlı başına bir tesadüf.
  • istisnasız her sabah saat 7 de kalkıyorum. çalar saate filan ihtiyacım kalmadı. (tabi tedbiri elden bırakmamak lazım )
  • Ne ilginçsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akşam yatmadan önce şu saatte kalkacam derseniz mutlaka o saatte gözleriniz açılıyor ,en azından bende öyle. tabi direnciniz yoksa uyansanız da hiç farkında olmadan gözlerinizi tekrar kapatıyorsunuz. biyolojik saat denilen olaydan sanırım.
  • Bundan 8-9 yıl önce %100 Düşünce Gücü adlı kitap okumuştum.Açıkcası kitabı birazda yazılmış olmak için yazılmış buldum yazarı tarafından fakat kesilikle %100 gereksiz bir kitap olduğunuda söyleyemem.Neyse ,o kitapta bilinç altına önceden verdiğiniz komutun sizi nasıl yönlendireceğine dair bir kaç örnek veriliyordu.Hafızam beni yanıltmıyorsa kitapta bu saat takıntısı ile ilgilide bir örnekleme vardı. Bende çoğu zaman belirli saat dilimlerinde kendiliğimden kalkarım. Hatta sabahları çoğu zaman alarma kurduğum vakitten 5-10 dk önce kalkarım yada 1-2 dk önce kalkarım ve çoğu zamanda saati öğrenmek için baktığımda 12:02 - 00:02 leri yakalarım. Anlayacağın bir çok kişide var bu.
  • konuyu okurken 02:02 yi yakaladım dehşeti yaşadım
  • Banada oluyordu bazen ama tesadüften ibaret bence artık olmuyor
  • Iste bu olay algida secicilik oluyoo.sadece baktiginiz saaatlere dikkaat ediyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadpixel

konuyu okurken 02:02 yi yakaladım dehşeti yaşadım

dehşeti yaşadım
  • Bende genelde yazın hep 19,07 yi yakalıyorum .Ama kışın olmuyor.Yıllardır dikkatimi çeker.
  • Saat durmuş olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Saat durmuş olmasın

Farklı bir bakış açısı.
  • Bu aptal rastlantı yıllardır benim de peşimde. Günde 4, 5 kere yakalarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede oluyor byuyk ihtimalle beynimizin sartlanmaai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 yıl önce her gece saat 3:00da uyanırdım. Yatıyorum kendimi uyanık hissediyorum uykuda tutmuyor ve diyorum ki saat tam 3:00 ve saate baktığımda gereçektende 3:00. Ondan sonra'dfa gece korkudan sabah olana kadar yatamıyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.