Şimdi Ara

Ters yüzlü katana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amazon.com/Himura-Kenshin-Samurai-Reverse-Katana/dp/B000E0GBOK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1195878082&sr=8-4
    arkadaşlar bu ters yüzlü katanayı türkiyede nerde bulabilirim ? yurt dışından ülkeye girmez diye düşünüyorum.
    İstanbul / avrupa yakasında oturuyorum bu arada.

• Sakabatou onun adı. Türkiyede bulman zor. Adamlar bu tür replicalara veya figürlere pek önem vermiyorlar. Ben de 60 ile 150 dolar arasında çok güzel sakabatou'lar bulmuştum ama sitesini de unuttum, gelir mi gelmez mi orasını gümrük karar verecek.

He 150 liraya çok güzel bi katana aldım sonra. mecediyeköydeki o çarşının adı baharat çarşısı mıydı neydi? o çarşının arka kapısından çıkınca yukarı doğru yürürken sağ tarafta köşede bi garanti bankası var, bankayı görünce sağ dön. Baya dik bi yokuş var. Yokuşu tırman sağ tarafta bi han var adını unuttum da duysam hatırlarım. Gir içeri büyük ihtimal 2 alt katta yanlış hatırlamıyorsam adı safari olan ve bu tür malzemeler satan bir toptancı var. Adamı fazla oyalamadan en pahalı kılıcını satın al ve çık. 2 sene önce 150 Liraya almıştım işte yanında katana standı da vermişti. Ve keskin ve ayrıca kadıköyde lazer ile biley yapan bir yer var orda da 2 sene önce yine 25 lira gibi bir fiyata jilet gibi keskinleştirme yapıyolardı. Fakat keskinliğini yeterli buldum ve götürmedim.

Normalde keskin kılıçlar da yasak biliyosunuz. O yüzden eve gidene kadar dikkatli taşıyacaksın sonra evinde duracak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 9 Şubat 2011; 2:50:45 >
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• sakabatou olduğunu fark ettim teşekkürler fakat burdan normal bir katana alıp ters yüzünü keskinleştirebilirim her halde?
  • Şu 30-40 liraya 3 ayrı boy satılan süs katanaları var ya, onları keskinleştiremezsin, hemen küflenmeye başlyolar zaten. Ben aldım alalı küf yok üstünde. İlk günkü gibi duruyor, kınında bazı yerlerde nokta göçük var sadece o da kını sağ sola çarpmaktan. Keskinleştirmen için alaşımı iyi olmalı. Satıcı yanlış hatırlamıyorsam %35 titanyum gibi bişey söylemişti ama ne kadar doğrudur bilmem. Fakat kılıcımdan memnun kaldığım için ne kadar kenshin manyağı da olsam ters yüzlü kılıç aramaktan vazgeçtim. Hem ters yüzlü kılıç ile kendimi doğrama ihtimalim daha fazla. Sonuçta tersi kesiyo onun tekniği başkadır
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • He arama kısmına adımı yazıp sakabatou falan yazarsan bazı sonuçlara ulaşabilirsin. Bundan 2-3 yıl önce araştırıp ben de senin gibi sormuştum forumda çünkü. Oradan araştırdığım sitelere de geçebilirsin. Fakat o kadar güzel katanalar kodachiler daggerlar savaş baltaları falan fişmanlar var ki hepsinden isteyeceksin.

al ben de merak ettim eski konumu aradım seni bi dertten kurtarayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_19982073/mpage_1/f_/key_sakabatou//tm.htm#20093161

http://forum.donanimhaber.com/m_27496603/mpage_1/f_/key_sakabatou//tm.htm#27510480

http://forum.donanimhaber.com/m_25252292/mpage_1/f_/key_sakabatou//tm.htm#25256685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 9 Şubat 2011; 2:59:09 >

• nerden katana alıyoruz normal olanları ve kaça? bleach-dmc felan baya hayranım katanalara

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • Hocam zamaninda babasi uzak dogu dovus sporu hocasi olan arkadasimda birkac bin liralik bir katana gormustum cok enteresan birseydi. Kilic japonyadan getirilmeden once koreltilmis. O haliyle cook rahat ekmegi kagit gibi keserdi... Unutmam hala kac sene gecti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sustalıydı katanaydı baya seviyorum. Özellikle katana çok güzel bişey ama orjinal bulmak zor. Bulsan bile pahalı oluyolar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.