Şimdi Ara

TERS KÖŞE FİLM LİSTEM ( 70 FİLM ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
151
Favori
53.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tolga_yakup kullanıcısına yanıt
    Aslında filmlerin isimleri(serisi varsa) ve afişleri bile az çok hikayesini anlatıyor. Fractured Netflix filmi olan değil mi. Listemde vardı, çıkarayım bari aradan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Aslında filmlerin isimleri(serisi varsa) ve afişleri bile az çok hikayesini anlatıyor. Fractured Netflix filmi olan değil mi. Listemde vardı, çıkarayım bari aradan.
    https://www.sinemalar.com/film/244034/fractured

    Bu film baya güzeldi. Normalde gizem filmleri 2 ihtimal üzerinedir. Bu filmi iyi anlarsan 3.ihtimal çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eXistenZ(1999 - Korku, Bilim-kurgu, Gizem - Inception'un esinlendiği film buymuş. Matruşka Bebeği gibi, açıldıkça açılıyor yahu. :) )

    Heist (2015 - Aksiyon, Suç, Drama - Dikkatli bir izleyici iseniz zaten çözüyorsunuz. Sonu da basite kaçmış, De Niro babanın elektronik sigara monologları gereksizdi. Bunun yerine Den of Thieves izlenebilir)

    Eliza Graves (2014 - Korku, Gerilim, Drama - Edgar A. Poe başkanın hikayelerini severim. Aynı konsepti işleyen Türk Korku filmi de olduğu için bu film ondan mı esinlendi, yoksa bizimkiler Poe başkandan mı esinlendi anlamadım. Ters köşesi güzeldi.)
  • testereyi görmemek üzdü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Sizin listede görememeniz üzdü aslında.
  • Source Code(2011 - Bilim-kurgu, Aksiyon, Gizem - Biraz Edge of Tomorrow, biraz da Dejavu gibi olmuş. Büyük bir yenilik sağlamasa da sonu ile sevindirdi.)

    Fractured(2019 - Gerilim, Gizem - Psikolojik bir gerilim filmi. İnsanı tedirgin ediyor. İnceden konuyu anlıyorsunuz ama iş işten geçmiş oluyor. İyiydi)

    Fracture(2007 - Suç, Gerilim, Drama - Hopkins babaya şeytani zeka rolleri yakışıyor. Mahkeme kısımlarının uzun tutulmaması güzeldi. Amatör şekilde twisti gösterilmesine rağmen seyirci sonuna kadar anlamıyor )

    The Whole Truth(2016 - Suç, Gizem, Drama - Mahkeme filmlerini pek sevmeme rağmen süresi nedeniyle kendisinde tutu. Ters köşesi ise izleyiciye bağlı biraz.)

    Cinayet Süsü(2019 - Suç, Gizem, Komedi - Ali Atay'ın önceki filmi Ölümlü Dünya kadar sevmesem de beklenmedik sonu ile olmuş dedirtti. Facebook Messenger sahnesi fenaydı ))

    Criminal Activities(2015 - Suç, Gerilim, biraz da Guy Ritchie hikaye anlatımı. İşleyiş güzel değildi ama sonuç iyiydi.)

    The Life of David Gale(2003 - Suç, Drama, Gerilim - "Rahmetli" Kevin Spacey tam bir karakter oyuncusu. İşin ironik tarafı gerçek hayatta da Tecavüz ile suçlanıp kariyerinin bitmiş olması. K-Pax'den daha çok etkiledi açıkçası.)




  • Fractured filmini ekleyebilirim listeye, bilemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • glaitaht kullanıcısına yanıt
    Tercihe bağlı hocam. Bana
    Hide and Seek'i
    hatırlattı.
  • Nueve reinas(2000 - Suç, Drama - Ricardo Darin'in oscarlı filmi El secreto de sus ojos kadar etkilemedi ama Ters köşesi güzeldi. Güzel bir dolandırıcılık hikayesi)

    You Should Have Left(2020 - Korku, Gerilim, Gizem - Standart yeni eve taşınan aile konseptine pek yenilik katamasa da gel-gitleri ile seyri yüksek bir film. Biraz da kafa yakmalık.)
  • En iyi Teklif
  • ceset
  • İkisi de listede mevcut @duygusaladamm @skorskyde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir süredir korku filmi izlemiyordum, bugün izlediğim iki film de şansıma twistli çıktı. İlk film o kadar değil de ikicisi gayet iyi.

    Man Vs. (2015 - Korku, Gerilim - Biraz kurgu, biraz Found footage. Olay gizemli 1 vs 1'ken sonu ile şaşırtıyor. Aşırı bir ters köşesi yok)

    Ghosts of War (2020 - Korku, Gerilim, Savaş - Klasik Hayaletli ev konsepti ikinci Dünya savaşı ile harmanlamış. Mı desem.Filmde öyle ince noktalarla göndermeler yapıyorlar ki anca sonda anlıyorsunuz. Tavsiyedir.)
  • uplayalım faydalı konu
  • Takipteyim artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradışı (Premonition) filmi de listeye eklenebilir düşüncesindeyim.

  • Ceset ve görünmeyen misafir tadında polisiye, gerilim tarzı Twist film öneriniz var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Prisoners(2013), Evidence (2013), El secreto de sus ojos(2009) izleyebilirsiniz. El secreto de sus ojos gerilimden ziyade Dram türünde. Uzun süreli ve durağan film seviyorsanız öneririm. Oscar'ı da var hatta.

  • Bir süredir Twist filmler konusunda durgunluk yaşıyorum. Son izlediğim üç film de çok etkilemedi. Yine de haklarını vereyim.


    Five Fingers (2006 - Dram, Gerilim) : Yavaş başladı, son 10 dakikada bütün olayı anlatma çabası ucuz geldi. Tek mekan da daha iyi işler görmüştük. Göndermeleri ve twisti iyiydi.


    Scenic Route (2013 - Dram, Gerilim) : İki sevdiğim oyuncunun karşılıklı döktürmesi bu kadar basit bağlanırdı diyebilirim. Twisti pek şaşırtmadı.


    Jacob's Ladder (1990 - Dram, Gizem, Korku) : Korkutayım mı, gizem mi katayım derken günün sonunda olayı Dram'a bağlamışlar. Bunu da çıkış yılına veriyorum. Çok gel gitli ilerledi, hiç bir şeyi netleştiremiyorken twisti ile iyice allak bullak etti. En son twist göreceğiz diye Triangle'ı izlediğimde böyle olmuştum. Alakası yok aslında. 





  • High Tension gerilim türünde izleyebilirsiniz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.