Şimdi Ara

'Terör Örgütü, Türkiye’ye 280 Uçaksavar ve Füze Soktu, Süreç Artık Bitti'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir doçka ile Ağrı'da helikopter indirmeyenn pkk 280 tane uçaksavar ülkeye sokmuş durumda bakalım ne zaman patlayacak bu balon.

- Bunu açar mısınız? Çözüm süreci bitti mi?

PKK içinde iki grup var. Biri Cemil Bayık grubu. Diğeri Abdullah Öcalan grubu. Bayık, Öcalan’ın hapishanede ölmesini istiyor ve çatışma zemini oluşturuyor. Bağımsız Kürdistan’ın hemen şimdi kurulması için çalışıyor. Öcalan ise “Önce özerklik alalım, ben dışarıya çıkayım, bağımsızlık ondan sonra” diyor. Bayık, Türkiye Cumhuriyeti’nin beka sorunu yaşayan bir devlet olduğunu, en zayıf aşamasına geldiğini, alınacakların zaten alındığını, gerçekleşecek bir ayaklanmayla Türkiye’nin paniğe kapılarak, çok daha fazla şey vermek durumunda kalacağını düşünüyor ve buna inanıyor. Aynı Cemil Bayık, Kobani’yi Türkiye’nin içerisine taşımanın hazırlığını yapıyor. Bundan dolayı Türkiye içerisine 280 civarında uçaksavar ve sırttan atılan füzeler sokulmuş durumda.Süreç artık bitti. Bunu analiz olarak söylemiyorum. Bilgi olarak söylüyorum. Seçimden önce ya da hemen sonra PKK çatışmaları başlatacak.
    Bu adil bir seçim olmayacak…

Röportajın tamamını okumanızı öneririm.
    http://www.aktifhaber.com/teror-orgutu-turkiyeye-280-ucaksavar-ve-fuze-soktu-surec-artik-bitti-1155315h.htm

• Seçimden 6 ay sonra bunu oturup konuşalım
  • Zaten çözüm süreci tamamen PKK için bir toparlanma süreci idi. İsteyen varsa detaylı şekilde anlatırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatırsanız okuruz , bence detaylı bir konu faydalı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280 tane şeyi sokarken hiç mi fark edilmedi bunlar? 5-10-15 hadi 50-100 tane soktu diyelim de 280 tane hiç mi görülmez, müdahale edilmez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Anlatırsanız okuruz , bence detaylı bir konu faydalı olur.

Aklımda yoktu ama akşam dediğiniz gibi bir konu açarım.
  • Doçka uçak savarları dağa parça halinde taşıyorlar. Gövdesi, namlusu ve sehpası ayrı taşınır. Bunun için 3 katır kullanıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Doçka uçak savarları dağa parça halinde taşıyorlar. Gövdesi, namlusu ve sehpası ayrı taşınır. Bunun için 3 katır kullanıyorlar

Uçaksavar demiş sadece kesin doçka mı acaba ? Belki daha hafif uçaksavarlar felan vardır bilemiyorum ama giren girdi.
  • Tamam bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• bu türkçü kesim uzun hep ortalığı karıştırdı ve hep boş çıktı.kürtler türklerin dostudur neden anlamak istemiyorsunuz?siz hala pkk ölkeyi böliiiiiii kafasında olun.
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    evet pkk baris guvercini sunu bir anlayin "her kürt, pkkli degil ama her pkkli, kürt".pkk bu ulkenin dusmanidir ve baris dusunulmemeli direkt bogazina cokulup o igrenc yilan dili bogazindan koparilmali.

• Ülkenin durumu iyi değil kimse bunları Görmüyor ülke de çok büyük kargaşa olacak Allah yardımcımız olsun

• Niyeyse bizim insanımız kendi kendine gelin güvey olmayı çok seviyor,KCK yürütme konseyindekiler net bir şekilde dediler silah bırakmak demek ateşi kesmek demektir yoksa bizim silah bıraktığımız yok. Ayırca üç parça olmadı yedi parça taşınsın bunu takip edemeyecek bir devlet değil bizim ülkemiz ama Balyozdur,Ergenekondur,Paraleleldir derken adam kalmadı veya devletin enerjisi başka alanlarda kullanıldı vs vs.Neyse yaşayıp görürüz ilerki yıllarda ne nedir ne değildir diye.
  • soktu,yaptı,etti, yavhehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Zaten çözüm süreci tamamen PKK için bir toparlanma süreci idi. İsteyen varsa detaylı şekilde anlatırım.

hocam pm atabilir misiniz bu konu hakkında ciddi olarak merak ediyorum :)
  • Pkk tarihinde hiç olmadığı kadar güçlendi çıkacak olan savaşta çok kan akacak.Ülkemi pkkya peşkeş çeken herkesi oldukça ''saygılı'' bir biçimde anıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.