Bildirim
Termostat Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Motor aşınması daha fazla olur ve kışın motor ısınmaz yada çok geç ısınır, yokuş inerken filan motor soğur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2004 clio vardı hararet ilk normale gelir sonra yol boyunca düşer çıkar düşer 2 3 seferde toparlardı kendini termostat açık kalıyordu değişmiştik, sizde değişin termostatı problem ondadır belki devirdaim filan masrafa girmeyin boş yere
Havalar 25-30 derece civarında ama aracım 10 dakikada anca normal değere geliyor -
termostatı değiştir önce. Muhtemelen sorunun çözülecektir, zaten ucuz bi parça.
Aracım normale göre geç ısınıyor demi -
Sanayi esnafina hemen inanma. Madem gec isiniyor muhtemelen termostat acik kalmistir ki iyiki acik kalmistir. Orjinal olarak satin al degistirt. Bora aracimda basima gelmisti arac isinmiyor 90 dereceye zor cikiyordu. Gittim termostat aldim degistirdik duzeldi.
Bencede usta sallamış sanki.Devirdaim bozuk olsa araç hararet yapar bırak geç ısınmayı.Termostatı kontrol edin.
Böyle kullanırsan yazın pek sorun olmaz.Yakıt biraz artar.Kışın aşınma artar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimileride aracın geç ısınması normal diyor 10 dakika sonra ısınmasına yani -
termostat arızalı ise araç hiç ısınmaz ya da yüksek hızdahararet 90dan aşağı düşer , veyahut hararet yükselir.
termostat devirdaimin yanında triger fiyatıda vermiştir öyle 1000 tl dir.
önce tersmotatı değiştirin , antifrizi yenileyin sonra takip edin. -
Bugün yetkili servise götürdüm geç ısınması sorun etmez gayet normal dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X