Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles | 3.Bölüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafasında et kalmış ondan gelmiş hocam.

Vücudunu nasıl buldu dersen o da T-888 olduğu için.T-888 lerde kafada Wireless verici ve yedek güç kaynağı var.Ancak en büyük saçmalık alıp o vücudunu çöplüğe atmış olmaları.
  • şimdiye kdr 9 bölummu gosterdi?
    bi yerden sezon 1 diye paket buldum içinde 9 bölum var
  • Evet sezon 1 9 bölüm.
  • 8-9 da çıktı... ( final bölümleri )

alt yazı beklenmekte
  • dizi cnbc-e de yayımlanıcak ozaman izlerizzz şimdi uğraşmaya gerek yok kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

dizi cnbc-e de yayımlanıcak ozaman izlerizzz şimdi uğraşmaya gerek yok kanımca

oo güzel ama türkçe dublaj verceklermi acaba...

birde ilk sezonu ara vermeden geçselerde ikinci sezon a yakın bir yerde aynı gitse..
    tabi 2.sesezon olur umarım
  • dostum cnbce asla dublaj vermez altyazı verir

bu ara maçtan sonra yumuluyorum final bölümlerine
    yarına proje yapmamda lazım ama olsun artık
  • Oh ya 2 bölüm çıkarmışlar valla süper oldu Umarım 2. sezon başlar
  • son 2 bölümün ard arda çıkması güzel oldu.altyazılar hemen gelse bari
  • 2. sezon ne zmn başlıcak bilen var mı uzun sürmez inş
  • sabah erken kalkmam lazım ama bir yandanda final bölümü iniyor...hayırlısı bakalım
    bu arada ingilizce altyazılar yayınlanmış
  • güzelim efsanenin suyunu çıkaracaklar ha
  • Az önce 8-9'u izledim...Bence 2.sezon zor gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

Erwin @

" babası farklıydı gene john connor oldu" .. adam kyle gönderirken babası başka sı ise kyle anasıylan izdivaç yapınca nasıl j. connor olabilirki
    tamamen bir paradoks oluyor.. yani olmaz öyle şey

hakkaten yaw bunu bende çok düşündüm, acaba şöyle olabilirmi John un doğması ve kıyamet günü kaçınılmaz John un babası başka birisi.
    Sonra gelecekten Kyle ı gönderdi çünkü görevi kendi doğumunu engellemesi için annesini öldürmekle görevli yokediciyi durmasıydı. Sonra erkek adam doğru durmaz prensibini Bir kez daha gözler önüne seren Kyle nefsine hakim olamayıp annesiyle mercimeği fırına verdi.Neticede John gene doğdu ama babası farklı ama her şey olması gerektiği gibi.kıyamet günü gene yaşanacak kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 5 Mart 2008; 11:53:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

Erwin @

" babası farklıydı gene john connor oldu" .. adam kyle gönderirken babası başka sı ise kyle anasıylan izdivaç yapınca nasıl j. connor olabilirki
    tamamen bir paradoks oluyor.. yani olmaz öyle şey

hakkaten yaw bunu bende çok düşündüm, acaba şöyle olabilirmi John un doğması ve kıyamet günü kaçınılmaz John un babası başka birisi.
    Sonra gelecekten Kyle ı gönderdi çünkü görevi kendi doğumunu engellemesi için annesini öldürmekle görevli yokediciyi durmasıydı. Sonra erkek adam doğru durmaz prensibini Bir kez daha gözler önüne seren Kyle nefsine hakim olamayıp annesiyle mercimeği fırına verdi.Neticede John gene doğdu ama babası farklı ama her şey olması gerektiği gibi.kıyamet günü gene yaşanacak kaçınılmaz.

ama burdaki şu oluyor gelecek mi önce yaşanmış yoksa geçmiş mi..

çünki gelecekti j. connor olmasa geçmişteki j. connorda olmaycaktı.. peki gelecekti j. connor nerden gelmişti
    buna pradoks deniyor işte

eyer j. connor kyle ı gönderirken j. connor un babası farklı biriyse ozaman da zaman kırılır saçma sapan bişe olur

• "ama burdaki şu oluyor gelecek mi önce yaşanmış yoksa geçmiş mi.."
    ya aslında evet haklısın cidden pradoks var, ne biçim iş buya pek kafam çalışmaz ama Cameron acaba bunu fark etmedimi yoksa böyle olmasınımı istedi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 5 Mart 2008; 12:21:29 >

• Ya izledim son 2 bölümü. Güzellerdi ama çok kötü biyerde bitirmişler ya 2. gelmezse deliririm çünkü çok pis merak ettim bişeyi:

Cameron öldü mü yoksa metal mi görecez onu

2. şey:

Cromartie ölmedi hala acaba napıcak?

3. şey:

Hala Turk'ü arıyolar, bitmemesi lazım dizinin

Bence gayet güzellerdi ya. Umarım devamı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 5 Mart 2008; 20:07:25 >

• 8 bölümün altyazısı çıkmış. 9 hazır değil şuan. umarım devamı gelir bu dizinin. 9 bölümlük dizi mi olur yahu.
  • 9. bölüm altyazısını bulan varmı ?
  • akşama 9.bölümü çevirip yollarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.